Mene jos nisu zaustavljali, a i nadam se da nece jos dugo![]()
Mene jos nisu zaustavljali, a i nadam se da nece jos dugo![]()
Jesi li pio? Jesam.. Ok sacekajte kolege da dodju jer mi nemamo alko test. Cek cek.. Dodju kolege, duvaj, 0.00, opet duvaj 0.00. Pa rekoste li vi da ste pili? Da pio sam, vodu i sok. - Bratovo iskustvo![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
prije 2 dana kad sam polagao vozački shvatio sam jednu stvar !!! ove nove velike kazne su uvedene samo da bi se klepala lova od ovog jadnog naroda !!!
zašto ovo kažem? zato što u prostoriji đe se polagalo bilo je nekoliko različitih auto škola i ladno svakog instruktora iz tih škola si mogao da pitaš za odgovore! prvo počele neke žene iza mene " dragane dođi samo da mi pomogneš " dođe dragan i pita šta treba ona veli odgovori na ova pitanja a on njoj B,C,A,A,B,C i tako dalje a u komisiji 6-7 ljudi i plus policajci !!!!
i kako to onda država brine za bezbjednost građana ako se takve stvari rade na polaganjima za vozački???? taj neko ko tako položi izaći će sutra na ulicu i ubiti nekoga,zabiti se u autobus i.......
i nisu samo ove žene iza mene pitale za odgovore nego još masu ljudi ko god je htio, i šta reći onda sem kolko je ova država raspala
lopovska država čovjek je reko živu istinu u tom članku
jos 17...
f6
Sho mislite o ovome,mozda za Podgoricu,Crnu Goru etc sto li vec da se odradi
http://www.facebook.com/pzsplit?ref=stream
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Isklepetace nju Dragan, pod garant
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
kazna od 20e zbog ne slanja poruke.. dolazi li na reg ili?
Da, ja mislim na onoga cije je auto. Jer vezu za ime a ne tablice.
pasmater... jos krenuh da posaljem i drug me nagovori...veli odje ga nikad nema.. i fiju...na onu kaznu je pisao broj tablice...
neka se javi taj kome je kazna od parking servisa (ne pauka i komunalne sluzbe) dosla na registraciju...
pitam jer ljudi govore da im za parking ne dolazi na registraciju, a i da kod sudije kad odu brisu im se te kazne zbog neosnovanog naplacivanja ili cega li...
EDIT: uostalom, dobija li se prekrsajni nalog na parking servis?
Sta se dobija kad ostave na sajbnu ono cudo, sta je unutra ja ne znam?
Njak Njak Njak
Mene kaznise 60 eur taj preksajni nalog parkira se na mjesto za invalide
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
to te kaznila komunalna za nepropisno parkiranje, ja pricam o parking servisu
Njak Njak Njak
A redovno dobijam 15 eur na brisac tu na isto mjesto tj ne za invalide al okolo sto im nisam eur posla iskreno ne mogu tablu trazit dje je da vidim zonu
15? e meni zakacise uplatnicu od 20e... znaci da ne placam?![]()
Ne, ne moras.
TAKUMI
Ja je plaća' nisam, niti ću..
You'll Never Smoke Alone..
A nisi i ja sam placa jedno vrijeme sad mi je regustracija za jedno 20 dana pa cemo vidjet
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks