ko odje od nas uopste koristi DLNA, kao prvo?
Kao drugo, prije nego sto popljujes, pogledaj kako sve to funkcionise: npr. imas EPG (electronic program guide), koji ti za svaki kanal prikazuje sta se trenutno daje na tom kanalu, zajedno sa slicicom tog programa, tako da ne biras samo kanal, vec i program koji zelis da gledas...
i meni 7650, ali ne u ovom obliku. A ima li ga mega giga ajpon 5 2013-e godine?nema
(nečitko)
A što se ne bi koristilo ako Sony oficijelnonpušti aplikaciju koja će initirati daljinski...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
ako nista drugo, mozes da zayebavas komsije, prijatelje, kelnere i radnice u kladionicama i saltas im kanaleJa sam prilicno cesto koristio IR na 7650... I na p800/900 (samo sto su oni imali ocajan domet za TV), a jos nedje imam IR risiver za PC, pa mozes da koristis telefon za kontrolu raznoraznih aplikacija, a da ti ne stoji BT ili WiFi stalno upaljen...
Nista genijalno, ali meni svakako korisnije od DLNA, koji nikad nisam vidio da neko koristi...
(nečitko)
Drugovi, ako je ko zainteresovan za https://forum.cdm.me/showthread.php?...ion&highlight=
neka se javi na PM.
P.S. ...da ne bude da vam nisam javio na vrijeme.![]()
Love, peace and respect.
xaxaxaxaxa opet se ti prosipas ne znam ko je corav sad a vidim pominjes i IR sto je danas bas puno bitno ali mozda nekome kome je bas toliko dosadno pa ide po gradu da salta kanale kelnerima kazes odlican telefon a to sto mu je kamera na nivou od prije sedam osam godina to nista i jos imas obraza da ga poredis sa jednim IP5 pogledaj ovaj test nebo i zemlja http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_i...-news-5590.php a tek sto nema balans jer je pozadi zaobljen i sto se ovima sto ga testiraju lako lomi ekran a telefon jos nije ni pusten u prodaju xaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma briliraju u zadnje vrijeme.
TAKUMI
auh![]()
i jos se sprdaju sa PV tehnologijomkakvi umobolnici
http://www.theverge.com/2013/2/5/395...ureview-insult
She is only here to annoy herself!
a odlican ti link!
ajfon 5
One
bitno je da oni kazu da je ova gornja bolja... A jos zaobljen pozadi, QQ, mislim sta reci, fail godine, balansa nema, tezista nema! :applouse::applouse::applouse:
(nečitko)
Listovi dolje desno - noise level HTC, white balance - level HTC...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
dobro to je jedna(jedina) slika gdje bi se moglo reći da su tu negdje i to isključivo zato što je Iphone preeksponirao ... u svakom slučaju ova revolucionarna HTCova kamera je na nivou od prije 5-6 god. jedino što ima solidne slike noću
She is only here to annoy herself!
da, jer niko nece obratiti paznju na LICE, svima su bitniji listovi dolje desno
e dobro je da su tu nedje :mrgreen: Slike su nebo i zemlja, iphone je preeksponirao jer nema toliki dinamicki opseg, pazi ovo:
pazi kako extra snima sa totalno kontra svijetlom! To ni mnogo skuplji fotoaparati ne mogu
(nečitko)
Ovaj video top izgleda, precerujes kad kazes 5-6 godina unazad da su
Sent from my s3
Sate sate sate
i za razliku od nokije i promovisanja PureView-a, video nije fejk :mrgreen:
(nečitko)
mnogo gadan klip i mnogo fejk prica hahahah
OOOH SPECTACULAR SMILE OH MY GOOOD
Originally Posted by my name is ...
slazem se, i ebe mi se, bitan je tehnicki rezultat. Ko hoce lijepo, a fejk, kao npr Fabia i NSX, nek se dive Nokiji
(nečitko)
Meni je fabricki 4.1.1 a prijavi mi jutros neki update?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
150mb sad je 4.1.2
Meni 4.2.2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ovo je s3 minii ota update...
Zanima me zasto se neke aplikacije sa telefona ne mogu prebaciti na memorijsku karticu?
Zato što to treba da bude omogućeno od strane developera, a njih iskreno boli uvo za telefone s manje memorije.
Mada su tu i aplikacije koje bi osjetno sporije radile da se prebace na SD pa je ta mogućnost van opticaja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kod mene je telefon sa malo memorije,da se moze prebacivati na memorijsku lako bih rijesio problem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks