Gledaj i original The Killing, Ameri su samo ovlaš preuzeli, mislim da vrijedi.
A ponoviću preporuku za "Bron | Broen".
I druga i treca sezona su odlicne, sad sam nedje na polovini trece. Vidim da 4. sezona jos nije emitovana na BBC, pa nema epizoda sa prevodima na engleski.
Godinama nisam gledao neku evropsku seriju, tako da je ovo dosta prijatno iznenadjenje. Ima nekih razlika u odnosu na americku produkciju, i osvjezavajuce je, moram priznati.
Koje bi jos preporucio serije evropske produkcije? Sad mi je zao sto odgledah americku verziju The Killing. Cini mi se da ova svedska Wallander ima dosta potencijala? http://www.imdb.com/title/tt0907702/
I ova norveska Lilyhammer?
Gledaj i original The Killing, Ameri su samo ovlaš preuzeli, mislim da vrijedi.
A ponoviću preporuku za "Bron | Broen".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
OdLilyhammer samo odgledao 3-4 epizode, nista spektakularno
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
House of Cards odlicna, sjajna glumacka ekipa na celu sa Kevin Spejsijem a seriju rezira Dejvid Fincer
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja gledah prvu epizodu, koja je baš baš dobra, đevojka mi je nastavila i rekla mi je da je dosadna kasnije, mada moram provjerit to![]()
Kompletirah i sve tri sezone Engrenages(Spiral). Fala Starwalkeru sto je pomenu. Ova me je motivisala da nastavim sa jos nekoliko evropskih naslova, prije no sto se vratim na sjeverno-americki kontinent. Mada moram priznati da mi fali engleski jezik![]()
Sad pustih samo pocetak Community-a, i vidjeh da su ubacili onaj smijeh kao na ostale sitcomove. Veliki - od mene. Koliko se sjecam (a mozda i grijesim), nije ga bilo ranije.
DICIOTTO
Odakle cu skinut Spiral, ima li neko na pm da mi baci dobar torent, jer dobar ne mogu naci?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
sad cu ti ja poslati
Sibni i meni
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Wallander nije los. Visa srednja klasa, drzi paznju. Mana je sto su epizode po sat i po, i sve su zasebno, nema neke price koja se provlaci kroz cijelu sezonu. Ali u svakom slucaju imaju interesantne price.
Ljudi, dje mogu nac' seriju Dream Team od prvog serijala zna li ko ? Trazio sam po netu da skinem, ali nisam mogao nac'.
tesko ces to nac.znam da sam nedje probao,cisto da vidim ima li je i sve sto sam uspio da iskopam su bili neki fake torenti.ne znam,mozda po tim privatnim trakerima ima.
1993-2020
Valjda ima torrenta za sapunice neđe, neko i to skida.
Evo OVDJE ima od treće sezone nadalje, i radi.
Prve dvije valjda imaš neđe drugo.
EDIT: Evo nađoh informaciju da prve dvije sezone nisu nikad reprizirane cijele, a DVD su samo "best of", ne kompletne sezone, tako da nema ni torrenta.
Last edited by Roy Fokker; 21-02-13 at 09:46.
završio zadnje sezone south parka i modern family,počeo američku verziju shameless-odlična
heisenberg says relax
ako neko poskida taj Dream Team, nek mi se javi za mjenjazu![]()
(nečitko)
A šit su snimci, djeluje kao da je neko snimio na VHS, pa ripovao. Matoro je, jbg.
Bron - Broen(The Bridge) odlicna! Prvih par epizoda najavljuju odlicnu sezonu. Roy vazda![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks