Losa kopija iPetarde.
Odlican. Bas odlican.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Losa kopija iPetarde.
TAKUMI
Kako odvratan telefon, ovo je nemoguce...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ma da, ocajna kopija :mrgreen:
momci sa engadgeta su puni hvale: http://www.engadget.com/2013/02/19/h...-and-hardware/
narocito za kvalitet izrade
(nečitko)
Bolje je ovo od xperie z, ekran 2x , makar na prvi utisak izgleda bolje, uspjeli su da stave takav ekran u 4,7 inca, o zvuku da ne pricamo, a o kameri takodje
Sent from my s3
Last edited by nimfa; 20-02-13 at 16:14.
Sate sate sate
Dobar model.
E sada podsjeća me ne znam zašto na HTC diamond...
Ovo za zvučnike je dobro rješenje
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
vecina tableta nema zvucnike okrenute prema naprijed, nego su pozadi (npr Asus Transformer), i imaju samo 1 zvucnik, tako da je ovo sjajno! IR blaster je takodje jedinstvena funkcija, a glavni razlog zasto bih ga uzeo je sto su jedini dovoljno pametni da se zadrze na 4,7" (Bugi se nece sloziti)
(nečitko)
ispade da gotovo iskopiraše Samsungov TouchWiz.... i aJvanfonov look...
kao što OVDJE rekoše pametni ljudi, ovo je HTC trebalo da napravi prije godinu dana, malo su zakasnili...
Last edited by DuPont; 20-02-13 at 12:21.
a sta su to "iskopirali" iz TouchWiz-a, a da vec nema na stock android UI-ju?
pitanje za one koji NE koriste ove market unlockere i sl: jutros mi je Viber sam izbacio da ima apdejt, ali klikom na apdejt ikonu je samo izbacio error. Onda podjem u my apps, i tamo ga nema. Podjem na play store, nema ga ni tamo, a probao sam i sa Desire HD sa custom rom-om (jelly time 4.2.1). Jel moguce da vise nije dostupan za Crnu Goru?
(nečitko)
Ja isključivo koristim VPN pa ne znam. Desi se da "vidim" Play store za strani IP i poslije isključenja VPNa, ali nisam imao errore.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne radi market unlocker/enabler vec nekoliko dana...valjda ce izbacit novu verziju brzo...
Sent from my Galaxy Tab 7.7
izgleda nisi obratio paznju sta sam napisao velikim slovima
inace, znam da ne radi, a i ne koristim ga...pitanje za one koji NE koriste ove market unlocker
Inace, na Aptoide ima 2.3.3 verzija vajbera, a na telefonu mi je 2.3.2...
Ali ne bih freeware sa Aptoide da instaliram...
(nečitko)
Možda sam malo promašio ali znaće ovdje da mi objasne šta radim pogrešno :mrgreen:
Kako se podešava t-com mail na mobilno telefonu - na pop3 i incoming i outgoing serveri su mail.t-com.me ?.. Da li ima još nešto što treba da podesim :?
Pop server port mora da bude 110 a SMTP server port 25. Security type None.
Trebalo bi da radi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
za sta se koristi taj IR?
Htc One gazi xperiu Z.
Sent from my s3
Sate sate sate
To mi je imala Nokia 6600 prije ohoho godina.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks