Vala Masinac debelo si ga zabrljao odje.Em sto ces popit batine od Kotoranina em sto ces od Mikelisa..Ako ovim tempom nastavis neces smjetit na ulicu izac
Ne razumem zasto tebe interesuje sta ja hocu a ti si jedini koji komentarise takve gluposti,prvo ne znas sto znaci spamovati tako da ne pricaj mi o tome leba ti...A to hocu li ja ostaviti 1 post ili 101 u toku dana mislim da je samo moja stvar...Sad ti meni reci sta ti tacno hoces da postignes ovakvim komentarima imas pm pa mi posalji poruku ako ti nesto smeta...
Vala Masinac debelo si ga zabrljao odje.Em sto ces popit batine od Kotoranina em sto ces od Mikelisa..Ako ovim tempom nastavis neces smjetit na ulicu izac
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Eden Hazard je najbolji igrac na svijet'!
Kvote za revanš LŠ:
![]()
Barem je na PSG fina kvota zasad, ima da padne do poneeljka i ona..
Baci me Dnjepar hahahaha u 15 min 2 crvena i 3 penala... Posle sam ceka liverpul 2+ i panatinaikos h2 sa 10 za 55 pih
ja kreten stavim
liverpool 2+
plzen 2+
i benfiku vise u drugo
i malo mi bi kvota 18 no stavim ove dva da daju po 2 u prvo i sve dodje bez plzen
kad zine goozica
Polonia - Lechia x2 1,48 ili cisto 2 2.55
Polonia have financial problems. true they are 3rd on table but they arent so strong like first part of season anymore! reason is clear,because of financial problems many key players left team.
players who left team: Edgar Cani(att 5/0 in Catania),best defender Tamasz Brzyski(df 14/3 in Legia),Marcin Baszczynski(df 12/0 in Ruch),Isisdoro(df 4/0 in Numancia),Baruchyan(df 1/0 in Hapoel Beer),Teodorczyk(att 13/6 ,2nd scorer in Lech) and Vladimer Dvalishvili(att 15/7 top scorer in Legia)
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
NK Zagreb - Zadar 1 1.65 po jednoj prici iz hrvatske zagreb ne smije da ispadne i ovde bi trebao kec ic..
Oberhauzen - Viktoria Keln 2 1.65 domacin los,gost u odlicnoj formi vjerujem da ce uzet 3 boda ovdje
meni juce lion kuca bio...tuga. danas necu nista sjutra cu nesto sa 10e za 30e cisto da imam 1e da uplatim dopune![]()
Evo nesto od mene:
Caen 1 1.70
Nimes 1 1.90
AlmereCity 2 1.85
Cambuur 1 1.80
GAEagles GG 1.57
FortunaS 1 1.60
kvota 27e u Lob.Srecno svima![]()
Krsto jos si u 90-tim vidim
Evo jedan dobar mec za veceras, rukomet Esenn-Minden.
Esenn ide po prvu pobjedu u ligi veceras, a Minden je pravi protivnik da se konacno dodje do te pobjede.Jer u poslednjih 7 meceva u istoriji Esen je kod kuce dobijao Minden. Kvota 2.60
---Chelsea Fc---
Evo od mene jedan nenormalnik od tiketa:
Medija -Glorija X-1
Zaglebje - Pogon X-X
Pariz - Kolmar X-2
Kaen - Lavaloa X-1
Anze - Ajacio X-1
Maklsfild 1
Nica 1
kvota: 5.877,97 u Sporting Bookmakers
sa 2,6e - 15.000,00e
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pa dobro fino je to![]()
Auxerre - Guingamp 3+
willem II 1 kvota 3,50
luzanec 1 kvota 3
cherbourg 1 kvota 3
timovi koji nemaju pobedu u zadnjih 5 kola a igraju kod kuce protiv timova u vrhu tabele,ne bi me cudila iznenadjenja
Na koje pitanje druze ?
Ja ga ne napadam samo ga pitam da mi kaze,ne vidim kakvo je to napadanje.
A to sto @kEDOWN kaze moze da bude a i ne mora :encouragement:
Budućnost
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks