vladace jos 100 godina ....opet zajednicki DPS
Da kojim slucajem dps ne postoji trebalo bi ga izmisliti, da se narodu izidje u susret !!!
vladace jos 100 godina ....opet zajednicki DPS
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ja cu da se preselim u tu Andrijevicu, mora da je tamo neko blagostanje cim 87% ljudi je glasalo za vlast.
bio si u Nju Jorku...Parizu...Pragu...Becu....a nisi u Andrijevici ?
Kakav danak neiskustvu![]()
![]()
![]()
Niste bili u Andrijevicu?
Pa to je tuga... jedna ulicica, neki stari hotel iz socrealizma. skola, banka i neka opstinska institucija kao u kontejneru, pijaca gdje se prodaju noseni opanci i tome slicno.. par kafica gdje mozete piti po 4-5 osoba za cijenu od 1,5-2e..
Hvala Lepo
....a narod - milina jedna !![]()
Glasaci dolaze iz Berana i PG.. narod koji zivi tamo po okolnim selima je nepismen..
Hvala Lepo
87% ljudi koji tamo zive demantuju vas sto ste prolaznik, a valjda oni bolje znaju je li im dobro... mozda oni nidje nisu mrdali iz andrijevice pa ne znaju za bolje. zato i glasaju kako glasaju.
sigurno je da im je dobro...kao i onima iz Niksica...Podgorice...Kolasina....
Svaki sledeci skup/miting ispred skupstine ili vlade bi suzavcem i gumenim mecima rastjerivao ...sto ima da se bune kad im je ovako odlicno i ne bi nista da mijenjaju?
Zeljezarce...Boksite... i slicne ...samo prave zastoj u saobracaju .
Ko je prolaznik?
Pogledajte samo prezimena iz opstine Andrijevica i bice mnogima mnogo-sto-sta jasnije..
Ali kako god, ogroman broj je zaposlen po CG u policiji, opstinama, skolstvu i nekim institucijama.. Dobro im je - van Andrijevice
Svi protiv CG ali svi za DPS.. Kad su materijalni interesi u pitanju tu sve moze i prolazi..
Hvala Lepo
NAKON GOTOVO 10 GODINA
Ministarstvo znanosti revidira Bolonjski proces?!
Željko Jovanović
'Bolonja' je uvela kaos u sustav, Hrvatski kvalifikacijski okvir to će ispraviti', rekao je ministar znanosti Željko Jovanović te pojasnio da je HKO temeljni dokument na osnovi kojega će se razviti novi standardi kvalitete u obrazovanju te će se za dvije godine s njima usklađivati obrazovni programi u srednjim školama i na fakultetima
Autor: tportal.hr/Glas Slavonije
Bolonjski proces koji je u Hrvatskoj uveden 2005., smatra ministar, mogao bi prvi 'stradati', a kao razlog navodi kaos koji se pojavio - 2004. godine bilo je 400 studijskih programa, a danas ih je 1.300.
'Danas imamo bezbrojne programe, primjerice, za prvostupnika ekonomije, koji su vrlo različiti. Jesu li svi oni na razini na kojoj trebaju biti, vidjet ćemo kada uspostavimo standarde kvalitete. Nitko tko ne bude udovoljavao standardima neće moći dobiti brend kvalitete HKO-a, tako da neke programe očekuju postupci reakreditacije', pojasnila je ministrova pomoćnica za visoko školstvo Ružica Beljo Lučić.
Za reviziju 'Bolonje' je i akademska zajednica koja godinama upozorava na probleme, piše Glas Slavonije.Takav je način studiranja doveo u situaciju da se ponovno traži faktografsko znanje, memoriranje, popisivanje studenata, brdo administracije za profesore, a sve je u konačnici dovelo do smanjenja kvalitete studiranja.
Također, ističu da je duljina školovanja bez ikakve potrebe produžena s četiri na pet godina, jer više od 90 posto prvostupnika nakon tri godine preddiplomskog studija ionako upisuje diplomske studije. I dalje su mnogi predmeti rascjepkani, osobito u društveno-humanističkim znanostima, više je obveznih nego izbornih predmeta, a trebalo bi biti obratno, nema mobilnosti, a ne postoje ni kriteriji izvrsnosti.
Ovo da se desi u Niksicu, neko bi bio jeban. Odgovorno tvrdim.
Proljece je 13.u decembru
I u Niksicu su stigle ljubicice kad im vrijeme nije. Rece mi kasirka iz Volija da nije vidjela toliko ljubicica otkad radi. Sad, da li to ima veze sa izborima, ili sa tim da je Voli jedno od mjesta gdje su se dijelile pare, Bog ce znati.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Jel ovo potreban finansijer za kampanju :
http://www.vijesti.me/vijesti/dusku-...-clanak-117974
![]()
http://www.portalanalitika.me/politi...anja-dana.html
Jesu li ovi iz Dan-a normalni?
Predsjednik CG podržava iransku atomsku bombu!?!?!?!?!?!?!?
Pa ovo je prešlo svake granice mržnje i nelojalnosti prema državi u kojoj se živi...ja teksta nemam! Zapravo imao bih, ali ako sad napišem kako se osjećam-sjutra ću se kajati što sam isti kao oni.
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Prema njihovim riječima, time je Dan, ušao u predsjedničku kampanju kao „ogoljeno svrstani medij, koji dnevnim manipulacijama i ponižavajućim podmetanjem na vulgaran način podržava predsjedničku kampanju svog kandidata Lekića“
Dan bi po ovoj konstataciji trebao da bude medij koji će voditi kampanju predsjedničkog kandidata Lekića ??? Koliko ja pratim ovaj list postoji u CG dosta dugo i cijelo vrijeme ima taj opozicioni karakter ali to ne znači da radi po direktivi opozicije nego ima svoju uredjivačku politiku !!! Vjerujem da će mnogi od vas odmah pronaći sličnosti ali vjerujem da postoji razlika od stranke do stranke a tek pred. kandidat nikako ne može imati profil anticrnogorske ličnosti jer je to suludo![]()
deuscroix
Je li gledao ko sinco Zivu istinu kad je Sukovic rekao Bebi Popovicu da ne "lupa", hahah, gostoprimstvo na nivou![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks