zasto se neki ubise da kikireza predstave kao validnog oponenta a predstavnik je grupa koji sve ovo odrzavaju vec 67 godina na vlasti...
Racunovodstveno guraju kroz postove kao sa nadom da se bilo sta promijeni da bi zakucili u tom mogucem brlogu nesto(zakuciti je urbano prihvatljiva rijec hahahaha )..te kalkulantske fore za masu, i sve drsko ignorisuci da se bira Licnost a ne njihovi partijski moguci interesi, i opstanak interesa ovih na vlasti...
Da tu ima iole morala - visokomoralnihne bi bilo do danas tek 1806 bezinteresnih potpisnika jedinog kvalitetnog kandidata -g. Bojovica...
Sve to uvijanjem u fazone milosevicevih podela na koje su pristali opet iz sisnjarskih interesa da se grupisu u ove ili one a ne u gradjane CG, jer boze moj u grupi se osjecaju interesno sigurniji...
I, sad, oni koji su zajedno sa pozicijom kreirali nakaradne norme u cg drustvu, pa i sire, eto oni isti, a zaista nikakve razlike izmedju interesa partija pozicije i opozicije, jedino histerisu u horu kad vide komentare obicnih gradjana koji se ne uklapaju u njihove kalupe zavisnosti...
Nek kalkulisu i dalje, greota, mozda jedni opstanu, a drugi ako im kikirez pobijedi i zakuce u brlogu nesto...
Mi nezavisni rekosmo ko vrijedi casti i pozicije predsjednika CG.. Ako nista, pisace se u buducnosti, da je to bio prvi i jedini slucaj postovanja kandidata na eticki a ne interesnozavisniscki nacin.
Dah demokratske procjene 1806 slobodnoumnih gradjana CG.
Hvala Lepo

ne bi bilo do danas tek 1806 bezinteresnih potpisnika jedinog kvalitetnog kandidata -g. Bojovica...

Ili oni koji su se snasli u plivanju u sistemu koji jeste, i ne zele da se mijesaju jer su se kao fol istrosili "kad je trebalo", pa vise nema potrebe da se "dokazuju", a u sustini dobro im privatno pa gradjansko nije ni bitno.. E tog mi dokazivanja uz akcenat....
Pa sto niste prijavili policiji te ljude koji nude novac, cisto da ispitaju porijeklo tog novca itd?

Bookmarks