"profi" podrazumijeva da su profesionalci i zaradjuju od ovoga pa im nije bitno sta ja radim niti cemo uopste biti u kontaktu kao sto rekoh, bar ne povodom ovog pitanja![]()
a recimo da mogu biti siguran da ce nakon nekog vremena(napisao sam da to moze biti vise od mjesec) svako biti u plusu, kompletna evidencija se vodi i imamo je i ja i igraci pa ce svako moci da dodje ovdje i kaze da je u minusu ali ce to morati i da dokazesvakako meni je u interesu da se pravi profit jer ja imam procenat od toga, a obzirom da znam kako se pravi profit naravno da necu radit suprotno...jer cu tako i ja bit na stetu
ne znam na kakve razne kombinacije mislis, evo danas je pon. i svi koji igraju ce uplatiti isto ili slicno, to nije problem kad su uplate 10-15 eura ali kad budu vece kladionice ce blokirat/branit uplate pa ko prvi uplati njegova djevojka a ostali nece ni moci da uplate nego ce cekat drugi dan za uplatu itd.
svakako planiram da ogranicim broj ljudi s kojima radim jer preko 30-40 (od cega ce 15-20 racunam biti svaki dan aktivno) svakako necu moci da postignem...

recimo momak sto je dobio ovo njemu sad necu uzimat nista nego nek se igra sa tim parama pa kad se vece pare naprave lako cemo se kusurat
naravno ne mogu svi dobit prvi dan niti sam to bilo kome obecao, jedan dan ce dobit jedan drugi dan drugi itd.
Reply With Quote

Bookmarks