Nasa autostrada se neće zvati ni del sole ni sole mio već Autoput lisnatoga sira i bijelog mrsa
Neki prijatelji iz BG zaduzeni i oni oko EU, pa nesto tuzni i oko njihovih problema pricaju, a ja za baksuz spomenuh nase iz CG kako ce sad oni ovo pa ono.. Kad, kazu, ma otttttttkud bre, oni skupljaju novac po raznim ministarstvima da sakupe za 3 avio karte do Brisela, za ostale koji su trebali ici nemaju novca.. a cifre potrebne po osobi nesto preko 300e.....
Ucutah, dok ne vidjeh ovu muku oko lekici, bajanja, itd bajke - autoput........ Strasno...
Matori ljudi i veruju i prosipaju bajke o deda mrazu itd......
Hvala Lepo
Lako za glumce deda mrazove, nego ove irvase.. Oni su najjgori...Ni u ogledalo da se pogledaju.
Hvala Lepo
Lako se sprdati nego treba zamisliti kakav je zestok kvalitet te opozicije kad u gradu dje je sve zivo unisteno ne mogu pobijediti a ni vladajući nemaju para da kupuju glasove, zima je pa ne asfaltariju ulice... a poslije izbora vazda ista pricaLutkarsko pozoriste , nema druge
kupovali su i zadnji dan, iz nekog razloga im je bilo bitno da osiguraju NK...njima je u sustini najbitnije da ubiju volju ovom narodu a sami nacin je manje bitan, da pokazu da cak i ako opozicija dobije da to ne znaci nista i da lako mogu obrnut![]()
She is only here to annoy herself!
Apropo asfalta.. oni u Srbiji sve ludi Velja, a Velja asfaltirao Cacak, trotoari haos, a do prije par godina przina i blato bilo...Lud Velja, ali mu putevi ko avionska pista u ravni... E onda zadji u CG ako se smije, preskoci sahte, rupe itd.. Ali u CG nema ludih, sve pametni..
Nego, gdje nam je g. niksicanin24.. za prethodne lokalne izbore je bio prvi komentator na forumu i to sve u smijeh..Secam se i one "sale" kako su dps-ovci isli sa "automobilima kantama" po NK.. Sta li je sad?
Hvala Lepo
Veljko kraducka ali ostavi ponesto asfalta i da legne a ovi sav asfalt sastruzu pa oko svojih vikendica![]()
pa bas zatoda smanje malo procenat toj opoziciji
izmjere oni fino na kantar koliko kosta glasova ovako a koliko kostaju opozicionari vesova je to ekonomska skola precizna
![]()
i onda smo mi probljem poziciji i opoziciji - nas 1905 potpisnika za g. Bojovica?
hahahahaha
Hvala Lepo
ometamo spektakl, nemirni smo![]()
hahahahaha ne glumimo u njihovoj reziji, u njihovim igricama, dramama, bajkama,scfi?Najcivilizovanije i najobjektivnije osobe u CG i ne valja.
Hvala Lepo
zdravije apstinirati od izbora nego od sexa![]()
znaci intelektualka...sto bi po forumu znacilo da ostali atributi nisu zadovoljavajuce velicine
![]()
Apstinencija je politicki izbor, bas kao sto je i tvoj da izadjes da glasas. Stoga, imate jednako pravo da pisete na ovom forumu i da propagirate svoja ubjedjenja. Ali meni je apsolutno jasno sta se desava u ovom slucaju, bas kao sto ce se desiti za vrijeme predsjednickih izbora. Opozicija ce dozivjeti n-ti debakl, i naravno da ce okriviti ljude koji nijesu izasli na izbore, podmecuci laznu tezu da bi svi ti ljudi glasali za njih. Svak ko iole poznaje statistiku zna koliko je precizan uzorak od preko 70%. Da svih preostalih 20 i kusur % apstinenata izadje na izbore, krajnji rezultat bi mogao dozivjeti maksimalnu devijaciju od 0,1% u korist vlasti ili opozicije. Dakle, podmecuci laznu tezu, opozicija samo pere vec isprane mozgove, nastavljajuci doktrinu prebacanja krivice u krug, dok se ne izgubi nedje usput.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Dr, a forum tj folder zna pogriješiti (4+ prirodno)...![]()
#fakenews
pa rano si nesto dosao sa te zurke onda![]()
Težak izborni dan pa se nema snage za duže... :mrgreen: A i prijateljice su prijateljice, sa kakvim god atributima...![]()
#fakenews
Meni je najmilije što je Pozitivna ovoliko kiksnula... Samo zbog prethodnog koketiranja...
Koliko god sam ih podržavao, toliko mi je sad milo što su dobili šamar od minu 5%. Da ako se sad osvijeste, pa prerastu u normalnu partiju.
Smesno,totalna sprdnja. Dok je god mila u zivotu i politici na celu nikad izbore nece izgubitiA narod je totalna gomora, opozicija *****ra
Jednom ce djavo doci po svoje
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks