nije ovo trilev ja mislim
trilev je imao panoramu koliko se a sjecam
a mislim da rekose da imadose u NK jedan sivi
Nije to ništa, moj drug koji radikao komercijalista: puši cigar, priča na telefon koji drži ramenom uz uvo znači bez handsfree-a, piše mail na tablet firmi i naravno vozi.
Isto smo mi OK narod
Kako mu je neko fino sklonio i ostavio na vidno mjesto
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jaguar XF Sportbrake model donosi globalno priznatu sportsku limuzinu ove kompanije i proširuje njenu mnogostranosti i praktičnost uz zadržavanje osnovnih vrednosti elegancije modela i donosi dinamički doživljaj vožnje i moderni luksuz.
XF prikazuje sportsku dinamiku vozila kompanija Jaguar sa svojom kombinacijom inovativnog, zavodljivog dizajna i performansi. Ovaj model je izgrađen bazirano na ekstenzivnom osveženju koje je dobio XF saloon model za 2012. godinu.
Jaguar XF Sprotbrake je potpuno nov od B stuba pa skroz do kraja usvajajući drugačiju estetiku u odnosu na limuzinu. Dizajneri su se maksimalno potrudili da obezbede vrhunsku praktičnost vozila.
Vozilo pokreće Jaguarov 3.0L twin-turbo V6 motor koji je ponuđen u dve verzije u okviru XF Sportbrake modela pri čemu su obe uparene sa istom osmostepenom transmisijom. S verzija nudi 275ks snage i 600Nm obrtnog momenta ispunjavajući sve zahteve koje može da postavi vozač pred vozilo.
![]()
Ovaj Djag je odlican.
TAKUMI
:shock:
Ovo je ludilo![]()
Da li bi više voljeli da vas neko vozi u ovom autu, ili da ga sami vozite?
!
Presmijao sam se, odlicna ideja i odlicne reakcije![]()
Just bring them, plavog za djelove a ovu za kresnut.
TAKUMI
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dobro nam dosli
stavi samo u opisu videa datum okupljanja![]()
She is only here to annoy herself!
Istina. Kako mrzim ovo ******.
TAKUMI
Neke reklame za Forda....Ovo bi se Fabiji svidjelo, pošto je on veliki fan Micheala!
http://www.vijesti.me/data/slika/23/229461.jpg
Kompletan tekst
http://www.vijesti.me/caffe/ford-se-...-clanak-119791
Najbolja reklama ever!
TAKUMI
guma sa tumorom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks