je li moguce da je ovaj tomb raider ovako dobar?
po mom skromnom misljenju, (i ukusu) ovo je naj igra u zadnjih ne znam koliko godina
HAOS![]()
je li moguce da je ovaj tomb raider ovako dobar?
po mom skromnom misljenju, (i ukusu) ovo je naj igra u zadnjih ne znam koliko godina
HAOS![]()
Originally Posted by my name is ...
Starcraft 2 heart of the swarm - top....zvek kampanja, o videoima i ne moram da pricam, i bash su me zainteresovali za nastavak priche....jedva chekam da vidim shto ce da bude sa protosima.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Abathur, najjaci lik u cijelu igru, i jedna slika na koju sam krepao od smjeha, donekle je spoiler za pred kraj kampanje, tako ko nije odigrao, a planira nek ne otvara za svaki slucaj. link
Citah posle malo reviewe....nisu daleko od istine shto se tiche glasovne glume...malo su zasrali na tom polju.Ali ja ne vidim ni kako su mogli interesantnijim uchinjet stvorenja kojima je jedini cilj da prozdiru sve pred sobom.I Keriganovu su malo omeksali na zalost, ni to mi se nije precerano svidjelo.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Moze li mi neko pm-ovati link za sc ekspanziju, da se i ja malo druzim sa Kerigan.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Izašao Trials Evolution gold - slava mu.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
27.03. bice najava za Battlefield 4 kratki trailer
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovaj video ne govori novim igrama i malo je offtopik ali ipak predstavlja važnu stavku u gamerskom svijetu.
Monochrome much?
★
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
I tako krenem ja da igram Chris Redfield kampanju u RE 6 kad odjednom izlijece zombi i dere se - ZELIM DA UBIJAM!!! 0.O kakav wtf momenat....
Viđi im imenahttp://www.ign.com/wikis/resident-evil-6/Enemies
Meni je bilo simpatično, ali imena su mogla biti bolja. Rasklapanje? Imaju milione, a nijesu mogli pitati nekoga Jugovića je li ovo dobro?
★
A vidji lice ovoj djevojci na kraju u BF4 trailer. :o
I am so post-rock I shit sad birds.
Velikiza Creative Assembly studio koji pravi Rome Total war 2 zbog ovog gesta
http://www.pcgamer.com/2013/03/18/cr...eness-in-game/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sledece godine.
Battlefield 4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks