Ima on dobar centarsut![]()
Ima on dobar centarsut![]()
Znate li jesu li pustene karte za mec protiv Engleske? ne mislim u slobodnu prodaju nego preko navijackih grupa, preko saveza ili bilo kako, je li mogao ko da ih ima? Pojavio se neki lik iz HN koji prodaje, pa da znam da nisu falsifikovane. trazi da se pare posalju autobusom, a on prvim sljedecim salje karte. da se ne bi igrali toga, imam poznanike koji bi ih preuzeli u Hn na ruke, i pogledali zastite, hologram. Pa svakako da znam u startu, jesu li podijeljene kome.
Podijeljene su putem trebovanja iz saveza, ja sam danas uzeo.
mozes li slikat, i postavit kartu ako ti nije problem. mislim ako ti je to na dva klika.. screenshot & upload.. bio bih vrlo zahvalan
Ovo dosta brine protiv engleza
Težina i značaj utakmice u Kišinjevu ne ostavljaju prostor za poštedu i kalkulaciju, ali mnogi crnogorski fudbaleri treba da se pripaze kartona.
Čak sedmorici prijeti suspenzija i neigranje protiv Engleza ako u Kišinjevu budu opomenuti.
„Najugroženiji“ je vezni red – po jedan karton imaju Peković, Zverotić i Novaković. Odustvo povrijeđenog Drinčića (takođe ima karton) mora da poveća oprez kako bi Brnović imao što više fudbalera na raspolaganju u naredom meču.
Nije mnogo bolja situacija ni u odbrani, gdje po jedan karton imaju Mladen Božović, Stefan Savić i Miodrag Džudović. Savo Pavićević je, srećom, „odležao“ kaznu zbog isključenja protiv Poljske, pa u odlučujuće mečeve kvalifacija ulazi sa praznim „dosijeom“.
Baš kao i Mirko Vučinić, koji žutim u Ukrajini očisto kartone.
lik iz herceg novog prodaje falsifikovane karte na profilu http://www.facebook.com/janko.milosevic.37?fref=ts
profil je preimenovan u Crna Gora Montenegro,
trazi da se posalju pare autobusom za Hn i da ih navodno donosi pred mec u pg, ispred hotela Crna Gora ili salje nazad autobusom. i trazim da mi slika kartu, kad on ladno nesto tamo prekrio i minijaturnu sliku karte od proslih kvalifikacija, onu braon boje.. i prvo rekao da je Pavle Krivokapic, pa onda poslije minut Pavle Zecevic.. tako da znate da neko ne nasjedne na tu prevaru.
hvala shefe, ovaj lik iz Hn je meni ovo poslao da je karta
http://snag.gy/A0dQC.jpg
vidi se na toj karti logo EURA 2012![]()
Pa da ga uvati coek i izmlati ka konja. Ne znam ko ce mu poslat pare...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
vala, ko bi bio toliki idiot da posalje nekom pare autobusom a kartu da preuzme neki drugi dan a tog istog nikad u zivotu nije ni vidio ni cuo...ono, i zasluzuje da ga neko za*ebe!
Evo rakose sastav za sjutra: Bozovic, Pavicevic, Savic, Basa, V. Bozovic, Pekovic, Zverotic, Volkov, Kasalica, Jovetic, Vucinic.
Na Vijesti kazu ovako
-------Bozovic--------
Pavicevic-Savic-Basa-V. Bozovic
Kasalica-Zverotic-Pekovic-Volkov
Joveta---Mirko
Mada ovo mozda i bude 4-3-1-2 formacija
Last edited by filip__pg; 21-03-13 at 18:16.
Formacija 4-4-1-1 koliko sam ja shvatio..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Da, rekao je da ce u napadu biti Joveta pa ispred njega Mirko.
zaebavate li se da ce bozovic da igra?
bolje bozovic no jovanovic...
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Od dva zla treba izabrat manje.
I ja sam za to da je bolji loš igrač koji je spreman za 90 minuta, nego dobar koji nije ni za poluvrijeme.
Makar za tu Moldaviju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pa ima sličnosti, ovaj miga na himnu a ovaj drugi pola ne sluša.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks