Page 53 of 119 FirstFirst ... 34349505152535455565763103 ... LastLast
Results 1,301 to 1,325 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    37 Posts

Zelio bih da iskoristim ovu priliku da kazem da sam ja kralj i da sam najpametniji. Svako ko dovede u pitanje moju inteligenciju je odmah po FOLDERU glup. Svako ko pokusa da mi odgovori na post mora da u startu bude svestan da ne posjeduje dovoljno intelekta za tako nesto jer je mene nemoguce razumjeti.
    Ako mislite da me razumijete, niste u pravu jer sam ja kralj i najpametniji (pogledaj pocetak).
    Mnogo sam kul i imam siroka shvatanja, postujem tudje misljenje, naravno ako se podudara sa mojim (posto je moje misljenje jedino pravo misljenje).
    Neki bi rekli da sam pokusaj elokventne (???) trolcine, a ja kazem da su ti likovi primitivni i zatucani (i sigurno dizu tri prsta).

Da ne bude zabune, ja sam za Bojovica. Ako on ne skupi potpise, ja necu ni izlazit, cekam da se kandiduje neki kandidat po mojoj mjeri i da Mjesec udje u Jupiterovu kucu i da bude prestupna godina i onda cu da izadjem na izbore.

Hvala puno na paznji, a sada se vratite svojim bezveznim aktivnostima.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

zasto se neki ubise da kikireza predstave kao validnog oponenta a predstavnik je grupa koji sve ovo odrzavaju vec 67 godina na vlasti...
    Racunovodstveno guraju kroz postove kao sa nadom da se bilo sta promijeni da bi zakucili u tom mogucem brlogu nesto(zakuciti je urbano prihvatljiva rijec hahahaha )..te kalkulantske fore za masu, i sve drsko ignorisuci da se bira Licnost a ne njihovi partijski moguci interesi, i opstanak interesa ovih na vlasti...
    Da tu ima iole morala - visokomoralnih ne bi bilo do danas tek 1806 bezinteresnih potpisnika jedinog kvalitetnog kandidata -g. Bojovica...
    Sve to uvijanjem u fazone milosevicevih podela na koje su pristali opet iz sisnjarskih interesa da se grupisu u ove ili one a ne u gradjane CG, jer boze moj u grupi se osjecaju interesno sigurniji...
    I, sad, oni koji su zajedno sa pozicijom kreirali nakaradne norme u cg drustvu, pa i sire, eto oni isti, a zaista nikakve razlike izmedju interesa partija pozicije i opozicije, jedino histerisu u horu kad vide komentare obicnih gradjana koji se ne uklapaju u njihove kalupe zavisnosti...
    Nek kalkulisu i dalje, greota, mozda jedni opstanu, a drugi ako im kikirez pobijedi i zakuce u brlogu nesto...

Mi nezavisni rekosmo ko vrijedi casti i pozicije predsjednika CG.. Ako nista, pisace se u buducnosti, da je to bio prvi i jedini slucaj postovanja kandidata na eticki a ne interesnozavisniscki nacin.
    Dah demokratske procjene 1806 slobodnoumnih gradjana CG.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-03-13 at 00:56.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post

O Madona...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Kolko gluposti majko mila.Kad ocete da raspravljate o glupim nacionalnim pitanjima a zanemarujete korupciju,kriminal itd itd...Miodrag Lekic je 100 puta veci Crnogorac od Filipa,Mila i ostale kompanije,koja uopste i nisu Crnogorci nego se sprdaju sa ovim narodom.Milo koji je 90-ih godina bio najveci Srbin danas je najveci Crnogorac,Lekic je bio 90-ih najveci Crnogorac i danas je Crnogorac.Eto vi ni Filip Vujanovic ne pjeva himnu,patriote.

Druga stvar je sto se ova vlast ne moze skinut' bez ujedinjenja Srba i Crnogoraca pa koliko god to nekim Crnogorcima,ovim strasnim patriotama zvucalo "lose",tako da Demokratski Front mora' da igra na kartu ujedinjenja jer druge nema

Neko pominje Bojkot,kakve su to gluposti,ka' da ove sa vlasti boli peta ocete li vi izac' na izbore ili ne tj. njima to odgovara jer bojkotom dajete sigurne glasove DPS-u

Ja jesam Crnogorac,Liberal i nemam dilemu,glasacu za Lekica.

I povrace mi se od Crnogoraca koji su do juce bili Srbi a danas nema vecih Crnogoraca od njih,povrace mi se od poistovjecivanja Mila sa Crnom Gorom,povrace mi se od straha da vam neko ne oduzme Crnu Goru,povrace mi se od ljudi koji glasaju DPS za 20 eua i paket suhomesnatoga itd itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Kolko gluposti majko mila.Kad ocete da raspravljate o glupim nacionalnim pitanjima a zanemarujete korupciju,kriminal itd itd...Miodrag Lekic je 100 puta veci Crnogorac od Filipa,Mila i ostale kompanije,koja uopste i nisu Crnogorci nego se sprdaju sa ovim narodom.Milo koji je 90-ih godina bio najveci Srbin danas je najveci Crnogorac,Lekic je bio 90-ih najveci Crnogorac i danas je Crnogorac.Eto vi ni Filip Vujanovic ne pjeva himnu,patriote.
    Evo jos jedna bajka za partijske aktiviste koji nesto smisle pa to poslije ponavljaju i onda teska istina. Prvo profesor na najvećem Univerzitetu a sad i Crnogorac 90-ih. Mozda aktivisti bolje znaju i od njega samoga, ali Ćaki je sam izjavio (dokument je cak i odje ) da se izjasnjavao kao jugosloven

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    37 Posts

Mene je Boris Tadic dadnuo 100 eVra da odje napisem da treba da se glasa za Lekica.

Mnogo odje ima "dokonih" i "sitih" ovakve situacije u kojoj zivimo, ali na kraju im se prica svodi na pljuvanje svega sto nije Bojovic i naravno svega ko pomene Lekica.
    Ima dosta neodlucnih ljudi koji citaju ove stranice (a to sigurno sve "strane" dobro znaju) i bas se pitam na ciju vodenicu ide ovakva prica koju pomenuh gore?
    Jel za ovu dvojicu sto im imena navedoh? Ne, a?

No dobro, ja zelim da kazem da nemam svoju glavu, da nije ovo neko moje zapazanje i da nije istina da me ne zanima politika ni malo.
    Ja sam partijski vojnik (cin pukovnik) i zelim da budem jednog dana cetnicki vojvoda.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,005
    Thanked in
    4,017 Posts

Meni se povraća od nekog hamburgera što pojedoh. Računa li se to?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Stvarno ne znam ko je gori od goreg...Ovi sto su pomagali g. Mikici za referendum i sto su sad puni jeda i gorcine jer im djelo nije uvazeno (a kupljenim pomagacima jeste), zeljni osvete jer su tada sa "djavolom" usli u pakt, pa bi i sad iz inata protiv istog ako treba i sa drugim "djavolom"... Ili oni koji su se snasli u plivanju u sistemu koji jeste, i ne zele da se mijesaju jer su se kao fol istrosili "kad je trebalo", pa vise nema potrebe da se "dokazuju", a u sustini dobro im privatno pa gradjansko nije ni bitno.. E tog mi dokazivanja uz akcenat....
    Kad pocnu deklamovanje zasto su protiv svih, ogrnu se nacionalistickim plastom, kao ljuti "coce", da bi izjavili da oni ljudskim izborom znaju da je g. Bojovic jedini OK kandidat, ali onda dodaju visokoumno - ali on nece pobijediti pa necu glasati za njega... hahahahaha. Mi ne znamo kako stoji situacija u CG i nismo u startu naveli simbolicnost tog potpisa, nego eto da nam otvore "oci" objasnjenjem da njihov potpis ide samo na provjerene pobjede...

Obzirom da ce ovi izbori ostati upamceni kao jedini u CG koji su za izbor imali vanpartijskog kandidata bez ikakve podrske medijskih "pulova" partija, bez podrske vojnog i civilnoobavestajnog sektora, bez podrske i jednog potpisa dobijenog uz politikantska obecanja, lazi i bajke.. Sto znaci da 1905 najcivilizovanih bezinteresnih gradjana CG predstavljaju ulazak u civilizaciju i cini prvi eticki pomak da se cijeni neko - Licnost ko nije pripadao koncicima miloseviceve ideoologije materijalnih interesa i nac podjela i nije partijsko pul-ska marioneta, i moze se ladno obavijestiti bilo koja medijska agencija u svijetu - CG od svog postanka sa 1905 potpisa prvi put ukazuje bezinteresno i vanpolitikantski - cast antiratnom kandidatu i civilizovanoj demokratiji.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-03-13 at 11:28.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko ste Vi novca uzeli?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa sto niste prijavili policiji te ljude koji nude novac, cisto da ispitaju porijeklo tog novca itd?
    Nude pare da se glasa za njih sjutra. Nikad ovako nisu davali pare prije.
    Nakon ove izjave covjek bi pomislio da ste bili na licu mjesta otvoreno... Sad ne znam ni sta znaci to sto ste napisali..No, ok.. tema je predsjednicki kandidati...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Evo se DPS aktivirao u Niksicu dobro. Nude pare da se glasa za njih sjutra. Nikad ovako nisu davali pare prije. Znaci da im je frka zesca oko rezultata izbora. Je li ko vidio bilo koju anketu vezano za izbore u Niksicu? Ja nisam. Sigurno su ih radili ali ih nijesu objavili jer znaju da po anketama gube Niksic glat!
    Izvor...? Znam da su za prošle izbore trčali neki Romi po kvartu i tražili da im se da po 20e da glasaju... Niti su gledali para niti su glasali...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Izvori su provjereni 100% a ime i prezime izvora necu napisat jer sam oko 80% siguran da i na forumu ima DPS spijuna.
    Nijesam ni mislio ime, nego jel iz prve ruke, pošto se znaju prepričavati bajke... Znam da mi i jednog druga pitaše za ličnu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma ko sisa cinkarose i sto bi rekao g.Panic "sitnu bUraniju"...
    Imamo tri kandidata za casnu poziciju Licnosti Predsjednika CG.. Jedan jedini nije nicija marioneta i predstavlja razum svih civilizovanih ljudi 90-tih.. Jedini koji nikome nista partijski ne duguje..
    I sto bi pricali o partiokratskim sitnim ljudima - cinkarosima kad su ruglo drustva? Da ih "uvazimo" spominjanjem, pa bili iz DPS-a, SDP-a, SNP-a, DF-a ili bilo koje druge baze? Pa ni te baze ih ne tretiraju kao ljudska bica, sto bi mi to radili?
    Sami su sebe postavili gdje im je mjesto u predcivilizaciju ljudskog drustva..

Zato.. g. Bojovic za Predsjednika CG!

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Medo ne foliraj se nego priznaj koliko si dobio jer ja sam iz pouzdanih izvora saznao da si se cenjkao oko 30 eura plus dvije ulaznice na juznu tribinu Sutjeske

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Taman mišljah da potvrdim i onda viđeh Sutjeska...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

:star::star::star::star::star:

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

rekose da bojovic nudi 2 eur po potpisu, 100 potppisa nkeo nabavi i dobije 200 eur
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Čisto sumnjam da će ovoga puta biti kupovine ličnih karata jer se nema para za takav vid podrške Vujanoviću ( marioneti u dzemperu ) iako je opšte poznato da se to radi u djelovima dje žive Romi ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Cula rekla kazala...
    Volontarijat i cifre za volontiranje...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    rekose da bojovic nudi 2 eur po potpisu, 100 potppisa nkeo nabavi i dobije 200 eur
    Smanjili cijenu znaci ????? Kako kad prije neki dan davali 300 za 100 potpisa. Mora da to rekao neki bas posten cojek koji nikad ne laze (kad spava)

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Čisto sumnjam da će ovoga puta biti kupovine ličnih karata jer se nema para za takav vid podrške Vujanoviću ( marioneti u dzemperu ) iako je opšte poznato da se to radi u djelovima dje žive Romi ...
    Za opštinske je priča bila, na Fića se niko ne okreće...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Pozdrav svima, ostajte mi dobro. I cuvajte mi liberale, kumim ve svetim Konstantinom brandenburskim.

______

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Za opštinske je priča bila, na Fića se niko ne okreće...
    Nešto nisam upoznat da u Nikšiču i Andrijevici postoji značajan broj pripadnika Romske populacije koji bi naravno uzeli novac za svoju uslugu koliko ih ima u Podgorici i Baru ... moguće da ne poznajem dovoljno CG
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,005
    Thanked in
    4,017 Posts

Ada Fića Sveto promoviše pa narod ne zna da li treba da prodaje ličnu ili ne. Nešto im nije najjasnije...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

Pozdrav svima, ostajte mi dobro. I cuvajte mi liberale, kumim ve svetim Konstantinom brandenburskim.

______
    Jesi li to krenuo da za ovih 200 eura skupljas potpise jesi U cijele Rovce 30 potpisa, a nekad bila i Rovacka republika i data rijec i..... vala nesto vam je sljiva na rogac izmetnula iako ne dade da vam ja budem zet

Page 53 of 119 FirstFirst ... 34349505152535455565763103 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)