Naziv Beč smo preuzeli od Mađara i ta riječ u originalu je "Bécs" a čita se kao sto mi govorimo Beč. Ako se dobro śećam ( a bolje da ja ne nagadjam kad na forumu imamo eksperta za mađarski) to je bilo ime avarske tvrdjave kad su oni zauzeli taj grad .....
E otkud rijec izbečiti to pojma nemam i vjerovatno nema nikakve veze sa tim gradom.
Oće li bit problema na granicu sa carinom ako ram za biciklo u autobus metnem i pošaljem iz Beograda za Podgoricu? Ima li ko iskustva sa tim?
Ili moj dobri prijatelju Rušo.
radno vrijeme CKB u Vektri subotom je od do ???
Pitanje za pravnike u vezi ostavinskog postupka:
kako mogu da dođem do informacije da li je ostavilac u trenutku smrti, pored određenih nekretnina, imao i, npr, novčana sredstva u banci?
Hvala
Ne mozes ti dobiti te podatke, ali moze Sud dje se vodi ostavinska rasprava. Napises zahtjev sudiji da se izvrsi provjera bankovnih racuna (eventualnih)
kad se neko banuje, kolko vremena ne moze pristupiti forumu, jel to isto za svakoga, ili se odredjuje od slucaja do slucaja...?
Ako mi npr banuju ovaj profil, mogu li nastavit sa koriscenjem ostala 4 profila...?
Zavisi zbog cega je ban. Za svako ga isto i ko skupi 10 poena automat mu odredjuje ban na 3 mjeseca. A napisi koja su ti ostala 4 profila pa ce ti banovano svih 5 na malo duzi period
Hvala, Hari.
To ću i uradit.
Tokom ostavinske rasprave sam skrenuo pažnju sudiji da u ostavinsku masu nije uš'o 1 objekat (istina nestambeni - garaža - ali se svejedno vodi na mog pok. oca).
Sudija je nešto promumljao kao "to si trebao ti da uradiš".
Inače, ostavinski postupak je prekinut i druga strana je upućena u parnicu prije, evo, tri mjeseca i još ništa.
Da li je teflonsko posuđe kancerogeno?
Ako jeste zašto ga uopšte ima u prodaji?
A tako mi je super - ništa mi ne zagorijeva i ne lijepi se![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zna li ko koji je grb opstine Zabljak?
Zove me jutros neki broj +38277xasdwe... I ja ono sanjiv, trljam oči, aj javim se...
- Jeste li vi gospodin (moje prezime) ?
- Jesam
- Gospodine IME PREZIME, mi smo firma (ne znam koja reče) sa Cetinja, izvukli smo vas, dobili ste večeru u hotelu Sidro, u Baru... Biće neka prezentacija, bla, bla... Jeste li zainteresovani da vam pošaljemo pozivnice?
I ja ono, da ispitam situaciju velim
- Jesam, pošaljite...
Kad ona veli:
- Je li vaša adresa XXXX XXXX XXX ???
Ja u sebi, molimmmmmm?
- Jeste...
- Poslaćemo vam pozivnice, samo nam par dana javite za koliko osoba, da znamo...
- OK, poz...
I prevrnem da spavam...
Nego, mene zanima samo jedno: ODAKLE NJIMA MOJE IME, PREZIME I ADRESA???
O čemu se radi ovdje?
I kakav je ovo broj 077??? Kad je pozivni za Cetinje 041???
p.s. Ako stigne pozivnica, reću im za 20 osoba, pa prvih 20 forumaša koji se jave, idemo da se nažderemo i napravimo sprdnju. :lolblue:
a oni ti odrze predavanje o usisivacima![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
E, e, o tome će biti riječ.Reče ova đevojka, te me zvala. Oš ideš?
![]()
Nije istina i to jos niko nije dokazao, a navodna ispitivanja bivsih fudbalera i samozvanih ekologa nidje nijesu nasla potvrdu u naucnom ili preciznije receno medicinskim istrazivanjima. Izvodjenje tvrdnje da je teflon kancerogen jer se u proizvodnji koristi perfluorooktanska kiśelina je kao da kazete da su gaće koje izbjeljujete raznim kiśelinama otrovne, mada ne znamo nikoga ko je pojeo gaće. Eko fundamentalizam i lobi "pomalo" opterećenih s vremena na vrijeme pusta takve buve tek da bi opravdali grantove koje dobijaju. Gluposti su da je teflon kancerogen kao i ono da kad se ogrebe tiganja bacaj jer će se rak dobiti cim se isprzi jaje na oko na takvu tiganjicu.
ima li IN taxi sms servis?
Ima: 068019755.
hvala!
Lepo!
Moze li neko da stavi SMS servise ovih taxi sluzhbi gradskih???
Hvala Unaprijed.
Zašto nas duž PG sa bilborda uglavnom gleda Kate Moss? Ko drži butik Liu Jo? Kako ga/je nije sramota? Pola države jedva preživljava a oni reklamiraju skupe cipele i torbe :shame:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks