Man must vanquish himself, must do himself violence, in order to perform the slightest action untainted by evil.
Man must vanquish himself, must do himself violence, in order to perform the slightest action untainted by evil.
Upečatljiv san...Sanjah da sam ubačila 50 eura, za dopunu za tel., al neće mašina da mi vrati kusur (društvo mi pravi kuma) o jadu se nas dvije zabavljamo da se vrati kusur od 46 eura..na šalteru do mene Goran iz TBOK koji čeka preko sat vremena, vas u golu vodu..Slučajnu se okrenuo i vidio neku poznanicu koja ga je pitala kako je i što mu treba, a on joj odgovara :
- Uh, kako sam se preznojio dvije čaše vode me ne bi spasile, ali koliko čekam treba mi burek...
Kuma prsnu u smijeh, a ja se probudih..
Bože pomozi...
Sell the Vatican, Feed the World!
I don't get lucky. I make my own luck.
Sanjao sam da dobijamo Moldavce 7:1 !!! Ako se to ostvari tako cu da se prospem da je to strasno
p.s. mada kako god da ih dobijemo cu da se prospem![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
e sprdnja sa zatamnjivanjem programa. pa neka mi neko reče nešto protiv piraterije.
Ludilom maskiram dosadu
Najjača pjesma ove godine, očekujem refren da se zapjeva uz koje pivo u utorak na CG vs ENG
Love, peace and respect.
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
I don't get lucky. I make my own luck.
saaaan mi jeeee... la la la la la la la kako dobar dan!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4sfF9zXezPA
AWWWWWWWWWWWWWWW :3 :3
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks