Page 73 of 176 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173 ... LastLast
Results 1,801 to 1,825 of 4398

Thread: T-Com | Optika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    hercules objasnio. Sto bi spustali cijenu ako je trziste takvo? To sto optika ima promotivne cijene ne znaci da ADSL 2 Mbps sada treba da bude 2 eur

Velika greska.Nije trsiste takvo vec su se oni potrudili da ga oblikuju prema svojim pravilima.Sta nama vrijedi sto se bunimo kade te zahtjeve nece niko da cuje. Usluga katastrofa, osoblje polupismeno, osiono ...Cast izuzecima, na prste jedne ruke mogu se nabrojati.Bar ovi sa kojima sam ja imao kontakta.Cjenovna politika :shame: , nemam rijeci.Radi poredjenja, cjenovnik sestrinske firme u Makedoniji:
    Click image for larger version. 

Name:	T home.jpg 
Views:	201 
Size:	11.2 KB 
ID:	105034

Ne mora ADSL 2Mbps kostati 2€ ali je cijena od 20€ cisto izivljavanje.Znali smo se cesto oko nekih stvari saliti na racun Moldavije.Pogledajte gdje su oni sad

Click image for larger version. 

Name:	Moldavija.jpg 
Views:	177 
Size:	2.8 KB 
ID:	105036

i ja, sa bijednih 40-50 kBs uploada.
    Last edited by jovannk; 05-03-13 at 23:14.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Pa je li ovo moguće...
    Jedna ista priča ispričana više puta i samo se ponavlja... Svi redom dođete i kudite T-Com kako bi trebao ovo kako bi trebao ono, kako je u Ameriku i Englesku. Jer većina nas odavde je slijepa kod očiju, i ne umije da koristi internet i google i ne umije nać to.

I kad smo konačno dobili različite ponude za kablovsku, internet i mobilni pojedini se ovdje i dalje samokažnjavaju i druže se sa T-Com uslugama. Nije mi jasan ovaj narod nikako. Što ne promijenite ako vam ne odgovara? Što dozvoljavate da Vas neko krade? Oduprite se ludilu, sami sad i odmah!. Tuđa ruka svrab ne češe.

Ponajmanje mi je jasno da momci i cure između 20-30 godina znaju kako bi trebalo vodit jedan T-Com koji generiše 250-300 miliona prihoda. I ne samo bit menadžer, nego kako bi trebalo kopat kanale i razvlačit optiku. Uz to bit inženjer za infrastrukturu.
    Bilo je i briljantnih ideja da bi prvo trebalo po kućama to da uvedu?! Vjerovatno je ispativije. Ako kuća ima 15 podstanara što li već onda je sigurno isplativo.

Znate li koliko košta cijela ta infrastruktura? Ja prvi ne znam, zato vas pitam znate li koliko košta priključivanje jednog korisnika optike na mrežu?
    Kako tehnološki to izgleda od data centra kod pjace gdje li je već, kako spojit optiku na servere i čuda? Koliko koštaju UPS-ovi, baterije, linkovi?
    A vjerovatno je neko sve to sračunao koliko košta, koliko im korisnika treba na koji rok i po kojoj cijeni da se to otplati. A ta oprema crkava, isto kao djelovi na auto. Tj ima neku amortizaciju.

Pošto vjerovatno ne znate koliko to košta, samo da kratko opišem kako ovi zahtjevi izlgedaju u očima T-Com menadžera.
    To Vam je isto kao da pitate a zašto Montegroairlines ne leti za Tivat? Meni je crnjak da idem autobusom i kolima tamo! Zašto ne leti? Ja zahtijevam da leti! Da mi se obezbijedi let do Tivta za 10€ jer je autobuska karta 8€. I ja sam spreman da ubjeđujem njih da im je cijena od 10€ isplativa! I jeste sigurno u mojim ludačkim snovima. Sigurno je isplativa! I organizovali bi mi let do tamo sigurno, uz cijenu od 10,000€ i odatle poveli u Dobrotu na ispitvanje.

Kad skapirate da smo previše malo tržište, i dosta toga nije ekonomski isplativo radit, onda ćete možda, kažem opet možda i to sa velikim možda, razumjet poslovne poteze T-Com i ovakve usluge koje imamo. Svi bi mi voljeli 4G mrežu, optiku 100 Mbps D/U i ali za 1€. A sve se ovo može ponudit u CG uz neku cijenu koju bi bilo spremno da plati 10 ljudi vjerovatno i iznosila bi 10,000€.
    A zbog 10 ljudi kupit toliko silne opreme, i zakupit takve linkove, nema logike radit to. I to je ono što zaboravljate kad pišete postove. Ekonomska logika.
    Većina Vas je prodavala na forumu nešto. Primjera radi ako HDD od 1TB prodajete 90€ i dođe neki padobranac od forumaša i kaže skupo ti je to, u BG je jeftinije i ima isti za 70€, Vi se ljutite i kažete pa kupi ga ti u BG. Sa pravom jel? A zašto? Zato što svaka roba ima svog kupca.

Do tada za svoje neuspjehe će bit kriv isključivo drugi, nikako Vi sami jer vas T-Com pljačka. To nije posljedica Vaše lijenosti da pročitate flajere iz poštanskih sandučića, reklame u novine i slično, već vas neko pljačka i vi ste nemoćni. (ironija za ove koji ne vole stilske figure).

Kamo sreće da ovoliko energije utroše pojedini na posao i privređivanje, da zarade koji euro, a ne za pisanje prazne slame po forumima ne bi li im koji drug i prijatelj dao reputaciju.

Ako pričamo da je fixni telefon u etra trio paket viša, to je OK jer ima ekonmsku logiku koja leži u činjenici da plaćamo nšeto što većina nas ne koristi. Većina nas bi boljela Extra trio u sastavu mobilni, Internet i Kablovska. I u tim potezima T-Coma ima itekako opravdanosti za žalbe i kritike.
    Ali reć da bi cijenu ADSL trebali da obore jer je manja od brzina od Optike, a 95% prihoda od internet usluga je sa ADSL i Etra trio korisnika, je malo suludo jer sami sebi bi kopali grob. A T-Com je firma, koju interesuje profit.

Na kraju zamolio bih Emilla i Sala da me kontaktiraju na PM i da mi daju Arena HD paket džabe pola godine za ovo branjenje T-Com (ironija opet).

Odužih još ovaj put, više neću na temu ekonomske logike pisat. Daako pojedini skapiraju i počnu da krive sebe za neuspjehe i gubitke.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Ovakav elaborat nije za poklon od 29.7 eur nego klikni ovdje http://www.telekom.me/karijera/prijava.aspx odmah ce te primiti, samo prilozi taj post

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Meni njegov elaborat liči na ulizivanje.

A reči ti sveznadaru koja je alternativa optici u Crnoj Gori? Ostavimo se te prazne priče velikih troškova kada je jasno da su njihovi profiti izuzetno visoki a još je naša bajna država njima na usluzi i ne oporezuje im profite uopšte kao što rade druge države.

Ja samo hoću kao korisnik da imam normalno funkcionisanje usluge KOJU PLAĆAM. Ako nisu sposobni da naprave nesmetano funkcionisanje usluga koje naplaćuju neka snize cijene.

Nisam se raspilavio od ovih komentara tužne priče o troškovima nikako.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Meni njegov elaborat liči na ulizivanje.

A reči ti sveznadaru koja je alternativa optici u Crnoj Gori? Ostavimo se te prazne priče velikih troškova kada je jasno da su njihovi profiti izuzetno visoki a još je naša bajna država njima na usluzi i ne oporezuje im profite uopšte kao što rade druge države.

Ja samo hoću kao korisnik da imam normalno funkcionisanje usluge KOJU PLAĆAM. Ako nisu sposobni da naprave nesmetano funkcionisanje usluga koje naplaćuju neka snize cijene.

Nisam se raspilavio od ovih komentara tužne priče o troškovima nikako.
    Stidi se sebe i svojih godina kad obraza nemaš za ovo prvo. Tek nemam potrebu to da radim. Da ne kažem na što ti meni ličiš svojim postovima iz dana u dan
    Još se stidi dodatno kad pričaš nešto o čemu ni dodirnih tačaka nemaš, korporativni porez u CG je 9%. Alternativa je internet koji nude Cabling, M Kabal, TotalTv i ostali provajderi. Malo se pomuči pa istraži što je najbolje za tebe, jer to niko ne zna bolje od tebe.
    Ako nisu sposobni da ti obezbijede nesmetano funkcinisanje zašto onda ne raskineš ugovor? Nego bi tako lošu uslugu da imaš za dž ili neku nisku cijenu.
    E ovo je o čemu pisah, tebi i tebi sličnima su oni krivi, nikako ti koji imaš opciju da promijnieš stvari u svoju korist. Oni su krivi što si ti lijen da raskineš ugovor.
    Pošto si Director, nadam se da imaš svoju firmu pa da se tamo isto ne raspilaviš od troškova i tužne priče. Ehhh....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ako se niko ne zali sve je u redu. ako se zali pa makar i neosnovano uticace to, ne brinite ekonomisti

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mene iskreno zabolje na što tebi liče moji postovi.
    Ja se nemam čega stidjeti, jasno je da je telekom prodat za male pare, da se neko debelo omastio od te jeftine prodaje i da na kraju imamo kompaniju o kojoj ogromna većina korisnika ima ružno mišljenje.

Dao si alternative koje se ne mogu upoređivati sa optikom, to su vise alternative ADSL-u a nisam siguran da može zasebno da se uzme internet paket a cijene su visoke. Total TV nema u ponudi internet koliko se može vidjeti na sajtu tako da ne znam o čemu pričaš. Čudo da takav sveznadar ne razlikuje brzine prenosa....

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,855
    Thanked in
    5,252 Posts

Eo krepala optika totalno, 2 sata nemam internet, vele generalni problem.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I jos je nisu popravili...

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Total Tv nema ponudu za Internet, bar ne u CG, a kad ce - to je opet ADSL, dakle ovise od T-Coma.
    Cabling, M-Kabl i ostali kablovski - dakle kablovski operateri nisu dosli do ovog mog sela.
    Bezicni, da ga dokrstim mobilni, internet mi ne dolazi u obzir iz najbanalnije receno varijabilnog rada.
    Reci mi Herc, koji drugi provajder u mom kraju koji nudi Internet po cijeni drugih operatera mi je ostao u mom selu ? Ja cu naravno da kinjim T-Com, jer i ovo sto placam, ne dobijam ono sto mi je receno da cu dobit, a oni nece ni da mrdnu dupetom da prokopaju, ili da traze od Vlade prioritet u prosirenju infrastrukture, pa Vlada da uredbu kojim se nalaze opstinama da je prioritet obezbjedjivanje dokumenata za polaganje optike. Nego, dzaba ja razmisljam ovako, kad se sve svodi na to koliko ce stampanog papira za toaletnu upotrebu otic ka onima sto sjede po HU i GER. Mislim da si i to pojasnio. Mi kad smo imali staru JNA, sve se zavrsavalo : kopanje, asfaltiranje, busenje tunela - nikakav problem. Sad je problem kopati i kanal sirine 30cm dubine 40 cm, u svu tehnologiju koja nam je dostupna. Dajte, postedite me izgovora. Nerad je jedini odgovor.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

alien ja samo pitah da li bi Vi kao vlasnik firme išli protiv sebe? Umanjivali svoju dobit i radili nerentabilne poslove? Ja da imam firmu, ne bih. To što ću imat od 100 korisnika, 3-4 nezadovoljnih i što će mi otkazat zahtjev za pružanje usluge mi se više isplati jer ću imat 10€ dobiti; nego da imam 100 korisnika a da sam u minus 10€.

Mene iskreno zabolje na što tebi liče moji postovi.
    Ja se nemam čega stidjeti, jasno je da je telekom prodat za male pare, da se neko debelo omastio od te jeftine prodaje i da na kraju imamo kompaniju o kojoj ogromna većina korisnika ima ružno mišljenje.

Dao si alternative koje se ne mogu upoređivati sa optikom, to su vise alternative ADSL-u a nisam siguran da može zasebno da se uzme internet paket a cijene su visoke. Total TV nema u ponudi internet koliko se može vidjeti na sajtu tako da ne znam o čemu pričaš. Čudo da takav sveznadar ne razlikuje brzine prenosa....
    A kako tek mene iskreno zabolje za tvoje pokušaje da budeš dovitljiv ni svjestan nijesi.
    Stidi se svoje (ne)kulture pisanja kad već sam ne vidiš čega treba da se stidiš.
    Uhhh neću moć spavat danima od muke i jada :roll:
    Za Total sam možda i pogriješio jer sam gledao srpski sajt, ali će nekad doć i oni vrlo vjerovatno u CG. Ostalo su alternative, kakve su takve su, imaš izbor pa ako ti ne odgovara ništa te ne može spriječit, jedino tvoja želja za samokažnjavanjem koja je itekako prisutna.
    Cijenu su visoke? A ovamo tražiš da ti spupšte? Kako to? Kad se malo razmisli, ti ni sam ne znaš što ćeš. Samo znaš da ti je neko drugi kriv, a ne ti sam sebi. Brzine razlikujem dobro. Nego ovo bi u pravcu da zaključiš zašto se neće smanjit cijene ADSL-a. No ti ni pomoć ne umiješ iskoristit ni viđet.
    E moj Directore ne ide to tako. Vidim da voliš i politiku da bistriš. Zato ti je i razmišljanje takvo. I većini naroda u CG na žalost. Zato smo tu gdje smo.

Tako na kraju, T-Com o svom trošku treba da nam da optiku besplatno, eventualno da ona bude 20€ a ADSL džabe ili 2€ max. Svako li umije sa tuđim parama Bože dragi. A kad treba svoje da isprči onda muka.

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Total Tv nema ponudu za Internet, bar ne u CG, a kad ce - to je opet ADSL, dakle ovise od T-Coma.
    Cabling, M-Kabl i ostali kablovski - dakle kablovski operateri nisu dosli do ovog mog sela.
    Bezicni, da ga dokrstim mobilni, internet mi ne dolazi u obzir iz najbanalnije receno varijabilnog rada.
    Reci mi Herc, koji drugi provajder u mom kraju koji nudi Internet po cijeni drugih operatera mi je ostao u mom selu ? Ja cu naravno da kinjim T-Com, jer i ovo sto placam, ne dobijam ono sto mi je receno da cu dobit, a oni nece ni da mrdnu dupetom da prokopaju, ili da traze od Vlade prioritet u prosirenju infrastrukture, pa Vlada da uredbu kojim se nalaze opstinama da je prioritet obezbjedjivanje dokumenata za polaganje optike. Nego, dzaba ja razmisljam ovako, kad se sve svodi na to koliko ce stampanog papira za toaletnu upotrebu otic ka onima sto sjede po HU i GER. Mislim da si i to pojasnio. Mi kad smo imali staru JNA, sve se zavrsavalo : kopanje, asfaltiranje, busenje tunela - nikakav problem. Sad je problem kopati i kanal sirine 30cm dubine 40 cm, u svu tehnologiju koja nam je dostupna. Dajte, postedite me izgovora. Nerad je jedini odgovor.
    Aj da probam opet... Još jednom.
    Ekonomska isplativost. Da ti imaš svoju firmu, da li bi radio nešto što bi te vodilo u minus? Samo zato da bi jednom korisniku udovoljio? Ili bi zadržao postojeće stanje gdje imaš neku dobit, i nijesi u minus?
    Ja znam da ne bi išao u minus. Ako si imalo racionalan i ako te stalo.

Evo još malo na temu isplativosti.
    Moji kući dijele 1 telefonsku paricu sa stricem koji žive u istoj kući. Godinama smo pisali zahtjeve i tražili da nam uvedu telefon. Nekoliko puta. Uvijek je odgovor bio ne postoje tehničke mogućnosti, nema slobodnih parica... A bilo ih je uvijek slobodnih, jedino je trebalo da neko dođe i pogleda koja se od tih parica ne koristi, jer je oduzeta zbog neplaćanja računa i da nas prikači. Kad se gradila kuća, razvučene su duple instalacije do stubića. Samo su trebali da nam dodijele broj i da nas prikače. Ne može i . A do prije 5 godina nije bilo alternativa za fixnu telefoniju. A mi smo se nekoliko puta obraćali i pitali, nijesmo sjedjeli skrštenih ruku i čekali da nam neko drugi riješi problem.

Otvorila se u blizini nova zgrada Vodovoda, servis auta, i gle čuda svi su oni dobili nove telefonske brojeve. Što misliš zašto? Jer su imali računicu da zbog njih kopaju mnogo više nego što bi kopali za naš telefon, i njima su uveli usluge. Zašto? Jer im se isplati.

U tu staru JNA na koju se pozivaš, gdje se furalo bratstvo i jedinstvo, zajedničke radne akcije itd komšija iz ulice je uveo 4 direktne linije, dok je ostalih 8 kuća iz iste ulice dobilo 4 linije sa dvojnicima. Jesam li ti sad dovoljno pojasnio i približio? Ili treba da ti kažem da je on na prevaru uzeo za sebe direktne linije, jer je svima rekao da tada (govorim od 1984 godini) treba sve da se uplati odjiednom a istina je bila da je moglo u 6 rata. A pošto se stric oženio te godine, i ja se rodio, mojima je to bilo malo mnogo troška tada jer nijesu svi radili i doprinosili familji, pa nijesu mogli da plate za dva telefona odjednom. A mogli su u6 rata. Rezultat toga je da sa ovim komšijom koji je bio u tu akciju uvođenja telefona malo ko pričao, a mi smo svi bili dvojnici do prije 10-12 godina. Njemu na obraz, a nama na? Nama na dugogodišnja preklapanja razgovora sa dvojnicima, muke sa dial-upom i prekidanjem konekcije itd.

Sad su prije neki mjesec zvali da nam ponude novu telefonsku liniju. A sad mislim da je neće uzet. Zašto? Jer se nama kao familijama ne isplati jer ne koristimo fixni kao nekad.

A znaš kad bi nama T-Com u zgradu uveo optiku da se nijesmo sami angažovali? Nikad. Zašto? Zato što od 4 ulaza, dva su već imala postavljenu optičku infrastrukturu i njih bi naklačili za par minuta posla. Da se nijesmo svi angažovali, a najviše upravnik zgrade, zvao, molio vlasnike prostora da dozvole ulazak u objekat da razvuču po vertikalama izviše njih kablove itd itd. Tako sad od 4 ulaza 3 imaju optiku.

Njivice ne znam u koje selo živiš pa ni koje su mogućnosti kod tebe konkretno, ali realno sagledaj koliko bi koštalo optika za tebe da se dovede lično. Kad podvučeš trebalo bi da koristiš uslugu ko zna koliko godina da se to njima isplati. A mislim da se radi o periodu od 40+ godina.
    I što mi je najčudnije, imaš lošu uslugu i dalje je koristiš? Ako već imaš loše iskustvo sa njima, zašto bi uopšte koristio optiku od njih istih?

Mislim da će Total TV ubrzo u CG ponudit net, koji koliko ja vidim može da ide i do 20 Mbps.
    http://www.totaltv.tv/Total+TV/115/NET.shtml

Pozdrav.
    Last edited by hercules; 07-03-13 at 11:51.

Thanks Thanks Given 
    1,185
    Thanks Thanks Received 
    1,949
    Thanked in
    1,062 Posts

Ma naplate prikljucka Telekomu ili Pretplata za fixnu je smijesno. Ne mogu da uzmem ADSL sto necu imati pretplatu 6 eura.... Nemojte molim vas....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post

Moji kući dijele 1 telefonsku paricu sa stricem koji žive u sitjo kući.
    Šta je sitjo kuća?

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

​Istoj - greška u kucanju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sale, je li uvedena optika na Stari A., Bulevar Pera Cetkovica (zuta zgrada na kraju bulevara)?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Herc, jasno je meni sto ti pricas oko ekonomske isplativosti ali ne iskopah ja u ovaj moj kratki i brzo iskucan post.
    Vi u Pg imate izbor, bar veci nego sto ga mi u Novome, ili ja i komsije u svom selu imamo.
    A sljedece moje pitanje - ako je bilo isplativo uvodit telefonsku liniju u moje selo, kako sad nije isplativo optiku spustit do sela ? UPS :hopelessness:
    Mozda si u pravu, da ukljucim mjestane u akciju da sami iskopamo link ka Vitaljinama. Blize su nam od Igala.
    Koristim uslugu, jer sam vec naveo, drugih ponudjaca u mom selu - nema...
    Da neko sjutra dovede optiku, prihvatio bih da mu placam zakup voda ako treba, naravno po prihvatljivoj cjeni a ne da me odrapi za tri mjeseca da otplati svoje radove.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Quote Originally Posted by iksha View Post
    Sale, je li uvedena optika na Stari A., Bulevar Pera Cetkovica (zuta zgrada na kraju bulevara)?
    Ako vidis T-Com kutije u ulazu onda jeste... Svakako prijavi se.

http://www.telekom.me/podgorica-4.nspx

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce dolazit ovaj opticki u dalmatinsku??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za sve forumase koji se interesuju u vezi Optike, ekskluzivno.
    Posto attachment ne podrzava excel, ni archive, file se nalazi na free file host serveru na http://www.filedropper.com/fiberlocations

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Planira li se sto za Save Kovacevica 97-105, zgrada iza Galenike?

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Zanimljiv spisak sa sve imenima korisnika...

Thanks Thanks Given 
    438
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Zabjelo nista a? Ovamo ne smijete ili ?
    I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    ,

A kako tek mene iskreno zabolje za tvoje pokušaje da budeš dovitljiv ni svjestan nijesi.
    Stidi se svoje (ne)kulture pisanja kad već sam ne vidiš čega treba da se stidiš.
    Uhhh neću moć spavat danima od muke i jada :roll:
    Za Total sam možda i pogriješio jer sam gledao srpski sajt, ali će nekad doć i oni vrlo vjerovatno u CG. Ostalo su alternative, kakve su takve su, imaš izbor pa ako ti ne odgovara ništa te ne može spriječit, jedino tvoja želja za samokažnjavanjem koja je itekako prisutna.
    Cijenu su visoke? A ovamo tražiš da ti spupšte? Kako to? Kad se malo razmisli, ti ni sam ne znaš što ćeš. Samo znaš da ti je neko drugi kriv, a ne ti sam sebi. Brzine razlikujem dobro. Nego ovo bi u pravcu da zaključiš zašto se neće smanjit cijene ADSL-a. No ti ni pomoć ne umiješ iskoristit ni viđet.
    E moj Directore ne ide to tako. Vidim da voliš i politiku da bistriš. Zato ti je i razmišljanje takvo. I većini naroda u CG na žalost. Zato smo tu gdje smo.

Tako na kraju, T-Com o svom trošku treba da nam da optiku besplatno, eventualno da ona bude 20€ a ADSL džabe ili 2€ max. Svako li umije sa tuđim parama Bože dragi. A kad treba svoje da isprči onda muka.
    Čovječe ti imaš problem. Taj problem je neuroza, a tu neurozu prenosis preko prepiranja i nekih "povišenih tonova" putem tastature.

Ja ću ponoviti: T-com visoko naplaćuje usluge brzog interneta(optike) koja ne funkcioniše kako treba jer T-com u kontinuitetu ima problem sa učitavanjem sadržaja sa Youtube-a

S obzirom da mnogi korisnici imaju identičan problem i da kritikuju takvo stanje, ti si se odjednom pojavio sa nekom navodnom ekonomskom analizom stanja u T-comu, ispisavsi takav srceparajući tekst da si očekivao da ćemo svi koji kritikujemo, nakon tog "elaborata", sa suzama u očima od bola za sirotinjom zvanom T-com, skočiti sa stolice i uplatiti siromasima po 20 eura da preteknu.

Ti daj podatke o profitu T-coma pa onda dođi da diskutujemo kako ta sirotinja nema mogućnost da svoju uslugu zvanu internet napravi zadovoljavajućom za sve. Ja ću bez problema platiti svaku uslugu koja je kvalietna ali naravno da ću kritikovati njihov odnos prema korisnicima ako je bilo što sporno. Ja neću alternative u vidu adsl-a. Ne želim da plaćam 3 puta manje brzine prenosa od optike, više nego što tu uslugu naplaćuje t-com.

Uostalom nemoj se ti meni obraćati da se stidim i slično, smanji tu tenziju u obraćanju

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

E dobro je ovo sto je helpdesk dao ali samo se razocarah vidim ovdje zgrade sve pored mene od 10m imaju optiku a meni ni na vidiku zbog dozvole,valjda

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Čovječe ti imaš problem. Taj problem je neuroza, a tu neurozu prenosis preko prepiranja i nekih "povišenih tonova" putem tastature.

Ja ću ponoviti: T-com visoko naplaćuje usluge brzog interneta(optike) koja ne funkcioniše kako treba jer T-com u kontinuitetu ima problem sa učitavanjem sadržaja sa Youtube-a

S obzirom da mnogi korisnici imaju identičan problem i da kritikuju takvo stanje, ti si se odjednom pojavio sa nekom navodnom ekonomskom analizom stanja u T-comu, ispisavsi takav srceparajući tekst da si očekivao da ćemo svi koji kritikujemo, nakon tog "elaborata", sa suzama u očima od bola za sirotinjom zvanom T-com, skočiti sa stolice i uplatiti siromasima po 20 eura da preteknu.

Ti daj podatke o profitu T-coma pa onda dođi da diskutujemo kako ta sirotinja nema mogućnost da svoju uslugu zvanu internet napravi zadovoljavajućom za sve. Ja ću bez problema platiti svaku uslugu koja je kvalietna ali naravno da ću kritikovati njihov odnos prema korisnicima ako je bilo što sporno. Ja neću alternative u vidu adsl-a. Ne želim da plaćam 3 puta manje brzine prenosa od optike, više nego što tu uslugu naplaćuje t-com.

Uostalom nemoj se ti meni obraćati da se stidim i slično, smanji tu tenziju u obraćanju
    Ajde shto si Director, nego pokushavash da budesh i doktor. I to duhovit. Ali ti ne ide.
    Od neuroze n patim, niti povishene tonove prenosimpreko tastature. Jer tastatura nije za to. Drugi se emtodi koriste. Kod ljudi, za ove druge ne znam.

I shto velish optika jelosha jer youtube ne radi? Lupio si ostao zhiv. Neka si ti. Do youtube-a je mnogo prepreka, jedna od njih je server za keshiranje sa kojim T-Com muchi muke u zadnje vrijeme. Ali ti to ne znash jer nemash veze o zadatoj temi
    Za tebe samo jedna rechenica koja sve govori -
    Ignorance is bliss.

Profit T-Coma svako mozhe da vidi tako shto ode na njihov site ili na site Komisije za hartije od vrijednosti ili berze i pogleda bilanse. U stilu politichara, jako nisko chak i za tvoje godine, pokushavash sa zamjenom teza da se izvuchesh iz rasprave. Samo shto kod mene to ne prolazi.
    To shto sad imaju profit ne podrazumijeva da bi ga imali da svakom selu uvedu optiku. Jer bi ih to puno koshtalo, i prouzrokovalo puno troshkova.
    Ja nigdje ne rekoh da oni ne mogu dovest optiku, ja uporno pricham, a ti uporno ne chitash, izvrcesh i pdovaljujesh, a ja cu opet da ti ponovim uporno sam prichao o ekonomskoj logici i opravdanosti da uvedu optiku u neku kucu, neko selo itd.
    Ovako imaju profit i dobro im je. Samo da ti kazhem, T-Com je privatna firma u CG u vlasnishtvu stranaca. Kad to skapirash, batalicesh tu tuzhnu socio rodoljubivu prichu protkanu politikom, i razmislicesh da ne rechesh josh shto pogreshno. Jer privatnik nece radit ako ima minus na kraj godine.

Kad smo vec kod obracanja, ti si se meni prvi obratio, i to uvredom. Ali to je ok, ja se ne ljutim. To samo govori o tebi na najljepshi moguci nachin.
    Slijep si da vidish shto ti neko pricha i sugerishe, ovo je bila samo moja dobra volja da progledash i da prestanesh da se samokazhnjavash i terorishesh samog sebe korsiteci optiku i placajuci silne pare. Zashto da se T-Com bogati na tvoju grbachu kad imash bolje i jeftinije i kvalitetnije? Ili nemash? Ah da, to ne znash, jer ne zhelish da znash, zhelish samo da prosipash praznu prichu.

I lijepo vas sve pitam, da imate svoju firmu, bi li 100 korisnika usluga i gubitak 10 eura ili 97 korisnika i dobit 10 eura. Vrlo je prosto bilo za odgovorit.
    Kao shto vidish kod mene nema tenzije, ja to sve sa mirom i lagano radim. A ti vjerovatno troshish mnogo sivih celija na ove dubioze .
    A sad izvini nemam kad vishe da pishem, imam forumasha koji diskusiju vodi na kulturan nivo i vishe od tebe zasluzhuje da mu odgovorim.
    A samo si pokvario temu svojim uvredljivim postom Director-e.

Last edited by hercules; 07-03-13 at 22:53.

Page 73 of 176 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)