ajd daj malo vise detalja o tome...
Ako koga od vas zanima, izasao humble bundle with android 5.
ajd daj malo vise detalja o tome...
(nečitko)
http://www.humblebundle.com/ ovdje ti je sve objasnjeno. Placas koliko hoces, a dio para ide u dobrotvorne svrhe. Svaka igrica u ovom bundle-u moze se igrati na windows/mac/linux/android. Ako platis vise od prosjeka dobijas nekoliko igrica vise.
yep, potrazio sam i sam, nego ja istripovah da je "with android 5", tj. Key Lime Pie :mrgreen:
(nečitko)
Hahhahaha nije, nego im je ovo peti bundle sa android igricama.
Ljudi, imam jedno pitanje vezano za alcatel ot 991.
Kad ocu da instaliram neku aplilaciju sa playstor-a oce da je instalira u memoriju telefona bez obzira na to sto je memorija telefona puna.. Posle toga prebacim neke aplilacije na karticu a neke ne mogu I dolazim do toga da mi se memorija telefona konstantno puni I necu moci nista da instaliram xD ima li ko kakvu ideku sto da cinim?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Bez root-a i flešovanja nekog roma ništa ne možeš, liše da skidaš aplikacije u .APK formatu i instališeš s kartice.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kako da otvorim myapp fajlove?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
moze li se nac besplatni network sim unlock pin za htc desire x. preko imei? ako ko zna neka odgovori. ali da je free. da nije sve 15$ 19$ i tako. fala.
Ima li neka aplikacija za download youtube videaa?
* This application does NOT work for videos from YouTube because of Google policy. IT CAN NOT DOWNLOAD VIDEOS FROM YOUTUBE.
Skines neki program za proxy, aktiviras proxy, odes u settings i za google play store odradis clear data i clear cache, i force close, pa ponovo pokrenes i to je to. Dobar program za to je TunnelBear i sl, imas ih u Google Play da biras.
Market se vise ne fejkuje prema provajderu nego ip adresi.
ja vidim zadnjih 15tak dana ne mogu da uradim nsita sa market access-om... nece pa nece... i pretpostavih da su nesto promijenili cim ne radi....a na posao kad dodjem, nakacim se na wrls i odma mi radi.. sve se apliakcije pojave... ali zbog toga jer izlazimo na internet preko slovenije... pa imamo njihov IP...
Ukucate viber android na google dace vam link na google play, click, da hocu da ga otvorim sa google play i nastavite standardno. Ja malo prije odradio reinstalaciju zbog jedne gluposti.
Uglavnom sta je bilo, mogu da saljem poruke ali ne mogu da zovem te ljude. Na kraju provalim da su ti ljudi unijeti u imenik npr. 067 123 331 a treba da se stavi prefix +382....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Za vlasnike HTC One S telefona, sajt na našem jeziku sa uputstvima za rootovanje, RUU, recovery, custom rom-ove...
https://sites.google.com/site/htconesc2/home
Meni sa Vibera nestali skoro svi kontakti koji koriste servis. Odradio reinstalaciju i opet nista. wtf?
\\OFL•GIC
kontakti su makli Viber![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Moguće je da si instalirao stariju verziju Vibera. Provjeri to, meni je zbog toga jednom pravio problem.
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks