Page 27 of 426 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 651 to 675 of 10626

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    E blago njima. Ja sam ih upamtio sto iskljuce internet tacno 15-og ako jedan mjesec ne platim,isti dan dodjem i pridodaju mi taksu 3,70e , ne znam broja kolko sam tih taksi platio. Jos im kazem ne stize mi racun ,dzaba njima prica
    Nisam bas 100% siguran, ali mislim da je i to kao i placanje telefonskih i strujnih racuna regulisano tako da ako ti ne stigne racun da si ti duzan da do 15-tog u mjesecu na njihov ZIRO racun uplatis cifru koju bi inace trebalo da platis za zadnji mjesec. A taj Ziro racun njihov imas na prethodnim racunima kao i u ugovoru u kome mislim da pise ovo upravo.

Ovo je uvedeno vjerovatno unayad nekoliko godina da bi se oni obezbjedili da se neko "pravda" da mu nije stigao racun. Sto i podrzavam u jednu ruku.

Ali ako misle da ce neko potrcati za njihovom digitalnom televizijom od 13 eura, i ko zna kakvog ce biti kvaliteta i hoce li biti problema ( ovo pretpostavljam da hoce posto i posle 6 godina postojanja i dalje im je los kvalitet analogne kablovske televizije, kao i cesti problemi u radu - nema slike na nekim ili vise kanala po nekad cak i 2 dana ), grdno su se zajebali bar sto se tiče mene. Jer kao što neko reče gore, da im nije ovo ista cijena ( 10 eura ) za 1 ili više televizora, nikad ih ne bih uzeo. Ali ovako koristim čak 4 televizora. A inače imam i Dreambox tako da mi nije potrebno nešta više, makar za sada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Poštovani korisnici,
    sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da tokom marta 2013. godine postaje aktuelna nova programska šema osnovnog paketa kablovske TV, koju karakteriše čak 9 novih TV programa: Prva TV, 777, Sport Klub Prime, Fishing and Hunting, Fox, 24 Kitchen, Ultra, Al Jazeera i Regionalna."

S kim se ovi sprdaju, pa od ovih "cak 9 novih" kanala Prva TV, Al Jazeera i Regionalna vec postoje u standardnom paketu, a sa ostalim se i nisu bas pretrgli. Pa svi ostali za manje para imaju bolju ponudu. A da ne pricam i o reklami da imaju 60 kanala, a ono svako malo fali poneki.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje si to procitao, ocigledno nam se sprdaju....
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Dje si to procitao, ocigledno nam se sprdaju....
    Eto ti na njihovom sajtu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa stvarno ne mogu da vjerujem da su napisali da uvode 9 novih kanala od kojih tri postoje evo skoro godinu dana!? A inače ovu Regionalnu, mada joj više priliči naziv Lokalna, treba hitno izbaciti jer je slika na njoj ubjedljivo najočajnija, sva nekako mutna, a o tome da se tu nema šta vidjeti neću ni da govorim.

Naravno, nema informacije na kojoj poziciji će se nalaziti ti kanali, nego kažu pokrenite pretragu pa tražite ako hoćete!? Presmiješno!

Znači ova šema postaje aktuelna tek tokom marta ali će zato novu cijenu početi naplaćivati već od 01. marta.

A ove datume startovanja novih kanala su podijelili kao da su u pitanju neki kastinzi ili izborne promocije :glee:

Primjena nove programske šeme osnovnog paketa kablovske TV počinje:
    - 4. marta u Podgorici
    - 6. marta u Herceg Novom
    - 11. marta u Tivtu i Kotoru
    - 13. marta u Baru
    - 18. marta u Pljevljima
    - 20. marta u Bijelom Polju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    A ove datume startovanja novih kanala su podijelili kao da su u pitanju neki kastinzi ili izborne promocije :glee:
    Hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da li im te programse seme vaze za digitalne kanale

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Evo su pustil SK prime na 147 Mhz

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i kod nas u bar-u SK-prime startovao u osnovnom paketu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako komplikuju neke stvari, što je ovo. Dakle, eksperimentalno će puštati SK Prime u Podgorici 3 dana, u Baru 12 dana a npr. u Bijelom Polju 19 dana??? I to samo njega ne i ostale najavljene kanale? Šta im to znači? I to ga staviše umjesto španskog TVE. A dje nam njega prebaciše, ili su ga ugasili što me ne bi čudilo od njih, jer kada nešto ubace obavezno prije toga nešto izbace. Ili će ga vratiti posle četvrtog a SK Prime prebaciti na neku drugu frekvenciju? Ko će ga znati. Ali su zato Regionalnu zvanično testirali skoro godinu dana jer takav kanal treba dobro istestirati.

Poštovani korisnici,
    sa zadovoljstvom vas obavještavamo o eksperimentalnom puštanju TV kanala "Sport Klub Prime" na teritoriji Podgorice, Herceg Novog, Pljevlja, Bara, Bijelog Polja, Tivta i Kotora.
    U Podgorici TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "S-07" od 01. do 04. marta.
    U Herceg Novom, TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "S-13" od 01. do 06. marta.
    U Tivatu i Kotoru, TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "S-10" od 01. do 11. marta.
    U Baru, TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "C-06" od 01. do 13. marta.
    U Pljevljima, TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "C-55" od 01. do 18. marta.
    U Bijelom Polju, TV kanal "Sport Klub Prime" će se emitovati na poziciji "C-62" od 01. do 20. marta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se nadam da ce biti neki popust ili da se makar poveca net,jer t-com je napravio potez strasan sa ovim netom od 20 mb za samo 20 eura!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uvijek izbace neki kanal kad ubacuju novi. Ovaj put je to TVE.

Regionalna, Al Dzazira i Hayat 3 najgora kanala u paketu. Ali moraju ih drzati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja cu fino odjavit ovu raspalu i odvratnu kablovsku i fino na dreambox.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A evo tek sada vidm da ovaj Sportklub Prime nisu dobro ni podesili.... Šta rade, imam utisak da su tako neozbiljni u bavljenju ovim poslom. Pitam se, ima li tamo nekog odgovornog koji će pratiti jesu li kanali dobro podešeni? Naime, ovaj SK Prime su stavili u formatu 4:3 a treba naravno u 16:9, tako da se sada pola slike sa lijeve i desne strane logo-a ne vidi. Taj problem je ranije postojao i sa preostala dva SK kanala pa im je trebalo godinu dana da to podese kako valja. Nećemo danas moći izgleda da normalno gledao utakmicu Real-Barsa niti ijednu drugu, jer kada se lopta približi čošku ekrana ili kada se bude izvodio korner nećemo je vidjeti. A inače ovaj problem već mjesecima postoji i na CNN-u (koji oko 70% programa emituje u 16:9 formatu) i RT-u (koji čitava program emituje u ovom formatu) ali boli njih briga oko toga. Gledajte to šta vam damo, kako i koliko vam damo, to im je izgleda parola.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

sto se desava sa digitalnim kanalima???

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad ce poceti da nam ih naplacuju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo su poslozili kanale konacno

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li digitalnih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bocaviktor View Post
    evo su poslozili kanale konacno
    Nadam se da se samo malo zezaš ili ti baš voliš što ti je njihov info kanal na poziciji 1 a Montena na poziciji 2, da ne pričam dalje...

Ja stvarno ne znam šta im je ovo trebalo? Sada se moramo mučiti da podesimo pozicije kanala po želji i ponovo upisujemo nazive kanala. Zar nisu jednostvano mogli ubaciti tih šest novih kanala na novim frekvencijama i reći nam koje su to frekvencije i mi ih samo dodati?

I ponovo naravno nešto nisu uradili kako treba.... Naime slika nestaje na nekoliko kanala posle 10-tak sekundi gledanja i tako mi je na sva tri tv-a.... Npr. nestaju Eurosport 1 i 2, Sportklub i Sportklub +, DM sat, Vh1... A dva kanala je nemoguće naći jer vidim da se frekvencije tih kanala poklapaju. Naravno sve se ovo odnosi na analogne. A digitalni su svi kodirani i odredili su im cijenu od 12,95 eura za osnovni paket. Najsmješnije je to što nema HBO kanala u ponudi. A napisali su da postoji elektronski programski vodič a u stvarnosti on funkcioniše za samo desetak kanala.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by xxl View Post
    ima li digitalnih
    Ima u sklopu nove ponude.

http://www.m-kabl.net/kablovska/prosireni-paket

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

koji su sve ti digitalni kanali?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da se zezam jer je sprdnja sta rade
    Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    Nadam se da se samo malo zezaš ili ti baš voliš što ti je njihov info kanal na poziciji 1 a Montena na poziciji 2, da ne pričam dalje...

Ja stvarno ne znam šta im je ovo trebalo? Sada se moramo mučiti da podesimo pozicije kanala po želji i ponovo upisujemo nazive kanala. Zar nisu jednostvano mogli ubaciti tih šest novih kanala na novim frekvencijama i reći nam koje su to frekvencije i mi ih samo dodati?

I ponovo naravno nešto nisu uradili kako treba.... Naime slika nestaje na nekoliko kanala posle 10-tak sekundi gledanja i tako mi je na sva tri tv-a.... Npr. nestaju Eurosport 1 i 2, Sportklub i Sportklub +, DM sat, Vh1... A dva kanala je nemoguće naći jer vidim da se frekvencije tih kanala poklapaju. Naravno sve se ovo odnosi na analogne. A digitalni su svi kodirani i odredili su im cijenu od 12,95 eura za osnovni paket. Najsmješnije je to što nema HBO kanala u ponudi. A napisali su da postoji elektronski programski vodič a u stvarnosti on funkcioniše za samo desetak kanala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod mene nema bez 59 kanala analognih, oni kažu da ima 60? Jel kod vas ostalih ista situacija? Slika na RTCG2 mi je baš loša, ne znam da li mi je to do priključka ili ne, ali takva mi je na svaki tv od kada su ove kanale ispremještali.

Hvala im što su nam ostavili od MTV Live HD-a ton da slušamo, pošteno od njih, šta će nam slika kog đavola. :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od sve najave nigdje HBO kanala, a i "prosirena" ponuda digitalnih je za sprdnju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nigdje ni da napišu kolika je pretplata za drugi i svaki naredni tv. A pretpostavljam da će i tu biti šampioni u cijeni. A to u vezi HBO-a je posebna priča. Mogli su vala puštiti ove digitalne, sada kada su kao kompletirali ponudu, barem mjesec dana džabe, da se narod upozna i odluči hoće li je uzimati po toj oder cijeni. Takvu su praksu imali svi operateri, čak su davali i do šest mjeseci džaba pojedine pakete. Istina, to je uglavnom bilo uz potpisivanje ugovora i kada su počinjali sa radom, ali oni bi ovo trebali računati kao nov početak, jer tek sada imaju u ponudi digitalnu sliku što je kod ostalih operatera standard od samog startovanja pružanja usluga. Ako ništa, barem bi morali imati u vidu korisnike koji su tu kod njih po četiri, pet godina, pa i više, ili redovne platiše, ili napraviti kombinaciju DTV + internet po povoljnijoj cijeni, što je isto praksa u okruženju. Ponašaju se kao da su oni izmislili digitalnu televiziju, pa da je zašite visokom cijenom da je neko slučajno ne uzme.

Page 27 of 426 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)