Jure tamo gdje su 3 trake, i preticu na punu.
Mora da fata na Praskvicu![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Jure tamo gdje su 3 trake, i preticu na punu.
TAKUMI
tri trake su petrovac sutomore vec. al ovamo ko ti ga zna. mozda ta puna...
f6
Imas tri trake i od SS do BD.
TAKUMI
Crni auris karavan,u sledecih 10 dana montiraju se kamere i ostalo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sto se cini sad ce svaki sluzbenik dobit po jedno auto sa kamerom....
a motiracemo i mi kamere..pa snimat njihnema druge...
100 %.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Od Eko pumpe u masline do na vrh bulevara stavili su ogranicenje 60 a bilo 50moze aplauz
bitno je da su poceli
![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
to ogranicenje 60 je tu od pocetka da ja znam.... makar je tu odavno...
Nije od pocetka, ali ima od posle ljetnje sezone. Naravno dzukele su, znak 60je kod katolicke crkve, a oni zaustavljaju ove sto idu od centra( ispod podvoznjaka) i onda ti kao kazu isao si 80, ovo je za oduzimamje( a ustvari je 90) a ti ne znas jer znak nisi vidio- i onda ti kao cine uslugu pisu ti pojase itd...
f6
Dje si vidio taj znak 60? Samo gore kod eko pumpe, a ovamo kod katolicke mislim da nema.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tablice na Pasata novog koji ordinira na relaciji oko PG (znači PG-Virpazar ili PG-NK).
PG EB 348
Iz pravca starog kad se krene put zlatice mislim da je tamo nedje kod katolicke. I onda je sledeci nedje u masline.
f6
interesuje me jedna stvar.... Vozite magistralom... znak je nedje usput za ogranicenje bio 50km... vi vozite 90... zaustavi vas policija...oce da vam uzme vozacku, moze li covjek da se izvuce na pricu da se ukljucio na glavni put nedje posle tog znaka... i da je racunao da je ogranicenje 80km... jer koliko znam, neki znak vazi do sledece raskrsnice...tj nakon svake raskrsnice bi trebao da stoji znak sa ogranicenje brzine... a ako smo se ukljucili na glavni put, a znaka nema???
a da je srece, na nasim putevima svako malo postoji neka raskrsnica sa iskljcuenjem za neko selo![]()
nemas se sto izvlacit, nakon svakog ukljucenja ogranicenje ti je 80
She is only here to annoy herself!
Zafalimo svi lošem vremenu tj kiši. Evo se sa prvim lijepim danima najavljuju pojačane kontrole jer tada im neće biti muka da stoje đe stignu.... Ali ne vjerujem da su počeli da zapinju čekalicu na Zabjelo prije one pumpe. Hahahah što se radi..
Zaboravih da vam kažem da su sa svih auta ispred Osmanagić salona makli MN tablice sa onih auta poslije onih objavljenih slika ođe i na FB![]()
Last edited by Director; 13-03-13 at 13:55.
Bravo, primijetio sam to za tablice, ne mogu da vjerujemBas sam prolazio onuda i vidim sva auta bez tablica
Jesu li bila MN ili CG?
bio sam i jedva sam se razjasnio sa debilima...
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks