A Čkalja nije bio kafanski čovek. Privatno je bio namrgođen, neprijatan i neomiljen čovek. Pavle Vujicić nije mogao očima da ga vidi. Bio je sitan čovek.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Always Outnumbered,Never Outgunned
Ova pjesma me spašava od svega, ne znam zašto i kako ali me podsjeća šta je ono pravo čemu moramo da težimo. Ljudi ne trebaju da rade, i da rade ono što im kažu ove GLAVEŠINE PRODATE (Majku im,zna se šta). Trebaju da uživaju u životu i slobodi. Neka skaču, igraju, vrište... ma neka luduju. Jebe mi se za Bijelu kuću, Evropsku uniju, sile Antante i sve ostale. Treba uživati u prirodi, treba je osjetiti. To je ono što ispunjava čovjeka. To je njegov krajnji cilj a ne izmišljene ljudske vrijednosti i gluposti, beskonačne ljudske gluposti.
Neka se nose foliranti u 3, zna se šta, materine!
OTPOR!
P.S. Ne znam šta mi je ali mislim da je uglavnom, svakako i ipak ispravno ovo što sam napisao gore.![]()
Love, peace and respect.
opusti se jebote vidis kako boginja meditira
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Kafa za glavu, čaj za grlo i Jack za srce.
I don't get lucky. I make my own luck.
HAHAHAHAHAHAH!
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
Opet...
Opet...
Opet...
Da mi je otic...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Love, peace and respect.
Jel vam se desilo kad imate obaveza KOLIKO OCETE a nista ne radite da ih maknete i onda se one tako nagomilavaju a vi nemate zelje ni volje da ista ucinite i onda sebi kroz glavu cimate misli MORA DA NIJE SUDJENO DA TO SAD SREDIM JER NESTO JOS TREBA DA MI SE DOGODI!
E OVA BUDALA/KRETEN/IDOT SAM JA !!!!!!!!!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Many people die with their music still in them. Why is this so? Too often it is because they are always getting ready to live. Before they know it, time runs out.
Oliver Wendell Holmes
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
srcem sam platio sto sam kasno shvatio da ne mogu i ne znam bez nje...
Sell the Vatican, Feed the World!
'In Sicily women are more dangerous than shotguns'
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Last edited by Oljce; 17-02-13 at 08:51.
Tutta la vita cosi
![]()
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
Auh, slazem se.Ako ti se dopada klasicna mediteranska ljepota, mogla bih te odgovoriti u par sekundi zasto da se ne zaljubis u njih. Pa da pocnemo...
Stavka broj 1: Najmanje 450 zvanica na vasoj buducoj svadbi (ovo smo sa njene strane, ne salim se) + konzumacija hrane 12 sati bez prestanka (antipasto, primo ,secondo, dezert) + serenata uveche (to bi bio svojevrsni lom kada mladenci udju u kucu kako tu istu noc ne bi konzumirali svoje bracne obaveze). Naravno, nakon toga oko 3 sata ponoci opet te cekaju sendvici i spuntini haha.
Hoces dalje?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks