u 7h, 15h i u 23h su smjene pa pazite![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Juče su uspjeli da me zaustave 2 puta u roku od sat vremena, u periodu od 11 do 12 sati, ujutro. Bio sam na spremanje i zaustaviše me dok sa išao do tamo, i kad sam se vraćao na drugo mjesto me opet zaustave, mrdnut se ne može od njih
Dje radis ? Okle ti auto na tvoje ime?
Sent from my s3
Sate sate sate
Realno, koliko su vas puta zaustavili u zadnjih mjesec dana?
Ajde svi redom, iskreno!
Mene - 1
Originally Posted by Nk-001
4 puta, obzirom koliko sam se vozio u zadnjih mjesec dana i vise nego mnogo![]()
She is only here to annoy herself!
Mene 2 puta...
Danas od Hn do Nk, "novim putem", nidje ih nije bilo...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Mene nisu, evo 2 mjes...
TAKUMI
Nijednom u potonjih mjesec dana... Sve po propisima i ne palim ga uveče u grad kad idem...![]()
#fakenews
U zadnjih mjesec dana, mene ni jednom u CG nisu zaustavili. Mada, ne pravim neku veliku km u CG, ali redovno ih ima na dva mjesta od posla do kuce ili obratno. Zna Fabia dobro dje su obicno![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ma nije to, nego jednostavno znaju mi auto, isti su to policajci uvijek pa znaju da je sve by the book.
TAKUMI
Zaboravite alkometar, odmah na vadjenje krvi: http://www.vijesti.me/vijesti/alkote...-clanak-119004
TAKUMI
0
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Mene dva put dosta je i to
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
Mene u 2 minuta 3 puta zaustavio...ocigledno se zajebavao da vidi ocu li mu stanut smrad jedan
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
ajde koliko kukate a nisu vas zaustavili po 2 put od prosle godine![]()
Crni mercedes B klase tamnih stakala. Čuvajte se, ja ih znam petoro kojima su uzeli vozačku u zadnjih 10 dana. Nema pravila đe stoje kao ni vrijeme. Kad bude ljepše vrijeme tek će da počnu sa zvekom.
Ljudi do kad vazi ovo za zimsku? je li do 15.03 ili 30.03...da znam koliko da se stekam jos bez guma)
Msm do 1og aprila
f6
ja sam cuo 15 novembar do 15 april, mada mi nemojte vjerovat.
Do prvog aprila...
TAKUMI
Do prvih kupača))
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks