petronas, viđi za koga ti bivši idol navija..i to sinoć je bio da ih podrži i upozna mesija..
jedina stvar pozitivna kod njega..
![]()
Kakva su ocekivanja? Ja ocekujem pad Ferkana, Red Bulla i Renola, Benz i McLaren gore.
TAKUMI
petronas, viđi za koga ti bivši idol navija..i to sinoć je bio da ih podrži i upozna mesija..
jedina stvar pozitivna kod njega..
![]()
Kako je lijep oni privezak oko vrata, cool.
to je uzeo u onu bizuteriju preko puta nikica
She is only here to annoy herself!
kako nije bivši kad skupljaš potpise podrške za fetela po forumu?
a ovamo prozivaš momka koji navija za dva kluba.. cccc..
zar je moguće da šumi toliko izlapio da promaši cijeli GRAD?
i tu mu kontriraš ka madridista.. nema navijača u tebe..
jedino mu je još fabia podrška..
Ide ON, pa tek onda ostale stvari poput zivota, djevojke, Reala itd... a Vetel se ne vidi koliko je sitan u mojoj listi prioriteta.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Koga interesuje Fantasy F1, evo nekoliko informacija za ucesce:
Link je: http://www.pff1.net/Index.asp?KID=&LA=En&ID=0
Kreirao sam ligu: CDM Forum
Prvo trebate da se registrujete, onda da napravite tim i na kraju da se pridruzite u ligu CDM Forum.
Procitajte malo pravila, u pocetku je budzet mali tako da je tesko odma' uzet najbolje vozace i timove.
Ukoliko se prijavi neko, otvoricemo neki podforum koji bi pratio tu ligu, da ovdje ne spamujemo.
Nadam se da cete ucestvovat...
Release Yourself
jos samo malo...
Jednom slikom da se oprostimo i od sjajnog Kovalajnena. Nije dobio mjesto u ovoj sezoni.
Nazalost, jos jedan od odlicnih vozaca koji je izgubio od ovih placenih.
Niko se nebi sjetio ni da ih pozdravi odje jednom slikom, a opet smo ih gledali toliko godina, nekad navijali da obidju nekog, nekad da ne smetaju. U svakom slucaju, svi su ostavili trag.
Misljenja sam da je njegov kvalitet bio neosporan. Tip je nesto poput Kimija, ista faca, isti temperament, samo sto se ovaj manje eksponirao. Tu dje je vozio, bio je zapazen, doduse dobio je bio i priliku u Mc Laren, ali tada se stvari nisu poklopile ni sto se tice bolida ni sto se tice njega..
CAO HEIKI !!!
Ulazite u ovaj fantazi, kad ovdje objasnjavamo sto ne bi i tamo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
cemu to sluzi?
Mozda se upisa u njega i na javi ove godine.
Inace,najace mi je ovo uvlacenje RB-"ovaca" izjavama tipa:Ferrari je najbolji,Matesic izjavio da bi mu san bio da vozi za Ferrari,Helmut Marko izjavio kako je Ferrari ikona,i da je Enzo ziv,ne bi ga RB gledao titule itd,itd,jer znaju da ce ih Ferrari zgaziti kao FAP zabu...
Znaju? Po cemu?
TAKUMI
Ja bih da se svi fino vratimo raspravi o NJEMU.
Ovo su sitne ribe.
Frende, cujem da su ga molili da bude komentator, ali odbio je...ono, ma mici mi se...
TAKUMI
eto.... i tu ste izgubili nadu da cete mozda moci da ga slusate i uzivate....kad vec ne mozete da ga gledate.... kako je surov, a vi navijate za njega...
Podario nam je mnogo, mnogo vise, nego sto ce tvoj pulen ikad tebi.
DUZNI SMO MU DOZIVOTNO !!
moj pulen je svaki vozac koji vozi za ferrari... a tvoj ti nista nije podario od kad je otisao iz ferrarija..samo mnogo muke i patnje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks