Ja ocekujem da me uopste ne kaznjavaju. Samo da pozdrave kad projurim u prosjeku 146 km/h.
Kako ocekujete da kaznjavaju lica sto voze pod dejstvom alkohola ako ih rutinski ne provjeravaju?
Ja sam za to da kad me rutinski zaustave, u startu mi kazu "rutinska kontrola, dokumenta molim", jer ovako sam u bunilu jel me zaustavio sto sam gore prosao na zuto/crveno ili zbog onog pjesaka sto je zagazio, ili vec zasto...
Njak Njak Njak
Ja ocekujem da me uopste ne kaznjavaju. Samo da pozdrave kad projurim u prosjeku 146 km/h.
Iskljucenje mozga samo osta.
A kako ce on znati jel ti vozis pod alkoholom (sto je prekrsaj) ?
Razmisljate li vi ljudi ili samo slijepo trazite nesto sto vam odgovara.
Njak Njak Njak
Dosadih i sebi. A kako će znati siluješ li nekoga u stanu svaki dan (što je krivično djelo)? Ko kaže da on mora znati jesam li pio? Ako ga zanima, to mora saznati bez kršenja mojih prava jer ih se svojevoljno neću odreći.
Iz kojega razloga? Što policija nije vidovita? Nije mi jasno.
★
Prica mi drug da je do Luksemburga vidio 2 patrole,niko ga nije zaustavljo nidje niti su mu ista trazili.A odje kod nas od HN do PG 10 patrola.
To je za nase dobro!
rm -rf /
Sve rade za nas, pokazi malo postovanja.
rm -rf /
nemate se sto cudit.... ove manje opstine imaju po 1 kontrolu...ove vece i po 2 da prodjete ako prolazite od sjevera npr kroz pg... pa krenet prema primorju... i dodajte jos presretaca...znaci kroz CG turista iz Srbije npr kad dolazi ima kontrolu odma u BP cesto psole granice odma... pa ond jedna na izlaz i BP... pa onda Mojkovacka...pa Kolasinska... pa onda kroz platije si miran dok se primaknes PG... e tu ocekuj jos jednu patrolu makar... plus kroz PG standarna kontrola kroz masline.... onda na izlaz iz pg prema CT vazda ima makar jedna... tu je vazda i rpesretac... onda Cetinjska... i ponekad na Brajice Buvanska... i sto da misli covjek koji dodje u CG...ljeti na relaciji PG-BD prodjete i 2-3 presretaca...
Uhvatise me danas kod Vilusa 24 na sat preko, 50/74, oprostise mi bez rijeci.
Znate li zasto? Zato sto me uopste nisu snimili, tj. brzina je snimljena 12 min ranije.
TAKUMI
fabia ne smiju se zajebavat sa tobom![]()
19/02/13 pise mi strumf kaznu za prsluk veli "da mi ucini" iznos 30eur a razlog je "konrola" nijesam imao saobracajnu od vozila,momak od koga sam kupio auto nema para proda je auto jer je ima neke dugove itd. ima kaznu oko 75e (09/12 kad je auto registrovano) ja vozim na polisu sve do 19/02/13 i svaki strumf sto me zaustavio na njegovo pitanje "dje je saobracajna" ja mu fino objasnim i kazem momak nema para ne moze da podigne saobracajnu itd oni su me stvarno pustali sto je korektno od njih ali ovaj gavran glibavi mi je rekao tada kad mi je napisao kaznu (tobos ucinio jer pojma nemam kolika je kazna za ne_nosenje dok,a to sam sjutradan saznao) mi je reka " gospodine ja sam sjutra na istoj ovoj relaciji i da znate da cu vas cekati i da ce kazna bit max" ja ga gledam i ne mogu da vjerujem....
sjutradan ujutru lagano na posa njih nema ali kad sam se vrca oko 15:30 "nesoj" me izvlaci iz kolone vozila i veli "opet se srijecemo"i bez ikakvih pitanja i podpitanja kaze "kod kolege" ja kod onog mrcenika bez ikakvih dokumenata nista ne ponesoh dolazim ispred njega reko "posla me ovaj tvoj kolega" on podize pogled i veli " opet ti" jesam reko ali da vas ja castim da popijete nesto i da zaboravite na mene ako moze ikakokad onaj gavran pisi kolega pisi (buc 60e) i eto u dva dana 90e majku im njihovu da Bog da im posljednje bilo,krovom kocili p*cka li im materina,kakvih dzukela majka nije radjala.....
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Zamisli rade ljudi svoj posao... Tačno ih sve proklet treba...
#fakenews
Preko 2 mjeseca da vozi na polisu...? Sam je rekao da su mu praštali, ali ne možeš očekivati da dovijeka tako voziš... Još ga je čoek fino upozorio...
#fakenews
Ja od Debelog brijega do Frankfurta ne vidjeh ni jednu, cak sam se poceo nadati da tamo u te razvijene civilizovane zemlje ne postoji policija, a cim sam se to poceo nadati, odma su mi misli krenule na draguljarnice, nisam ja sisnjar da kradem pare i zlato, samo brate dragulje i drago kamenje
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ovo se i ja zapitah. Stvarno sramota shto ljudi za promjenu rade svoj posao.
Efo king nijesi mi jasan nikako. Tebi 90 eura kazne, a ovaj momak ima 75 eura kazni. Pa dobro, kratak si 15 eura i saobracajnu nekom matematikom. Shto im ne reche ''meni su na forum rekli da mogu da vozim sa polisom''... No nijesu ni oni ludi.
Sa nekim razlogom su uveli da se saobracajna ne mozhe podic ako imash kazni. Zato i pricha o polisi pada u vodu.
Nego znash kako mi to, bez ironije vidimo. Recimo ja i MeDo_JE.
Jesi li ispravan, poshtujesh li zakon? Ne. Kazna . Je toliko i toliko. Kraj priche.
Last edited by hercules; 23-02-13 at 22:58.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mene juce zaustavlja policeman... skrecem od pjace na bulevar, uredno vezan, svijetla on, dijete u sjedistu vezano, oprema komplet...nemam greske, reko rutinska kontrola... medjutim kaze napravili ste prekrsaj, "to je jednosmjerna ulica...ne mozete se tako ukljucit na bulevar i to jos iz jednosmjerne...". malo je zeznuta situacija, usao sam u ulicu, bio do onih sto peru tepihe, vratio se u ulicu i skrenuo na bulevar. nidje nema znaka koji mi zabranjuju bilo sto od toga sto uradih. na drugom kraju ulice ima znak da je jednosmjerna, ali ja u ovoj situaciji to nikako nisam mogao znati. kaze mi on-ovo bih oprostio nekom iz drugog grada, ali tebi kao baraninu ne mogu jer znas da je to jednosmjerna...
evo kako to izgleda, bice jasnije http://prntscr.com/twsfv taj znak za jednosmjernu je jedini koji postoji u toj ulici, mogao sam nikad da ga ne vidim u zivotu... inace tuda prolazim najmanje jednom sedmicno na isti nacin vec godinama, i prije ovog silovanja niko me nikad opomenuo nije, stvarno sam mislio da je to u redu...
Last edited by alien; 23-02-13 at 23:46.
Pa jesi dobio kaznu ili sta?
sve postujem ali momak na kojeg se vodi auto nema para da plati kaznu,ja sam ga pita da mu pozajmim samo da mi podigne saobracajnu veli nece momak je korektan koliko toliko sto treba da idem da ga bijem ili terorisem da mi podigne saobracajnu jel? mislim da nije fer ali ajde...
jednome sam policajcu reka da je momak u zatvor i ne moze mi podic saobracajnu on mi je samo doda papire i reka da ne mogu napustit drzavu bez saobracajne ali i da mi ne garantuje da njegove kolege iz susjednih gradova Crne Gore nece pravit problem...
u neku ruku mi je sve to i ok ali brate covjek me zastavio napisao kaznu i pored objasnjene situacije,prijeti da me ceka sjutra na isto mjesto + me sjutradan zaustavlja pise puni iznosna ovu danasnju muku u narod, a ja sam za te pare moga auto da prevedem...
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
treba da ga terorises, ne mozes vozit bez saobracajne, to ti je receno, to znas, prenesi i njemu, mora se snaci. ili to ili placaj kazne i dalje... nemas druge opcije jer je zakon tu jasan.
sto se mene tice nekako smo se dogovorili da je ne pise, ali meni nije jasno mogu li ja ili ne da prolazim ulicom postujuci saobracajne znake? ili moram postovati nesto sto bih "kao baranin morao da znam"?
Pa trebao si da ga prevedeš poslije prve kazne,upozorio te je...Shvatam da se nema,da su oni takvi kakvi su,ali ovđe su svi "nepravedno kažnjeni" i traže se neke "rupe" u zakon da bi im se doskočilo,po ugledu na fabiju...
Prije neku noć sam prisustvovao kad su jednog forumaša zaustavili, samo što nije plakao da ga pušte i onda na forum vidim kako je napisao da im je tražio dokaz o baždarenju,da ih je pitao za gume i zašto nemaju zube ili što već...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks