Jedan uplati Barsu 4+ sa 100e...
Oce...ali jucecigani...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Jedan uplati Barsu 4+ sa 100e...
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Grimsby - Mansfield Mansfield v Grimsby
(Half Time/Full Time)12/03/2013 None 23.00 To Run 2 AFC Wimbledon - Southend Southend v AFC Wimbledon
(Half Time/Full Time)12/03/2013 None 21.00 To Run 3 Barcelona Barcelona v AC Milan
(To Qualify)12/03/2013 None 2.30 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Trebles 1 1.00 1.00 1,110.90
Sto se cini sa ovim threadom..:lolblue:
barsa x-x
salke x
srecno![]()
Ovo treba zabraniti na ovaj Theard da se stavljaju smijesni tiketi i sa uplatama od 50c.
Tako da ozbiljniji tiketi /dobitni nmg. da vide ljudi koji bi da uplate.
A ne ovo smijesno da se cita kad se udje!
10 eura je upravo otislo![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fb...levant_count=1
pazite se od ovakvih prevara, lik u fotosopu napravi tikete kao da je pogodio a ispod njega sve ga hvale lazni profili kao da su uzeli pare na njegov savjet![]()
zalilo mi se dosta ljudi na ovoga kao kako uvijek dodje kad oni ne odigraju a kad odigraju nista
She is only here to annoy herself!
Sta se desava sa mecom Almagro- Haas??!! Zasto ne pocinje?
vjerovatno kisa ili je neko povrijedjen
She is only here to annoy herself!
E nmg. da vjerujem cekam D&G da ne'padne gol u prvih 15min za 85e i u 3min. penal i tako ostane 1:0
Koventri 0:1 probaj'te 1
MK'Donsk 1:2 probaj'te 1
takodje i LIDS!
Lids - Pogodjen
Koventri - Pogodjen
MKD - promasen .
Ako mislis da ce nesto doci igras zero/bez (ako si bas ubijedjen) dodas 1 cistu.![]()
Fora je sto mi je samo euro ostao, i ulazim u Meridijan (a tu baaas rijetko igram), i reko nesto na brzinu da sastavim 10 min prije utakmice, vidim te kvote koju su bas morale da se ispostuju, ali mi to bilo malo, i dodah jos 3-4 para Lige Evrope, tako da ce se u cetvrtak znat..![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks