tsonga je curka nema nista u vugla,a nole na zavidnom nivou svaka cast
Conga je izgubio ovaj mec vec u svlacionici.. Izasao na teren samo zbog statistike![]()
tsonga je curka nema nista u vugla,a nole na zavidnom nivou svaka cast
kakav kompleks od Novaka, fascinantno
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Del potro na Novaka
Bogami Delpo posteno odradi Mareja - svaka cast.
Ne znam zašto je Nadal ljudima odvratan. Nećete kući da ga vodite, ne razumijem. Momak je vrhunski sportista i imamo sreću što živimo u vrijeme ovih vrhusnkih tenisera jer je tenis zaista bogat i najbolji ikad oda kada se pojavise Nadal, Đoković, Mari, Delpo uz Fedexa koji je držao mjesto dok nije imao bolje od sebe kao suparnike.
Zasto extra tv skrembluje b92 ?
Ko prenosi drugi osim njih ?
Zasto je skrenmblovan b92 zna li ko ???
Sport Klub
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja sam ih zvala, SportClub je otkupio prava prenosa za terotoriju Crne Gore, iako Extra nema SK ne smiju da puste prenos. Pi
e zbog toga ja imam BBM....na kraju sve se svodi na to.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
ma to je neka svadja izmedju V.B.(citaj veliki brat)iz BBM-a i T-COM-a nedje je zapelo a nikako da se dogovore pa sve po korisnicima
hohohohoho
Kako nadal podsjeca u pojedinim trenutcima na starog sebe...
Ima nade sa tenis...
Kakav dan sjutra. Prvo Masa igra finale, pa onda Rafabice svasta.
Nakon 7 mjeseci pauze, dolazi na prvi ozbiljan turnir (Vina Del Mar, Acapulco, i Sao Paolo ne mogu racunat') i to na hardu i on stize do finala.
I dalje se vidi da nije to top forma, ima nekih za njega netipicnih gresaka, veceras je izbacio par cistih forhenda u aut. Ali bitno da je on tu.
Vamos!
I don't get lucky. I make my own luck.
Bravo Delpo majstore!
Cas tenisa je odrzao!
Da se zapita covjek ko je broj 1?
Mada, s obzirom da rafe nije toliko dugo bilo na terenima i rodzerovih godina...
Drago mi je zbog argentinca na drugoj strani zao sto nacemo biti u prilici da gledamo rafu kako prangija noljeta.
Nadal sjutra lagano osvaja!
Delpo pobjedi zasluzeno - nema sto. Prekinuo je Novakov niz, ali i mozda bolje sada nego na RG.
pi ova publika stvarno iritira svaka cast del POtru ali nole je sam sebe dobio
svaka cast.i ja kazem zasluzeno potpuno...No1e uz tebe smo
nickname...na tvoj post suvise je kasno da bih ista komentasirao...mnogo .....
Rafa vs Delpo...Rafa naravno,da ne duzimo kako , zashto ,zbog...![]()
...
aj vala kad je vec doslo dotle rafa normalno![]()
a voilo bih da delpo uzme ovaj master.previse bi bilo ovom folirantu xexe
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Ao, sta mu napravi Del Potro. Unisti ga co'ek :afro:
Bravo za Delpa. Strasan mec je odigrao. Stvarno se nije lako vratiti u mec i pobijediti usput, kad gubis 3:0 u odlucujucem setu protiv prvog tenisera svijeta. Slozicu se sa nickname-om, volio bih i ja da da je Delpo izgubi, pa da gledam kako Rafa gazi No1eta (). Mislim da ce glavni problem Delpu biti umor. 1/4 i 1/2 je igrao u 3 seta, a on i ovako ima stalnih fizickih problema (sinoc zvao doktrora da zbog zgloba) ali i pored toga ocekujem da dobro odigra. Naravno, favorit mi je Rafa i nadam se da ce osvojiti ovo.
A prije njega se nadam da ce Masa dobiti Wozniacki.
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks