Tesko..
Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB
Da li se nekome desilo da mu svi kontakti iz imenika odjedanput budu pobrisani?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Jesu ti sinhronizovani sa nekim serverom?
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ne. Dan prije sam spajao na komp zbog iTunesa.
for one another !
Onda si u iTunes strikirao da pocisti sve iz iPhone i/ili da sinhronizuje sa outlookom, mada bi trebao da izjednaci...
Vidi u iTunes > Edit > Preferences da li na Devices ima backup od "dan prije", jer ga automatski radi. Ako ima onda desni klik > restore from backup. To ce ti iPhone vratiti na stanje kao pri kreiranju backupa.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo da javim da se onaj iPhone 4S nakon restarta routera nakachio. Napominjem da je router radio normalno jer su lap top, Desire HD i Samsung Galaxy S2 izlazili na net potpuno normalno, svi odjednom i pojedinachno dok iPhone nije htio nikako.
Pa ako ko bude imao problem da zna shto je muka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li neko imao iskustva sa replikama iPhone 5? Kakve su, opisi?
for one another !
Jedna rijec "smece"
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovaj novi iOS mi izgleda brzi....
I meni. Može malo o JB?![]()
for one another !
i meni se cini malo brzi.
Nego evo jos nesto iz moje kuhinje. Pobjeda za iPhone i iPad (za verzije preko 5.1)
https://itunes.apple.com/hr/app/pobj...598881810?mt=8
Pozdrav.
Bice i umrlice i komentari i jos par iznenadjenja uskoro. Ovo je 1.0 verzija a razvijamo je aktivno. Jedino se sa dizajnom mucim :-( Nemam smisla pa to ti je.
Izasao 6.1.1 za 4s
Ko ima jb neka skine accelerate...
sad na 6.1.1 radi weather app sa jailbrakom![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da li da zamjenim S3 za iPhone 4S?
I ne, nisu mi bitne nikakve performanse, ram, procesor..
Cisto onako laicki savjet?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Nemoj... To ti je isto kao da skocis sa konja na misa... S3 je bolji od iPhone5, koji je samo produzeni iPhone4S, a 4S je samo malo brzi od 4, tako da ni u ludilu to nemoj da radis!
Originally Posted by Nk-001
Sali se Igi malo, mijenjaj to naravno
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nemoguce je porediti funckije screena samsunga sa iphone-om..To je nenadmasivo, ubjedljivi samsung.
Ali ono sto mi odavno nedostaje je drzanje telefona jednom rukom..10tine puta mi se desilo da ne moze da stane u dzep sa cigarima, kljucem od kuce..Prelijepo je screen veliki imat i sve to..ali realno izgleda da sam se zasitio..Sad mi samo treba Viber, Mail i par vijesti..:/
Sta je nemoguce? Bolji ekran ima iPhone za klasu, a touch screen je ispred dvije svjetlosne godine! Prednost Samsunga je tu jedino velicina.
Kazem sto se tice widgeta, organizacije desktopa..
A ekran je na iPhone mnogo bolji, sa tim sam upoznat
E jes' vala lijepo vidjeti prenatrpan desktop u pmiPhone je sve to lijepo smjestio u notifikacioni centar, a sa par tvikova iz cydije duplo bolje ce izgledati nego ti widgeti.
Riječi "lijepo" i "iPhone notifikacioni centar" ne smiju da se nađu ni na istoj stranici.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Imam 180-200 aplikacija, evo kako mi izgleda desktop:
![]()
Last edited by BiTrAtE; 15-02-13 at 09:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks