Na te se utakmice najvise pada. Ista stvar pred mec u Bg, igraci Galate otrovali se hranom, 3-4 ih nece igrat, a ono prc ,ubi ih Galata 15 razlike
Uspjesno odmaram od kladionice, ali evo jedan tip: galatasaraj - cz hendikep 1. Trenutno je hendikep 11.5 u meridian, juce je bio 7.5. cz igra bez rakocevica, katica, sa braunom raskinut ugovor. Trener izjavio da im nije bitna utakmica i da odmaraju. good luck![]()
Na te se utakmice najvise pada. Ista stvar pred mec u Bg, igraci Galate otrovali se hranom, 3-4 ih nece igrat, a ono prc ,ubi ih Galata 15 razlike
---Chelsea Fc---
Može li mi neko objasniti kako sam dobio na ovaj tiket, a promašio sam Napoli iz 1 u 1, a kao što vidite na Napoli piše Void što bi značilo poništeno, ali ne znam iz kog razloga. Uplata je na bet365. Tek sada primijetih da su mi uplatili ovih 16,43 eura za ova tri pogođena tima.
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Napoli - Napoli Napoli v Sampdoria
(Half Time/Full Time)17/02/2013 None 2.05 Void 2 Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb v HNK Rijeka
(Full Time Result)17/02/2013 None 1.40 Won 3 Benfica Benfica v Academica
(Full Time Result)17/02/2013 None 1.22 Won 4 Bursaspor - Bursaspor Bursaspor v Elazigspor
(Half Time/Full Time)17/02/2013 None 2.40 Won
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns 4 Folds 1 4.00 4.00 16.43
Bet365 ima akciju ako se zavrsi najnepopularnijim rezultatom u futbalu 0-0 a igras tacan rezultat ili poluvrijeme/kraj + ti panes na taj tip = vracu ulog
---Chelsea Fc---
Mislim da to vazi za uvjek, ja sam se pogresno izrazio , ne vracu ulog nego je taj mec Void (ponisten) , kao da ga nisi igrao
---Chelsea Fc---
ccc sta radi ovaj lacio mrtvi ovo je zlo znaci 666...
ljudi je li coek stvarno nije dobio 16000 na ovoga iz paragvaja
this is pointless
Jeli mu ko kupio taj tiket zna li ko? qq ako to nije branio bolje nek se ubije
moga je kredit dici![]()
Who let the dogs out
Pokrio se sa 8 000eura 0-2 pusteno mu je bilo![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
pustila ga je ta ista kladionica dje je cekao 16.000e uz dogovor naravno. Znam da su do sad vec pustali takve dogovore.
Mogli su da rizukuju da isplata bude 16.000e ILI 0e na jednoj strani i isplata sigurnih 8000e na drugoj strani. Vjerovatnu su mislili da ima vise sanse da mu dodje i dozvolili su mu da se 'pokrije'
Opet jedan tim ... ko juce.
![]()
Mislim da ga nijedna kladionica u CG nece pustiti to da igra sa tolikn para. A mene zivo interesuje da mi kotoranin kaze gdje je to uplatio
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
E sachekacemo da mu ujutro javi drugarica![]()
...
Ili da se covjej pokrio u nekoliko kladionica sa manjim iznosima
koja te kladionica nece pustit da se gradis na tolike pare je retardirana.
Imaju sansu da smanje dobitak za 8k i oni da ti ne dajupa to je prejako.
Pa bi li na kraju 3+ na taj meč??
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
15h Torino u20-Roma u20 3+ 1.65
Liga sampionaaa,sto igrati,mislim da ce Arsenal GG,a Porto 0-2?![]()
I promasen penalahahaahha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Zasto me narod gleda ka da sam s Marsa pa kad recem da je Arsenal nocas jedinica?![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks