kako ce da ti vuce u jednu stranu...nikad reglazu neces moci da uradis... :P
Pfffff, kako se ucrnjacih sad. Bio do Vujacic-a da zamijenim prednje gume i stavili mi razlicite sto se tice godine proizvodnje (jedne su prozivedene u prvoj nedjelju 2012, a druge u drugoj nedjelji 2013). Doduse, isti model je u pitanu i iste su im sare, ali mi je nesto merak da su mi dvije potpuno iste nataknem ih na.... ContiSport 5![]()
kako ce da ti vuce u jednu stranu...nikad reglazu neces moci da uradis... :P
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A dobro, nije sad da je neki veliki problem, ali vise mi je merak da su mi sve iste, pogotovo ako su ove iz 2013, ne moram da razmisljam kako su ih cuvali i jesu li im sto radili
A i vala oni, ne umiju stavit sve iste gume :P
Trebao si odmah da napomenes, jer ce i njima ostati raspar. I tesko da je njima guma stajala godinu dana
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa dobro, zvao sam ih ja, dramili su oni malo, a nemoguce, a ovo a ono, pa ne mozemo sada da vratimo, pa kome da prodamo, pa isto ti je to, pa imas garanciju i tako to...
Nisam provjeravao jer sam ocekivao da su iste, ali covjek se na greskama nauci![]()
Mozda mi mozete pomoc prije nego odem kod majstora ujutro. Prije par dana mi je digo temperaturu preko pola,nedje sigurno na 100 stepeni pa tek onda uplatio ventilator i spustio je... onda mi nije palio ventilator.. pa sam zamjenio termoprekidac i onda ga je drzao na pola normalno,a evo nocas opet auto radilo u mjesto i digo skoro u high bas malo falilo.. Ali temperatura pada dok se auto vozi,znaci samo kad stoji dize,crijevo od vode mi je mekano nije tvrdo bilo, da je dihtung bilo bi tvrdo koliko znam.. sto mislitemoze bit ? Znaci pada mi temperatura dok vozim normalno sve. Ne izbaca vodu nidje.
Fiat brava 1.4 12v auto
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
termostat 1-1
A koliko on moze bit otprilike zna li ko ?![]()
meni za bravu JTD je bio cini mi se 64etebi ce mozda biti jeftiniji
A dje 64 e jadan brate evo mi vele svi 10-15e...![]()
uh dobro je meni je za golfa bio 12 :P
Eo vidis,stevanu za integru 25e,za pasata tatinog mu 10,a dje 64e kap me strefila sad..
dolazi za kucistem pa zato
http://www.mdily.cz/media/catalog/pr...a_jtd_77kw.png
Pitanje za one koji su rekli da je u pitanju termostat - zasto bas termostat?
TAKUMI
nema ovo veze sa termostatom?!
I meni se cini kao da nije..a sto je ne bih znao...ne vjerujem da je dihtung izbacao bi vodu i crijevo bi bilo tvrdo
vodena pumpa...
Ako znam....sutra cu vidjet pa cu vam javit
Da je termostat dizao bi temperaturu uvijek.
Kad je vodena auto dize temperaturu kad ga vozis na 3000+ rpm, ili ako je bas gotova onda uvijek.
TAKUMI
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks