Badr povrijedjen.. E u PM! Ajde makar da Samedov upadne u polufinale, ali i on povrijedjen.. Pih!
Ne vjerujem, ne gleda mi se vise.
Namjestaljka da Mirko osvoji turnir, uzme kes i zavrsi legendarnu karijeru. Aj' cao!![]()
![]()
Last edited by Bokee; 15-03-13 at 22:33. Reason: Namjestaljka
pa ziva istina! Uzece 500.000 ostalo ovim organizatorima ili kome li i to je to.
Zavrsava karijeru trijumfom u svom gradu.
1908.
Ne stigoh da odgledam, kako je dobio Mirko? na sudijsku odluku?
Da.
Zasluženo.
Ladno udara Poturka u stomak da mu izbije one ćevape što je jeo do sad.
Je li realan komentator hahahah kakva prskalica
kako mi je krivo sto necu vidjet badr hari - cro cop. kakav bi to masakr bio.
Sta radi ovaj konsultant s Poturkom nocas, sanjacu ga.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Osvoji ga Mirko..ahaha![]()
Bolesnik..
Inace, posle saznanja da se povrijedjeni i Badr i Zabit, postalo mi je bzvz gledat' dalje. Jedan je Badr..
Pobjedi Mirko. Brea'o! Ali takav osjecaj imam da bi ga Badr zavrsio u prvoj rundi da je stiga' do finala.
Inace prosle godine ovaj isti Poturak kod nas u sportski bio na pod nekoliko puta, nije dao treneru da baci peskir i prekine borbu, to je haos bio. Ne mogu se sjetit, cini mi se ovaj Rumun od nocas mu se posrao u zivot, kojeg sam igrom slucaja i imao prilike da upoznam, masu pozitivan lik
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
3, s'tim sto je ovaj treci diskutabilan.![]()
Posebean smek ovom turnitu bi dao Ivan Strugar..... :beaten:
Kad pomenu nase,Ismail Londt je nerijeseno radio protiv Gorana Radonjica 2010.-e.Posliije te borbe,Londt je imao 25 borbi,a Radonjic 7...
Bilo je dobrih borbi.Filipovic iskusno.
Steta sto se Badr Hari povrijedio.
Milo mi je da je neko sa ovih prostora osvojio K1 WGP,pa makar i okrnjen K1.Falili su tu Shilt,Saki,Overeem, Ghita,Aerts,Bonjaski,Spong,Zimmerman,Le Banner...Da se sastave borci iz finalnog turnira K1 i Glory bio bi vrh.Mada su mnogi odavno veterani,kojima se mladji primaci ne mogu.
Milo mi je i da se ovakav turnir dogodio u Zagrebu,u nasem komsiluku i nadam se da ce slicnih biti vise,a da ce se K1 WGP vratiti u Tokio,dje mu je i mjesto.
K1 WGP Zagreb 15.03.2013.
Reserve Bout: Dževad Poturak def. Sergei Lacenko via. Jednoglasna odluka
Quater Final: Pavel Zhuravlev def. Catalin Morosanu via. Jednoglasna odluka
Quater Final: Mirko Cro Cop def. Jarrell Miller via. Jednoglasna odluka
Quater Final: Badr Hari def. Zabit Samedov via. Jednoglasna odluka(Hari injured his leg during the bout)
Quater Final: Ismael Londt def. Hesdy Gerges via. TKO, 2R (prekid zbog posjekotine)
Semi Final: Mirko Cro Cop def. Pavel Zhuravlev via Jednoglasna odluka
Semi Final: Ismael Londt def. Dževad Poturak via TKO, 2R predaja
Final: Mirko Cro Cop def Ismael Londt via Jednoglasna odluka
UFC 158 Weigh In
Idemo dalje, idemo dalje)
But if you never try, you'll never know..
Mirko je zaslužio da konačno osvoji finalni turnir.e sad koliko su bili jaki protivnici? Svaka čast Filipoviću.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks