Youtube kanal 1.CFL
..uskoro počinje nastavak prvenstva pa tom prilikom da vas obavijestim da je napravljen poseban youtube kanal 1.CFL na kojem će biti postavljani samo sadržaji koji se tiču prve fudbalske lige...
Last edited by Montenegrino-CT; 25-02-13 at 08:43.
Youtube kanal 1.CFL
Last edited by Montenegrino-CT; 25-02-13 at 16:17.
Buducnost i Rudar oslabljeni u odnosu na prvi dio. Celik i Mladost fino pojacani cini mi se.
umuntu ngumuntu ngabantu
evo rekose da je buducnost celik u 16h
1908.
Moguce da se odlozi sutjeska - grbalj, to trazi sindikat fudbalera cg
AJMO CRNA GORO !!!
U 14h je sjutra Buducnost.
Barem tako pise na sajt kluba.
Kako ne postoji neki prekidac da se pritisne i ugasi ovaj jad od lige.Evo je misterija da li se mec Buducnost-Celik igra u 14 ili 16.
U 2 se igraju sve utakmice.
http://fscg.co.me/images/stories/Slu.../1cfl/P-18.pdf
Bijo si poziw koi se neodbija
Odlican termin prava stvar za crnogorski fudbal ne bi me cudilo da nam neki kasniji termin bude protiv Decica mnogo je primamljivije nego Celik.
Ne mogu igraci da traze odlaganje, valjda postoje ljudi unutar kluba koji su zaduzeni za to, a koji ne rade to. U svakom slucaju, sjutra se ide na stadion, da se podrze ti momci.
Kakav pakao sto je ovo... Ne zna se ko pije ko placa ali bi isto bas voljeo da kresnemo ovaj celik...
Sutjeska ce sjutra igrati sa prvim timom...
1908.
Bas ne znam jesu li im dali sta,ili su igraci opet presli preko svoje,jer su mozda vidjeli da ce izgubiti bodove ako ne izadju..mada prije bih rekao da su im dali nesto.
Uglavnom,janjo nam je poslao por da se igra sjutra i da moraju da ugase tel,jer su vjerovatno u karantin.
1908.
Okej, hvala za info.
I naravno baš mi je milo, i svaka čast svim tim momcima. Nadam se da ih neće slomit to što nisu trenirali 3 dana.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nije bilo uplata, a Gaga je veceras gostovao na TVNK. Kaze da se nada da ce se ovo rijesiti, nista nije konkretno rekao oko odigravanja utakmice. Mislim da ce igrati, valjda se oduzima 9 bodova (? nisam siguran). Do odlaganja ne vjerujem da ce doci, premalo je vremena za nesto takvo.
Ocekujte od momaka nesto zanimljivo na pocetku utakmice (ukoliko dodje do nje)![]()
Igra se!!!!
Slazem se.
Naravno da ce da se igra.. Kukaju cijelo vrijeme kako nemaju ni za gorivo, a ovamo dovode pojacanja. Prave buku da bi sto prije dobili pare koje ih ocigledno cekaju, jer da nije tako prodali bi par igraca i isplatili nekoliko plata. Slicno kao i Lovcen, koji se jesenas raspadao, svi su kukali kako je besparica u klub i onda na polusezonu neko ljuljnuo pare u klub, pokupovali masu igraca i na kraju ce izboriti opstanak..
Last edited by good; 25-02-13 at 23:10.
Što ti ne pođeš i radiš džabe pola godine neđe...?
#fakenews
...i đe pročita ti sve to ili ti je neko rekao koji je čuo od jednoga što poznaje opet drugoga koji je načuo nešto o tome u jednoj kafani ali nije siguran jer je bila graja okolo pa je možda i pogrešno čuo...
Besparica u Lovćen je od početka,nije "neko" ljuljnuo pare već je opština dala pare jer je Lovćen gradski klub a ne nekog privatnika...što je to, već vidiš neke kao namještaljke samo čekam da i o tome počnete da pišete...po tebi je trebao da grad Cetinje i svi reču e ne damo vam banke žute i ispadnite a onda bi ti rekao "eto vidiš kako je Lovćen ispao pošteno iz lige a uz to i nemaju para"...
...beale tamo...
...moram nastaviti...čuš ljuljnuo pare a svlačionice su im prostorije bivše kasarne bivše jna,tribine na jednoj strani livada a na drugoj petnaes stolica i osam kubika žbunja a ljeti ne smijes bez kakvoga štapa doći na utakmicu e te može svaki čas nešto fištiti iz onih ćoškova...semafor iz balkanskih ratova,žica zarđala oko stadiona ka da je alkatraz da ko ne pobjegne,sreća da su malo visoko e bi svaka lopta pukla na nju...najstariji klub u državu a takva mu infrastruktura i ti našao pričati o nekakvom "ljuljanju" para...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks