odigrajte samo napoli i atletko 2 kvota 10 sa 5e necete pogresiti....
Atletiko 2 kvota 2,70
Lacio 1 kvota 2,10
Celzi 1 kvota 1,40
Fenerbahce 1 kvota 1,60
Olimpijakos 1 kvota 1,80
Napoli 2 kvota 3,50
Ukupna kvota:80 Srecno !
odigrajte samo napoli i atletko 2 kvota 10 sa 5e necete pogresiti....
Atletiko je u strashno dobroj fazi tako da je to bash za igru !
...
atletiko i napoli sa ovakvim kvotama nema greske po meni su to sigurne utakmice na koje se mogu uzei pare,ja sam iskreno stavio 10e u olimpu na te dve kvota mi je 9,80 98e na 10e....
Olimpijakos
Metalist
Fenerbahce
mislim da nema greske
---Chelsea Fc---
xaxa,ludi safra gadja ko na strelistu...ajde izbaci neke prelaze za danas da te ispratim moras jednom da pogodis jbg
![]()
mikelis,imash svoju temu Kladionica pa tamo ostavljaj fixeve![]()
...
xaxaxa,e jes vala bas...zbog te teme koja je postavljena bezvezno jos kad je napravljen acc cisto probe radi sad mi crvene ove crtice,kao da sam hitler
ajde sad kao ispomoc popravite mi malo rejting dobar sam ja kad ocu
xexexe
mikelis is ona a distinguished road ... pishe da si na put nekakav no ne znam kakav ?![]()
...
na putu za ludilo![]()
Ja sam ovo igrao, pa ko smatra da sam dobro tipovao neka isprati...
Lacio 1
Liverpul 1
Napoli 3+
Celsi 1 i 3+
Majami 2
Lion GG
Inter GG
kvota: 60.54 u Sporting Bookmakers
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Al Ain - Dibba
over 3.5
1.65 kvota za 4+// slabo je to
Ima li neka za popodne od 3 do 6 da se igra ?
Imas plzen napoli iz 1-2
ne za vcrs nego sad za popodne
nekih prijateljskih ili tako nesto od 3 do 6 satida se zamajavam sa necim dok ne pocne liga
![]()
uostalom siguran sam da od 16 tekmi vcrs barem ce 8 doci x bez obzira na prvu utakmicu...sad samo da sacekamo safru da nam ostavi neke prelaze da ispratimo![]()
Kad su čuvenog Neša Maratonca iz Nikšića pitali jednom da tipuje neku utakmicu rekao im je: "Biće to 0-2 ili 3+."
Podsjeća malo ovaj forum na Neša, podsjeća...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ahhh blizu sam bio.
Mikelis postao si tezak spamer, sta hoces ti,da nakupis postova ili ti je bas dosadno.
---Chelsea Fc---
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks