Brate to sam i ja znao al ovako cu dat 20e za 2 sijalice a ako se opet bude isto desavalo znaci da je do balastaTreba mi neko ako bi znao jbg da mi kaze da ne dajem pare bzzv za sijalice,mada mislim da je do njih jer su se kvasile par puta
Brate to sam i ja znao al ovako cu dat 20e za 2 sijalice a ako se opet bude isto desavalo znaci da je do balastaTreba mi neko ako bi znao jbg da mi kaze da ne dajem pare bzzv za sijalice,mada mislim da je do njih jer su se kvasile par puta
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
the World's leading dance event
Sensation
Ljudi rade mi obije sijalice znaci rade normalno procitajte opet pitanje jbtNisam reko da mi ne radi jedna nisam toliko glup da ne radi znao bi sto da radim,nego pitam dal da mjenjam sijalice jer su godinu i nesto stare imam osjecaj da slabije biju zbog toga...
A kad sam napisao posle je stala mislio sam na stala da treperi![]()
Ao kotoranin, sto nam napraviTo vec ne znam da ti kazem, MISLIM da su sijalice, ali nisam siguran. Jer kontam da je logicnije da je gas u sijalici oslabio i sto li vec, a ne da je balast u pitanju
E to mi je trebalo okhvala !
Davide, this crazy Serbs? Right?
Gori nas covjek![]()
Sensation
Jel mozete ovuda da mi pisete, ja ne mogu svaki treci dan da cistim inbox i da odgovaram na 50 poruka dnevno?
TAKUMI
Izletio mi je 530d kod prijatelja udaren, tj. blatobran, far, hauba je savijena ali mislim da moze da se pegla, branik i hladnjak. To je to sto znam za sad malo me jebe sto sam vidio na sliku (jos ga nisam vidio uzivo) da je lijevi tocak ispravljen a desni namotan. Predpostavljam da je lijevi trap u kitu pa sto mislis isplati li se radit taj auto i koliko bi bilo para recimo krajevi spona, ramena, mozda poluosovina? E da soferka je naciknula pa se i ona mora mijenjat.
I 14 je mnogo.
10-12 je realno.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
treba mi link/dokument, bilo sto dje mogu da vidim koja je oznaka za koji saobracajni znak, tipa II-1 ukrstanje sa putem s prvenstvom prolaza, II-2 stop itd
ako ima neko voljan da podijeli, ja ne mogu nac na guglic nikako. hvala unaprijed
NASAO, HVALA
Last edited by SNAKE; 14-03-13 at 14:55.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ja cu se odmah izvinuti svim majstorima koji su se nasli uvrijedjeni sto se nesto moze i bez njih zavrsiti a da te ne oderu posteno
i ovo pitanje je cisto info za jednog druga koji radi o tom jadu.
da nekako formulisem pitanje , oce li se razumjeti senzor iz 2005 i ecu iz 2008?mislim da je to poenta njegovog problema..
Last edited by dnikola; 14-03-13 at 15:40.
Sensation
Nemam ih kod mene ne prebacih ih.. Saljem ti ova 2-3 dana.
zna li ko ko radi "predihtovanje" bosch pumpe i koliko košta?
passat 1998 td(i)...
...
dal uzeti gumu polovnu koja je stara 9 godina a pri tome ima saru 6,7mm? U pitanju je
Pirelli P700 Z
dal ta guma moze drzati na putu ili je vrijeme plastificiralo?![]()
Ne stvarno, 9 godina... što je mnogo mnogo je![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks