Na petrovackoj magistrali prije nadvoznjaka kod Carskog sela (Zelenika ) policija koristi crvenu Opel suzu da sakrije radar , otvoren gepek i saobracajac koji zalegne preko zadnjeg sjedista , zao mi je sto nisam to slikao ...sprdnja sto rade
Ne moze vas niko klepat' ako ste regularni. Da biste bili regularni, treba vam nepunih 100e (bez zimskih guma), a samo jedna kazna vas moze kostati skoro 100e, prema tome, jednom potrgujete sve sto treba, i nece vas klepat.
A mislim da smo se svi dobro isprepadali novim kaznama i pravilima o obaveznoj opremi. Ja koliko znam, skoro niko nije kaznjen za prsluk, trokut, sijalice, sajlu za vucu...
Na petrovackoj magistrali prije nadvoznjaka kod Carskog sela (Zelenika ) policija koristi crvenu Opel suzu da sakrije radar , otvoren gepek i saobracajac koji zalegne preko zadnjeg sjedista , zao mi je sto nisam to slikao ...sprdnja sto rade
Za putnicki automobil:
1. zimske gume
2. lanci
3. trokut
4. prsluk
5. rezervne sijalice
6. sajla za vucu
7. prva pomoc
Dva puta su me zaustavili po gradu i kada vide da si vezan samo pogledaju dokumenta "imate opremu? sve je ispravno? Srecan put"... A prema śeveru pitaju za zimsku opremu.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Evo zakljucka na moju zalbu:
ODBIJA SE predlog za produzenje trajanja zastitne mjere privremenog oduzimanja vozacke dozvole, bla bla bla bla.... privremeno oduzeta od okrivljenog ------ (datum), kao neosnovan, jer u spisima predmeta, nema dokaza da je okrivljeni pocinio prekrsaj zahtjevom mu stavljen na teret.
"Nalaze se Sektoru policije i opste nadleznosti PJ Podgorica-Ekspoziture za bezbjednost saobracaja, da odmah vrati privremeno oduzetu vozacku dozvolu br. ---------- izdatu na ime ----------.
Htjeli su da potpisem da sam duvao, da potpisem kaznu i ZEZNULI SU SE, i zalba (iako sam imao 1% nade) je urodila plodom!
Ako vise ista znam - pomamio se ...
Da li se po novom zakonu isto ODUZIMA vozicka , ako se prekoraci brzina od dozvoljene , za 20-30 km/h ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Po novom zakonu najbolje da se vozacka kuci ostavi, e je uzimaju za losu frizuru.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pa da se kaze nije mi tu vozacka i 30eur popijes i to je toal jbg ko ce se sjetit toga hahaha
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
moj drug koji ne placa te kazne..a skupio ih je i to poprilicno samo ceka oce li da ga tuze... a onda ce kaze sve to da skupi i da im plati parking u vrijednosti koliko je trebao da plati..ako uopste dodje do toga.... inace je pravnik... i tvrdi da nema sanse da mogu da naplate kaznu 20€ za ne placen parking, vec ako ti ostave doplatnu kartu, kako se zove valjda onaj papir... da mogu da ti naplate samo cijenu parkinga...
A to je mandatna kazna po odredjenom clanu zakona. Naplate ti je 20 eur i slobodno cio dan mozes da ostanes u toj zoni... Ne znam zasto ljudi ne daju tih 0.4/0.6 eur ako vec mora.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
e ja ti kazem da ovi sto rade po sudova niko ne palca kazne..i svi isto pricajupa sad, sto je tu istin ja ne znam..ja je paltim vazda..necu da razmisljam...
Ove price rekla kazala mi idu na onu rabotu.... Tako se pricalo da nemaju evidenciju kada su uzeli vozacku pa se kao moze uzet ranije, podje moj koleg pa ga vratise ka popisanog kuci....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Steta sto nema dnevna za par eur da ne razmisljas...
ovo je ono sto mene odavno nervira. dodjem jednom u sto godina za pg, prepun obaveza i moram mislit o tome da treba da preparkiram auto svake uru a ne znam sto cu prije...
to se pricalo o tome da ne znaju je li ti oduzeta ili si je zaboravio. A za svaku oduzetu vode evidenciju, i unose u neku knjigu, datum oduzimanja i kad je datum vracanja, a nekad nisu htjeli da je vrate bez onog resenja na kojem pise kad je oduzeta.
i po starom i po novom se u naseljenom mjestu za prekoracenje od 30km/h uzimala vozacka.
Recite mi ovo... Maltretiraju mi druga koji već 4 put ide kod sudije ali se policajci ne pojavljuju... Tek danas mi je rekao i ja mu pokazao član zakona na koji da se pozove... Može li šta uraditi ako se oni pojave śutra, a sudija je morala već prvi put da obustavi postupak...? U pitanju je situacija koja se ranije pominjala na forumu, da je vidio policiju i skrenuo prije patrole (nijesu bili digli znak da ga zaustavljaju) i ovi su upalili auto i zaustavili ga na 10m od kola... Nije potpisao ništa, ali mu je vozačka bila oduzeta 2 mjeseca pošto ga je sudija vrćela...
#fakenews
A u SRB ne, samo kazna.
TAKUMI
zna li neko moze li da se vozi na polisu dok se ne podigne vozacka?
hvala.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks