Mozda da ga oblozi ova Stanka volanka shto je u Toloshe.. Vele da radi dobro zena..
e svaka joj cast brate kad ga ovako radi
koja je cijena otrpilike?
zahvajujem puno!!!
Poslushaj ljude shto ti vele Profesore...![]()
A koliko kosta ovo zadovoljstvo?
Tu es mon héro!
70 € .
i mene interesuje ovo pitaje za prikolicu, kakva je procedura da se registruje, tj dobije treca tabla za prikolicu? Da li je neko uspio dobiti atst i koliko kosta?
Ko zna zašto je to dobro?
Treba mi 5-6 navigacija sto predlazete da se uzme nesto kvalitetnije al da nije mnogo skupo jer mi treba veca kolicina.
Mape Evrope (EXYU sa novim mapama) Treba mi glasovno navodjenje na Crnogorki/Srpski sa upozorenjima o prekoracenju brzine, pozeljno i sa upozorenjem na radar (to sam imao u moju bivsu navigaciju).
Sto se uredjaja tice, skoro svi su OK, ali mape moraju da budu iGo.
TAKUMI
koje ulje da sipam u opej astru g 1.6 16v? sta preporucuje fabrika?
Mobil 1 5-30 ili Castrol Edge 5-30.
TAKUMI
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kako se održava servo na polo 2003 godište?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
kako se odrzava??
Predpostavljam da komsiji pusta ulje letva ili pumpa ili neko od crijeva, jer se ulje u servo ne dosipa. Ukoliko je tebi normalan nivo ulja u bocu nema potrebe za dolivanjem![]()
kako i kad se mijenja ulje na servo i glicerin na mercedes 2001. godiste?
Ima li potrebe mijenjati ulje od mjenjača ili serva ako već sve radi...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Danas ne mogah da upalim auto , akumulator se ispraznio koji je u garanciji, pogađate u pitanju je najposraniji akumulator današnjice Black Horse. Kupljen prije godinu i 2 mjeseca. Nisam znao đe je servis pa me uputuše na Auto zetu i rekoše mi da Auto zeta naplaćuje 5 eura punjenje iako je u garanciji. WTF? Mislim ebe mi se za 5 eura ali majka mu stara akumulator je u garanciji što ima ko da plaća za punjenje njihovog smeća zvanog Black Horse ako je u garanciji?
Mislim da naplaćuju 5 eura samo u slučaju ako je akumulator ispravan tj. ako se samo ispraznio, a ako je neispravan onda ti ga zamjene i ne naplaćuju ti punjenje. A što se akumulatora tiče taj banner nije loš ali mislim da su Bosch i Varta najbolja(najskuplja) varijanta.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks