oko 1.6 kvota na nas protiv moldavije
AJMO CRNA GORO !!!
Joveta ne moze da igra kad sve lopte idu na Vucinica (samo konstatujem)... malom mora da se daje lopta a ne da je vuku ostali... no dobro da ih ne ureCem... zadovoljan sam kako igraju... 650k je iznjedrilo sportiste za ponosSamo hrabro do Brazila!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
ima li kvote na Mne-ENG ?
Ide li sto nasih ljudi u moldaviju? Sa kojom cemo formacijom nastupiti ,nisam upucen![]()
Idu 2 aviona po 100 putnika , u jedan su igraci i novinari i ljudi iz saveza u drugi samo navijaci, i bice ja vjerujem jedno 2 autobusa, znaci oko 250-300 navijaca.
Strava ,kada smo obnovili nezavisnost bojao sam se da cemo cesto ostajati bez podrske na ovakvim gostovanjima ali bas suprotno se dogadja cak imamo vise navijace nego neke mnogobrojnije drzave .. A taktika Brnovica ?Joveta i Vucko gore je l?
Možemo li mi da strefimo ovu Moldaviju kako valja i trebuje?
2 i 3+ u BOOKMAKERS, te HRVATSKA 1-1 i 3+... mislim da je to prelagan keš.
Ja vjerujem da ce Damjanovic poceti u Moldaviji, mozda cak i Kecojev mada to je ipak tesko. Savic je danas imao neke bolove na treningu.
Ali onaj Igumanovic je odlican, ja bih njega ubacio u prve umjesto Volkova.
Zna li se oce li biti prenosa iz Moldavije ili cemo biti osudjeni da po internetu gledamo svoju reprezentaciju?
Ima prenos na RTCG 1 u 20:30h, specijalna emisija počinje pola sata ranije...
Stadion u Kisinjev.
Da, Stadion Zimbru, kostao 11 miliona, samo ne vidim dje stoje gostujuci, samo je gornja tribina natkrivena.
![]()
Ja jedino ovo nađoh,đe ih kršteno možeš viđet' kako igraju..
Cio meč..
samo da ne bude kao u vels
Podgorica Podgoricanima!
koliko karata dobijaju Englezi?
Prije neki dan kad sam zadnji put gledao bila je [email protected] [email protected].
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks