Page 480 of 1170 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580980 ... LastLast
Results 11,976 to 12,000 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a vidji ....zaboravih da vas pitam ...ko je najbolji teniser svijeta ? psssssssst !
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    a vidji ....zaboravih da vas pitam ...ko je najbolji teniser svijeta ? psssssssst !
    Kojim kriterijumom se vodis?
    Broj titula?
    Broj osvojenih GS?
    Da zakljucak nijesi donio na osnovu nezvanicnog misljenja da je fedex najbolje sto je tenis kao sport ponudio svijetu ili pak - rang listom?
    Ako je ovo zadnje...hm...
    Da nije uveden ovaj novi sistem bodovanja unazad nekoliko godina federererova bodovna razlika u odnosu na pratioce bi se mjerila hiljadama bodova.
    Znas, nekad je ana ivanovic bila "najbolja" teniserka svijeta, ako bi doslovno vjerovali rang listama a realno je daleko od te pozicije mnogo, mnogo, mnogo...

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Neka se vodi chime hoce,momak vjerovatno misli na najboljeg na svijetu IKADA a znaju i vrapci ko je ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Najbolji ikada...hmmm, ostace to kao vjecno pitanje.
    Ali imati odnos sa Nadalom 10:19, ili izgubiti od Berdiha pet meceva od zadnjih 8 i smatrati se najboljim ikada?

Mesi je dobro rekao:

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena istakao je da ga pored fudbala, interesuju i ostali sportovi i dodao da najviše ceni košarkaša Kobi Brajanta i tenisere Novaka Đokovića, Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Huana Martina del Potra.

"Oni su fenomeni u onome što rade",
    rekao je Mesi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po cemu god da se vodite cinjenica je da nole igra najbolji tenis na svijetu e sad ne moze ni da dobija stalno bilo bi dosadno a da ga je razbio del Potro to nije istina jer i statistika govori drugacije iznervirala ga je ona debilna publika i pao je u drugom setu sam sebe je dobio novak

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

ne brinite ako nije iw uzeo uzece majami!! hahahaha

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

ko prenosi osim B92 ovo finale?

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Sport Klub.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Federer jeste osvajao najviše titula ali i vrapci znaju da nije imao dostojnog rivala. O njegovoj "veličini" dovoljno govori kako ga Raafa uništava 19-10 u pobjedama a Rafa i Fedex su vrlo često Novakove mušterije. Novak je sinoć odigrao 2 i 3 set sa dosta oscilacija i pada fizičke forme zbog vrućine jer se ipak igralo na 40 stepeni.

I ovaj poraz za njegovu poziciju nema neki značaj jer su fedex i marej ispali prije polufinala... Nole je i dalje No.1 i biće još dugo dugo....

Čestitke za Delpa, navijaću za njega večeras iako mislim da nema šanse protiv Rafe. NOvak bi lagano dobio Rafu da je prošao u finale.... Šteta, čekaćemo da počne nabijanje kompleksa Nadalu u Majamiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste. Nadal ima komplekse od Djokovica. Rekoh ja vratiJa se Rafa i odma' poceli da seru gace.

U nekim drugim vijestima - Masa razbila Carolinu. Masa imala 33 vinera, prosto je razbila. Uzela 28 titulu, IW odradila bez izgubljenog seta. Dominacija. Ove godine da se odbrani RG, i da se pokusa uzeti W. Wozniacki igra vjerovatno najdosadniji tenis. Cura ili ne zna ili ne smije da napadne. Samo besomucno vracanje. Ali to ne ide protiv kraljice 'decibela' i od sjutra teniserke broj 2.

I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

bas je masakrirala, ono bukvalno!

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Set zivota za del potra.
    Potpisujem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav mec! Delpo strasan, kakav forhend ima momak, zao mi ponekad onih loptica, kako ih udara. Rafa imao brejk sanse da rijesi set, onda malo pao. Ipak nije 100% spreman.

Masa nije mogla da digne pehar:

ps.

pps. Postoji li debilniji ugao kamere za pracenje meca od ovoga kad jedino sto vidim jesu ledja Delpa? I traje citav gem. Kakva goveda.
    Last edited by desert de Lleó; 17-03-13 at 22:21.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Atomski tenis stvarno!
    Rafa sjajan u drugom dijelu seta, kakve poene je izvlacio - kao u najboljim danima!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Atomski tenis stvarno!
    Rafa sjajan u drugom dijelu seta, kakve poene je izvlacio - kao u najboljim danima!
    kako ono rece pred pocetak turnira ne znam jesam li spreman za beton, bicu zadovoljan ako budem igrao, koljeno me boli ali moram da nastavim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa, bravo.

Kakav mec. Jedan od boljih u zadnje vrijeme. Delpo je igrao fenomenalno nekih set ipo. Onda je umor poceo da djeluje i izgubio dva brejka u drugom setu. U trecem setu, onaj rani brejk ga je kostao.

Delpovi forhendi su nevjerovatni. Ravni kao metkovi. Iz cista mira, kad se taman misli da je poen onako 'obican' on opali po loptici i potpuno promijeni tok poena. Nadalovi udarci su jedno vrijeme bili previse spori i plitki sto je argetincu odgovaralo, ali kasnije je poceo da salje malo dublje udarce, i da igra za nijansu agresivnije.

Delpa ozbiljno treba racunati za svaki buduci masters i GS. Milo mi je sto se momak vraca u vrh (posle onoga US Opena 2009 povreda ga je odvojila sa terena).

Nadal propusta Miami. Steta, stvarno. Nadam da se ce taj turnir osvojiti Delpo.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Kakav mec i kakva pobjeda nadala!
    Fenomenalni rafa se vratio, sada i definitivno!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

nek mu je nazdravlje pobjeda na turniru. nego nekako je puno manji u mojim ocima sa izjavama da nije favorit itd zbog povrede a posebno zbog onog trcanja i pozdrava sa vlasnikom turnira lariju lerisonu njegovom velikom fanu koji je vjerovatno napravio najsporiju beton podlogu u istoriji tenisa samo da bi ovome olaksao posao . plakaces rafa u monte karlu i na rolan garosu.piii pii piii stvarno mi se gade. evo ga zahvali se leriju i na oprostajnom govoru. javno lizanje guzice supak spanski xaxaaaxa... ža' mi je del potra što ovo nije osvojio. vidi se da je u odličnoj formi.

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Ovaj lik i to drushtvo u lozi su teshki onoliko zelembaca koliko ni zamislit ne mozemo,tako da nije chudo i da mu se zahvali i tako dalje ...,tip je njegov navijach,to zvako zna,i nema se shto tu zamjerit,podloga...ista je bila za sve jbg,meni je lichno milo shto se zavrshio 1 od najchudnijih turnira do sad od pochetka sezone a drago mi je shto je Rafa ovo uzeo a i meni donio dobre pare nocas,toliko ,idemo dalje
    Last edited by AL no1; 18-03-13 at 00:50. Reason: nije tirir nego turnir haha
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

a zar nije glupo da teniser odsjeda kod vlasnika turnira u njegovu kucu...iz godine u godinu...malo glupo a?? korupcija , mito!!

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Kakva korupcija,kakav mito,o chemu prichash jbt nije on igrao umjesto njega na terenu ?
    Podloga JESTE strahovito usporena,i jeste radi Rafe to uradjeno,nishta vishe,ali ista ta podloga je bila za sve uchesnike,momci iz top10 su svakako UNIVERZALCI za sve podloge,tako da to i nije neko opravdanje,osim o podlozi ne znam na shta bi drugo ishta imao zamjerke ?
    Da nije usporena Rafa ne bi ni uchestvovao,to je sigurno,jer sigurno nije zelio da odmah obnovi povredu koljena,nije sad uzalud odmah otkazao Miami.

P.S.Odsjedao bih i ja rado ali samo radi vlasnikove kcerke
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

ono mu je zena kakva cerka??....pa naravno da je to uradio zbog njega. ima li koji drugi turnir da se podloga pravi onako kako najvise odgovara jednom teniseru?? nema!! i zato MITO KORUPCIJA!!!
    onaj vlasnik tura ima 70godina a djivi mu usne ubacio je u njih "silikone" hahahhaaaha a makseee...da je rodzer igrao ka sto umije ne bi se ovaj šnjatro ni primaka' finalu...e bas mi je nesto posta odvratan . a do ovog turnira sam ga gotivio kao malo jednog. a vidim gore lijepe njegove slike. i to momci s foruma xaxaxa palite se na rafine bicepse? zna li vam ćaća da ste u dubini duše latentni *****čići... pa ja sam fan novaka pa ne lijepim njegove znojave slike...al ako je u pitanju zenska e onda se apolidžajs duboko

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Dal je moguce da neko poslije pauze od 7 mjeseci zbog povrede dodje i odigra onakav mec? Pa da se vratio jos dva koraka unazad igrao bi sa tribina.

Ko god da mu je uradio veliki servis i chip tuning - uradio je to majstorski...

I da, ono trcanje i pozdravljanje sa vlasnikom turnira pa tek onda sa svojim timom je bas onako bljak. Pa i govor je poceo prvo se zahvalivsi vlasniku sa "silikoncima"
    a la Mitar Miric...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Car!!!
    Montenegro!!!

Page 480 of 1170 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580980 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)