pa šta god da je, nije offical...fan trailera ima milion po youtube-u...a i sve je manje sigurno da će izaći 2015-e, sve zavisi od toga kako će Man Of Steel da prodje ovog ljeta
^ Valjalo bi da se postaviKick Ass 2
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Last edited by Rakun; 15-03-13 at 15:18.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
a ja se nadam da ću jednog dana ovakve igre igrat' na PC-u...ili jednostavno sačekat da izađe PS4 na jesen, pa da trojki padne cijena
a što se tiče JL filma, naravno da bi volio to pogledati, ali ipak Marvelovi likovi su mi neuporedivo interesantniji...da nije Batman-a, vjerovatno bi još slabije bio zainteresovan za JL film...
taj film se planira 100 godina, dako pokrenu to više...Ryan Reynolds je još uvijek u opticaju, i pasovala bi mu ta uloga, bez obzira što su se onako u usrali u lika u X-Men Origins: Wolverine...
nije mi Nolan za to, tu treba neki drugačiji režiser...ipak je Deadpool veliki zajebant...
http://www.imdb.com/title/tt2441982/
Les Visiteurs 3 (2014)
Star Trek Into Darkness - International Trailer
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
ova Alice Eve ništa ne valja
Stari dobri Riddick se vraća
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
The Wolverine
Ne izgleda mi bas nesto... da ce biti megaspektakl.
\\OFL•GIC
Ko je ova što facu cijepa? Dobra.
International trailer je duži...a vidi se pomalo i Silver Samurai...a pretpostavljam da je Jean Grey/Phoenix samo u flashback scenama...
http://en.wikipedia.org/wiki/Viper_%28Madame_Hydra%29
Kakva je glupost ovaj wolverine, palim se na marvel ali ovako kad je samo o njenu film totalno glupo izgleda, ovaj trailer je ****** also
Sent from my s3
Sate sate sate
Trećeg jula ako što ne zajebu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks