Uh otvorih i stigoh do trece slike. Kako neko moze da slika ovu agoniju, nije mi jasno.
A te glibove zute, sve ih pobit treba.
Sent from my GT-I9300
potpisah. pih glibovi odvratni!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Uh otvorih i stigoh do trece slike. Kako neko moze da slika ovu agoniju, nije mi jasno.
A te glibove zute, sve ih pobit treba.
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Oni su degenerici definitivno. Brate ovo je katastrofa...
This time next year we'll be millionaires
Boze sacuvaj.
Merkator u Gintaš!
Prvo, koja im je to fora da naplaćuju 50 centi korišćenje kolica?
Drugo, tih 50 centi ponekad treba dvaes puta namještat i vraćat i okretat jer neće da se uđednu. Neki dan nas je nekoliko stojalo u red za kolica i svi se izreda namučili.
Treće, kase su im katastrofa, zajedno sa kasirkama. Nikad ih ne radi više od 2-3 od one sile kasa, pa se vazda čeka red. Onda, između kasa je preusko i ne može da se provuče čeljade pored kolica, nego se moraš dobro istezat tamo-ovamo dok obaviš svu proceduru. A kasirka redovno mora da se malo udalji od kase u sred kucanja, jer mora nešto drugo da završi baš tad.
Bolnica. One nevaspitane i neljubazne sestre koje tamo rade i koje valjda treba da mi pomognu. A ne da se svadjaju i govore kako sam nevaspitan. I jos pustaju najmanje 5 ljudi ispred mene.
I don't get lucky. I make my own luck.
Zavidni ljudi. PIH!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ovakvi kreteni, ovo bih ja u zatvor!
Ad astra.
Neznam kako je u crnoj gori, ali mene u srbiji najvise nervira administracija a posebno razne poreske uprave. Vadjenje bilo kakvih dokumenata, a nedaj boze ako imate neka prava i olaksice, pre cete odustati nego zavrsiti potrebne papire.
Nerviram se što se toliko borim sama sa sobom, da ne bih nazvala jednu osobu ili još gore odreagovala i ko zna šta sve rekla u naletu bijesa. A da me ta osoba opet nazove tek bi bila erupcija bijesa.
Hmm... ko izmsli one testve da ja imam natprosječan EQ, nek mi sad izmjere da budem natprosječno ispod prosjeka :lolblue:
Slucajno pogledah na tv emisiju na atlas koja se zove garderober poznatih i srdja lubarda i neka nepoznata osoba skroza aaaaa
Sve me nervira trenutno... Ali bas sve...
Odo spavat... E ce neko stradat...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Kinezi bolesni!
Nervira me semafor kod hotela 'Crna Gora'. Znaci oko 70 sekundi je crveno a svega 30 sekundi zeleno. Koji genije je to napravio da mi je znati.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
semafor kod mosta dje je karver zna da bude i 4,5 minuta na crveno a zeleno 20ak sekundi,e to je vec nesto genijalno
Kad okrojiš pa ne moš opstat u kuću o smrada.
Znaš da si preladio.
Bijo si poziw koi se neodbija
Evo gledam dnevnu sobu i potpuno je identična onim garažama 'beskućnika' iz 'Criminal Case-a' (ako igrate tu igricu)...Slomljeni tanjir, zdjela kiflica, prazne čaše, salvete po podu, otvoreni nepopijeni jogurt, peškir preko trosjeda, magnet guske na stolu, one ogromne srcaste naočare, kore od pomorandže pola na patosu, pola na stolu, bočica parfema (poslužila kao mikrofon), smrvljeni bombon, tučak za meso, CD Štrausa, turske metalne lire po stolu, kašika, upaljač, daljinski, ukrasi pečurke...
Da me ne shvatite pogrešno, bila kuma s mladunčadima u goste, pa se moraju animirati nekako![]()
Last edited by KRKNA; 06-03-13 at 15:22.
Sell the Vatican, Feed the World!
Aj izbaci sliku before and after sredjivanja ...
Znači za polupati šoferšajbnu kunem ti se. Ako već kradeš mjesto hendikepiranoj osobi ukradi bar jedno, ne oba, magarče nevaspitani!
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks