Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne znam da li si skapirao dobro ali ovdje se ne placa nista dok se ne napravi neki osjetniji plus recimo momak sto je dobio ovo njemu sad necu uzimat nista nego nek se igra sa tim parama pa kad se vece pare naprave lako cemo se kusurat naravno ne mogu svi dobit prvi dan niti sam to bilo kome obecao, jedan dan ce dobit jedan drugi dan drugi itd.
    Nebitno da li vjerujem u tvoje najbolje namjere ili ne, ali kad ovako to srocis itekako ti povjerujem da ce sigurno biti dobitaka.
    Ti sigurno. Neka ih 10 uplacuje razne kombinacije koje igras, neka na kraju uzmes od trojice od njihovog pozitivnog skora, ovih preostalih sedam ce znati kolko je ura.

A zapitaj se, onako realno, sta to ti znas a drugi profi igraci ne?
    Ako pronadjes odgovor, nastavi s ovim, i da svi dobijate, ako ne, valjda ces sam shvatiti da je kladionica u 99,99% slucajeva ipak kocka.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

"profi" podrazumijeva da su profesionalci i zaradjuju od ovoga pa im nije bitno sta ja radim niti cemo uopste biti u kontaktu kao sto rekoh, bar ne povodom ovog pitanja

a recimo da mogu biti siguran da ce nakon nekog vremena(napisao sam da to moze biti vise od mjesec) svako biti u plusu, kompletna evidencija se vodi i imamo je i ja i igraci pa ce svako moci da dodje ovdje i kaze da je u minusu ali ce to morati i da dokaze svakako meni je u interesu da se pravi profit jer ja imam procenat od toga, a obzirom da znam kako se pravi profit naravno da necu radit suprotno...jer cu tako i ja bit na stetu ne znam na kakve razne kombinacije mislis, evo danas je pon. i svi koji igraju ce uplatiti isto ili slicno, to nije problem kad su uplate 10-15 eura ali kad budu vece kladionice ce blokirat/branit uplate pa ko prvi uplati njegova djevojka a ostali nece ni moci da uplate nego ce cekat drugi dan za uplatu itd. svakako planiram da ogranicim broj ljudi s kojima radim jer preko 30-40 (od cega ce 15-20 racunam biti svaki dan aktivno) svakako necu moci da postignem...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rekreativni tiket za vikend:

inter gg&2
    fiorentina gg
    roma 1
    sosiedad x

dobitak 41e (1e uplata)
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Kapital? Jesi li porzgovarao s njima o upravljanju kapitalom? Vecina njih/nas moze sebi da priusti top 150e pucanja mjesecno. Ukoliko si dao 3-4 tiketa za igru, a taj neku uplatio po npr. 15, vec treceg puta nece imati da igra, cekace platu, propustiti mozda trenutke kada ce biti "ej, da si sad igrao"... pa kad stigne plata, mozda druge obaveze... Kada covjek udje u ogromnu lovu samo moze biti par ekselans avetinja da je brzo spiska. Iole pametan covjek ce je samo umnozavati... Nadam se da ne mislis da zato sto ti uvijek imas da igras, i vadis lose nizove (mozda su ti zato i dobre domace kladionice, jer ko zna sta bi bilo kada bi dozvoljavali ogromne uplate. Mozda bi se i te na nekom losem nitu bas posteno zaletio i sve zavrsio sa nekoliko uplata), da taj luksuz mogu priustiti sebi drugi.T

tako da se nadam da si ukalkulisao koliko pametni (koliko mogu) tvoji igraci raspolazu sa kapitalom.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

AstonVilla 1X
    Bradford 1X
    Dulsburg 1X
    Lecce 1
    Verona 1

kvota 15.18e u Lob.Srecno svima

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

ja ne ulazim u to koliko neko hoce da uplati a posavjetovao sam svakoga ko me je pitao da ne ulazi dnevno preko 10-max 20% budzeta za igru(znaci ne ukupnog budzeta vec onog odredjenog za igru) i to kad je vikend i ima gomila da se igra ...i to ti mogu poslat na PM ako bas zelis(screenshot), takodje je svakome receno da proba sa po 5-10 eura na tikete i vidi kako bude islo pa kad bude dobitaka lako ce se uplate povecat, ja opet kazem ne uzimam svoj procenat od prvih dobitaka(tj. onako kako si ti to zamislio) vec tek kad se napravi malo veci plus sto znaci da bi igra konstantno morala da bude pozitivna...i to ti isto mogu poslat na forumu sam od osnivanja tj. preko 12 god. i zna me bar stotinu ljudi pa definitivno necu da kvarim njihovo misljenje o meni zbog par stotina eura, da sam htio nesto da mutim lako bih registrovao drugi nalog...

a ako neko ima 15 eura u dzep svakako da mu ne moze biti garantovano da ce napraviti plus, ali sigurno ce prije napraviti plus pozitivnom igrom nego negativnom...jer tih 15 eura je i tako ocito namjerio da im da pa bolje da ima vece sanse (logicno)

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

U principu nisi ti neko ko se odje regao da siri pricu, no si godinama odje i tako da ja vjerujem da imas odlicnu ideju i zamisao gdje svako dobija. vrijeme ce pokazati koliko ce pratioca biti u plusu.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

eto tako pod br. 1 je da ljudi ne budu nerealni u ocekivanjima da ce za par dana napravit pare a onda i da postuju sto im je receno i da prate sto su uplatili, vec je bilo par tiketa koji bi prosli da su provjerili tiket nakon uplate i da nije radnica pogrijesila...za takve sam rekao da ne ulaze u evidenciju niti da cu da ih brojim u bilans, uostalom napisao sam kompletna pravila saradnje i kome odgovoraju odgovaraju a kome ne da smo zdrao

Thanks Thanks Given 
    439
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Nsx

Ako si tako uspjesan sto sam ne igras i ubijes se od para?
    Sto ne uzmes toliko para da ce ti za ovo odje pucat k**** i da ne pomislis vise da udjes na ovaj forum.
    No je ova narod ovca od rodjenja,i konj pa je ganoLa onda.Svi su mladi i svi zele sve sad i odmah...
    I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

koliko planiras novcano da bi trebalo za jedan mjesec da se ispratis?
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

a ko ti je rekao da ne igram? Problem je u tome sto nakon par jacih dobitaka kladionica ti obara uplate brani ti da igras itd. a i mnogo je lakse naplatit 100 tiketa po 100 eura nego jedan od 10 hiljada...a pogotovo ako zelis da imas mogucnost dalje da igras.

Sto se para tice vec sam stavio nekoliko dobitnih tiketa od po vise hiljada za koje se jos uvijek sudim...tako da prije nego sto ljude nazivas ovcama probaj da se dobro informises, no je ovaj narod od rodjenja i selektor i predsjednik i sve unaprijed zna najbolje zato nam i ide ovako

@acs ne moras da igras svaki dan..mozes recimo svaki treci dan(ili peti) po 5 eura na tiket to ti je 50(tj. 30) eura ukupno, naravno sto vise tiketa brze se ulazi u plus jer je manja varijansa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

za veceras :

Man Shiti X-2
    Verona 1
    Selta X2
    ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Meni je fiks nocas Aston Villa X,i jednim i drugim odgovara.

Thanks Thanks Given 
    1,570
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

ne bih rekao,city mora na pobjedu,zadnji im je voz ovo a vila za opstanak...mozda GG

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Evo sam dodao NSXa da mi bude najveci fejsbuk prijatelj da mu dajem para. Cekam da me prihvati..

Moglo bi se nocas Lens - Nant X odigrat..
    Last edited by Bokee; 04-03-13 at 17:28.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Emmen 1 2.1

@ NSX ti imas dojave 100% sigurnosti ili si siguran u svoje prognoze toliko jer za sve to postoji mogucnost da padnes,sta ja igram 10 tiketa za mjesec dana po 20-30e i padnem na svaki..jer moze takva faza i tebi da dodje,da te nista nece..sta onda? oces ti 40% od tih para da mi das posto bi uzeo 40% od profita ?
    Last edited by SweetShiva; 04-03-13 at 17:38.

Thanks Thanks Given 
    439
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Nsx opusteno,ti bi nasao nacin da uzmes te pare i ne bi prosipao pamet po forumu da je sve to tako krasno..Moze svakog da "usere" i da ubode par tiketa tako da losa prica ..

Thanks Thanks Given 
    9,351
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Generalno obzirom da je covjek dugo na forumu malo me zainteresovala prica.
    medjutim ako je to svedeno na njegovo igranje i pracenje bez nekog nzv sistema vec jurenje dobitka to je vec nesto drugo
    dakle svako od nas ako krene da gadje recimo kvotu 100 vrlo je realno da ce je jednom u sto puta ufatit. Ako je to jurenje pozitive to mozemo i sami
    ako NSX vec je to nesto drugo onda sam voljan da krenem u taj da recemo projekat posto i ovako se svaki dan igra kladionica

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Emmen 1 2.1

@ NSX ti imas dojave 100% sigurnosti ili si siguran u svoje prognoze toliko jer za sve to postoji mogucnost da padnes,sta ja igram 10 tiketa za mjesec dana po 20-30e i padnem na svaki..jer moze takva faza i tebi da dodje,da te nista nece..sta onda? oces ti 40% od tih para da mi das posto bi uzeo 40% od profita ?
    nema ništa 100% ja kažem da do profita mora da dođe i da svako ko ne bude mogao da uđe u profit slobodno napiše na forum to s tim što naravno ne garantujem da se u profit ulazi za dan dva i slično, mora da prođe određeno vrijeme

Quote Originally Posted by Krstooo View Post
    Nsx opusteno,ti bi nasao nacin da uzmes te pare i ne bi prosipao pamet po forumu da je sve to tako krasno..Moze svakog da "usere" i da ubode par tiketa tako da losa prica ..
    da je tako kako ti tvrdiš ne bih odbijao ljude koji su htjeli da igraju online(što ti mogu dokazat) i ne bih odbio par maloljetnih lica...jer neću da odgovaram sjutra ako me ko optuži da sam nagovarao djecu da igraju i slično. Takođe sam ljudima rekao da ako se ne poklope određeni uslovi da ne uplaćuju ništa jer je bolje ne uplatit ništa nego uplatit "loš" tiket(znam da je ovo komplikovano za tebe no samo dajem primjer). I ko ti je rekao da nemam način? Mene zna sa ovog foruma 100 ljudi bar(i u grad skoro svaki gazda kladionice ), ko tebe poznaje ođe? Lako je registrovat novi nick i mlatit iza monitora...

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Generalno obzirom da je covjek dugo na forumu malo me zainteresovala prica.
    medjutim ako je to svedeno na njegovo igranje i pracenje bez nekog nzv sistema vec jurenje dobitka to je vec nesto drugo
    dakle svako od nas ako krene da gadje recimo kvotu 100 vrlo je realno da ce je jednom u sto puta ufatit. Ako je to jurenje pozitive to mozemo i sami
    ako NSX vec je to nesto drugo onda sam voljan da krenem u taj da recemo projekat posto i ovako se svaki dan igra kladionica
    ne znam kako si mislio "jurenje pozitive", pare na kladjenju znaš da napraviš ili ne znaš, sreća odlučuje samo u 1/100 slučajeva a i tad je pitanje jer što se duže igra sreća manje odlučuje

Thanks Thanks Given 
    439
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Ko me poznaje? Poznaju me ? A sto se i imam krit ? Ako ti trebaju podaci poslacu ti ih u inbox samo je stvar u tome da ako si tako dobar u tome sto radis odakle zelja da pomognes ostalima da ostvare svoje snove? Kolko mi je poznato niko nije pobijedio kladionicu,mozda si ti taj? A mozda i nisi.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Ko me poznaje? Poznaju me ? A sto se i imam krit ? Ako ti trebaju podaci poslacu ti ih u inbox samo je stvar u tome da ako si tako dobar u tome sto radis odakle zelja da pomognes ostalima da ostvare svoje snove? Kolko mi je poznato niko nije pobijedio kladionicu,mozda si ti taj? A mozda i nisi.
    Kako niko nije pobijedio kladionicu,a sto je bilo sa Madison,imaju dugova ka' CG.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Kolko mi je poznato niko nije pobijedio kladionicu,
    nikad mi neće biti jasno zašto ljudi prvo ne koriste google nego se prosipaju na prazno...

http://www.celebritynetworth.com/ric...ers-net-worth/

Thanks Thanks Given 
    9,351
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Madison je gazda pobijedio, poceo da igra rulet i vidimo se

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

da igra rulet a on drzao rulet u kladionice? imas pogresnu info...

Thanks Thanks Given 
    9,351
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

nemam brate, to sto je ubacio rulet od onih rusa mu je zavrsilo posao. Upucen sam da ne mogu bolje vjeruj mi.

Page 3177 of 4707 FirstFirst ... 2177267730773127316731733174317531763177317831793180318131873227327736774177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)

Bookmarks

Bookmarks