to su aparat i objektiv zajedno, mada moze da se zamijeni a i nije moj.
ovako izgleda i ima i onu koznu futrolu.
![]()
Sto prodajes taj objektiv sasa? Kupi adapter za njega 10-15 eura i rokaj ga na manual focus sa d3100![]()
to su aparat i objektiv zajedno, mada moze da se zamijeni a i nije moj.
ovako izgleda i ima i onu koznu futrolu.
![]()
Last edited by ssaajjkkoo; 05-02-13 at 21:16.
30 eura, mada tesko ce ko kupiti tijelo, obijektiv je vrijedniji.
\\OFL•GIC
objektiv je haos dobar
ja ga koristim na d550
za video je brukica, manual fokus i manual otvor blende i to moj helios ima onaj 'glatki' prelaz kad se mijenja otvor, nema ono SKLJOCANJE nego klizi ;P
Originally Posted by my name is ...
a inace jel ime foldera u kome se skladiste fotografije u aparatu, znaci koliko sam do sad fotkica okinuo aparatom?
nedavno mi se napravio folder 102D5100? i sta to tacno znaci?
Meni na Canon kad brojac predje 9999 otvara novi folder i pocinje ponovo od 0001
meni je valjda pocelo sa folderom 100D5100
Treba mi vas savjet. Prodaje mi drugarica iz Beograda 600d 18-55mm star 2 mjeseca 450 eura, kupila ga u Barselonu i sad joj trebaju pare. Interesuje me vase misljenje, ja sam totalni laik.
EDIT: ...i ja ocu da ga kupim![]()
Last edited by Th3_Bl45t3R; 07-02-13 at 19:13.
dzabe. uzimaj.
dzaaabee, trceci to uzimaj!
Odlučio sam se na upgrade, što znači da bih prodao svu ili dio opreme, a kupio aparat i krenuo iz početka.
E sad - zna li ko nekoga da bi prodao očuvan Canon 7D? Ima dosta oglasa po BG i šire, ali možda uleti neka kombinacija odavde, ili ako ima neka varijanta da se dobaci ovamo...
A prodao bih moj sistem:
- Canon 30D (star jedno 5 godina, ne znam koliko okidanja ali vjerovatno 50-60,000, skoro perfektan, full pack sa kutijom i svakom sitnicom koja dolazi) + 4GB CF
- Canon EF-S 18-55 IS (kupljen nov kad je izašao, perfektan, nije iz kita, imam kutiju i sve)
- Canon EF 50 f1.8 Mark I (kvalitetna izrada, metalni mount, za razliku od novog plastikanera, perfektan, oba poklopca)
- Sigma 10-20 (mislim, šta reći, full pack, perfektna)
- Sigma 70-300 APO Macro (isto full pack, perfektno stanje)
Ako ima zainteresovanih, sve informacije su dobrodošle, i za prodaju i za kupovinu.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Mozda ti ova grupa pomogne pri kupovini/prodaji https://www.facebook.com/groups/401292996604957/
\\OFL•GIC
Hvala Druže Tito, pitah par članova grupe juče i ne reče mi niko za nju.![]()
Roy, prodao bih ja dobro ocuvan 7D, sa manje od 40k okidanja. Ako si zainteresovan, javi se na PM.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Ljudi, pos'o bih za Srbiju da kupim 85mm 1.8, pa me zanima procedura oko vracanja PDV-a. Znaci trazim im u prodavnici papire za povrat pdv-a, i da li ja taj PDV mogu vratiti na carini isti dan kad krenem nazad, ili moram ponovo posle par dana ic za Srbiju u istu prodavnicu?
Znam da je na granici sa Slo situacija da sa papirima iz prodavnice ides kod carinika, on udara pecat i onda u mjenjacnicu koja se tu nalazi podizes te pare.
Iskljucenje mozga samo osta.
Preko grane imaš na aerodromima i slično firme koje se time bave - kod njih odradiš povraćaj odmah, uz proviziju (poveću, ali jbg ako ne misliš skorije da se vraćaš u zemlju).
iso bih kolima![]()
zasto bi vracao pdv zaboga
po pravilu opet moras da ga carinis kad udjes u zemlju. sve pored je krivicno djelo![]()
zsto bih vracao 120e?daj mi ih ti onda
![]()
kakva "slucajnost" ili ti ironijaprodam danas sigmu, i sad maloprije postar mi donosi close-up kit za nju koji narucih prije jedno 20 dana sa neta, hahahhaa, oce li ko ovaj close-up kit 77mm kit?
![]()
Close up kit za 10mm? Wtf? Cemu?
Send from Tapatalk
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks