jel ko prati seriju Wilfred na Fox-u http://www.imdb.com/title/tt1703925/ ?
otkada se Fox pojavio serije su sve bolje Walking Dead, America Horror Story 1 i 2 , Entourage , American Guy,Misfits, Lui ....
jel ko prati seriju Wilfred na Fox-u http://www.imdb.com/title/tt1703925/ ?
otkada se Fox pojavio serije su sve bolje Walking Dead, America Horror Story 1 i 2 , Entourage , American Guy,Misfits, Lui ....
Isplati li se skidat - Eureka-u?
Meni je Eureka vrh, ali probaj.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A kako Community razbija, ne znam okle im ideje za ove epizode. Prije su obicno bili "specijali" ovako neki dogadjaji kao u prethodne 2 epizode, ali sad je to stalno. Bas prejako.
Btw, zar nije bilo ranije price da Chevy Chase vise nije u Community cast-u?
DICIOTTO
on se valjda posvadja zestoko sa harmonom,zva ga na tel. i nagrdio ga.harmon je kasnije okacio taj snimak na net,dje se cuje u pozadini kako umire od smijeha sa ekipom.moguce da su ga opet vratili jer je harmon poshao.davno je to bilo pa ne znam najbolje citavu prichu,imash na serijalu.com sve o tome.
1993-2020
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
za kad je zakazana 4. sezona Boardwalk-a?
Game of Thrones - 10/10
Breaking Bad - 8/10 i to samo zato sto je nisam ispratio kako treba uz ortaka koji je to po bontonu odradio i malo mi prenapumpo ocekivanja.
Castle - 10/10 Nathan Fillion. Firefly? Al to je dosta matoro. Mada kad smo vec kod matorih serija...
Deadwood - 9/10... brutalno autentican western.
Dexter 8/10
Suits 10/10.
Justified 10/10 Timothy Olyphant je verovatno najveci motherhumper na televiziji trenutno.
The Walking Dead 9/10 Koja drama, stari!
Last Resort 8/10 Ako je podmornica u centru zbivanja, mora valjat!
Arrow 7/10 A zelim jako da bude 8 ili 9, al fali nesto.
Elementary 9/10... a gledo sam i Sherlocka, i totalno je banja, a kad se setim Jonny Lee Millera u Hackerima tacno mi smesak osvane na faci.
The Big Bang Theory 10/10... probably najbolja komedija ikad snimljena, i ovo je potpuno subjektivno misljenje, da ne dodje do zabune.
How I Met Your Mother 9/10
Modern Family 9/10 je na drugom mestu.
Californication 9/10 jer celavi je totalna budala.
Masterchef, Hell's Kitchen, Top Chef, Top Chef Masters, Kitchen Nightmares sluzi za ishranu moje trenutne opsesije kuvanjem.
Top Gear 10/10 Ona tri gospodina mogu da pricaju o kosilicama za travu, al ovako je mozda jos bolje.![]()
Last edited by Rickme420; 25-02-13 at 01:31.
kakav je ludi karl pilkington,pita warwicka 'jesi li gleda harija potera???' hahahahahhahaahhaahha!a sto je sa onim coekom!ahahahahahaha!
1993-2020
Trenutno gledam Arrow i Two and a Half Men, a čekam da se nastave Breaking Bad i Game of Thrones. Sve 4 su odlične.
Upalih danas Fringe, nisam znala o čemu se radi.. stavih da jedem uz prvu epizodu.. kakva greškaSviđa mi se
![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Suits je odlicna - 10/10
Ne smeta mi toliko, ali baš nisam znala o čemu se radi pa me malo neprijatno iznenadiloPogledah tek 2-3 epizode ali mi se sviđa, i ako nisam baš ljubitelj tog žanra
Are you suggesting coconuts migrate?
Mene ubijaju pauze izmedju sezona, sve zaboravim, a jos ako ima masu nekih detalja, prijatno, to se sa Fringe desilo, i batalio sam je
Sent from my s3
Sate sate sate
Da, Fringe je fenomenalna da se gleda odjednom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
The following je upravo imbecilnom 6. epizodom pao ispod mog praga gledljivosti serije. A probao sam, nije da nisam.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Ovo bi moglo biti interesantno
http://m.imdb.com/title/tt2243973/
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Last Resort je dobra bas![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks