Ne nego Volt/Ampera.
Ne nego Volt/Ampera.
TAKUMI
mali dizel ili benz agregat, i meni to djeluje kao najbolji nacin...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Dizel bi bio jos bolji ali problem je sto njegov zvuk ne ide uz hibrida.
TAKUMI
Ovaj A3 će znači da troši 4.5 litra na 100km, s obzirom na dosta jak motor, to je dobra potrošnja. Svaki proizvođač lažinja za potrošnju mimum 3 puta, npr c63amg troši navodno 10 litara, realno je 30 litara. Golf gti, navodno 6, u praksi 18litara itd, itd.
a dobro mozda nije tri ali dva jes![]()
She is only here to annoy herself!
Koji to gti trosi toliko?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
ako se vozi kako treba onda svaki![]()
E ovako posto sam vozio sirocco 2.0tsi sa 200ks nekih godinu dana potorsnja po gradu, kad se vozi lagano, moze da se drzi na 11l tako da fabricki podatak za gti od 10l nije strasan jos naravno sa boljim gorivom, manjom guzvom i manje semafora. Ako vam je normalna voznja po gradu konstantno bucanje i cijepanje onda i 1.2tdi moze 15 da trosi
moze i M5 da trosi 11 kroz grad ako se vozim nocu na vrh gasa i hvatam zeleni talasali nije to to
Obraza mi takva auta ne mogu ni pola minuta na vrh gasa da vozim, tako da sve to pada u vodu
Sent from my s3
Sate sate sate
Onda bi tebi m5 trebao 30 da trosicus svaki.. kroz grad treba da se divlja? A svakih 100m pjesacki itd... da ne pricam o ogranicenjima brzine....
A to jeste nego je tesko, makar meni , voziti nesto takvo lagano, nije da sam neizivljen nego nije to to
Sent from my s3
Sate sate sate
Ja prvi upirah gti-a peticu pa nije preko 15l islo... sad mi 1.9jtd mrtvi trosi 8l...
A stefke eto ti razlika skoro duplo, a još u gti skuplje gorivo![]()
Dobro mozda treba uzet mjeru- do bd i nazad. Bez bucanja ali ni da se vozi na vrh gasa. Srednja guzva. 60km+60km- i 20km tipa kroz pg, kroz bd i tako to, znaci zaokruzit na 150.
f6
takve voznje racunaj 12 (brdo kolje najvise da je ravnica npr. preko sozine bilo bi manje)
2.0 TFSI normalno kroz grad pije 14-15.
TAKUMI
Pa prosjek na vecu kilometrazu tipa 500km (sve kroz grad) mi je bio oko 12l. Da se razumijemo isao je i do 22 na bucanje u grad i po 15-18 od pg do bd ali normalne lagane voznje kroz grad 11-12l i 7-8 na otvoreno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks