Čuo sam odlične stvari za The Americans, pogledaću čim stvorim malo vremena.
Ljudi meni se ovo svidja: The Americans 2013
http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=fn_al_tt_1
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Čuo sam odlične stvari za The Americans, pogledaću čim stvorim malo vremena.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ma kakva prva epizoda(vise nego odlicna!), skidam cijelu sezonu. The Newsroom http://www.imdb.fr/title/tt1870479/
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
House of Cards.
Zero hour.
Mislim da i ove dvije imaju potencijala.
Jedno pitanje u vezi Homeland, ko je gledao... Valjda nije Spoiler...:-)
Na pocetku druge sezone kada Keri odlazi u Bejrut, odlazi tamo kao brineta i u sred epizode postaje opet plavusa... Serija ipak prilicno drzi do detalja tako da mi je ovo malo bzvz sto im je promaklo (ili sam ja pomatufio),,,
Last edited by Ben Dover; 14-02-13 at 15:54.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jeste spoiler, oboji pitanje u bijelo da ne bih ja!
Ja sam vec procitao kad nije bilo bijelom bojom. Moj zivot je izgubio smisao![]()
Nema veze, ovo je opšta diskusija gdje ljudi često dođu za preporuke, tako da su svi detalji popularnih serija potencijalnih spoiler.
Bice da imam predrasude, ali mislim da je su kreatori The Americans serije htjeli da se uslepaju na uspjeh Homelanda, zato je ne htjedoh gledat. Izgledaju mi kao vrlo slicne tematike. Ispravite me ako grijesim.
DICIOTTO
Mislim da nema veze. Tematika jedva da dodiruje Homeland, a vremenski okvir je potpuno drugačiji.
Znam da je vremenski period drukciji, ali vidio sam da je o spijunima i tako to. Malko drukcija tema, ali na isti kalup. Tako se cini. Dacu joj priliku, svakako, kad malo odmakne.
DICIOTTO
O špijunima jeste ali su u pitanju sovjetski "sleeperi" u Americi u doba Hladnog rata osamdesetih. Mislim da je fokus serija potpuno različit iako su ugrubo slične tematike.
Izasla nova ep. Black Mirror-a.. Po meni nesto losija od ostalih epizoda al opet solidna..
ljudi aj bacite neku preporuku za neku seriju... pod uslovom da je dobra kao: dexter, breaking bad, walking dead i prison break... ajmo ajmo nemam sto gledat![]()
prizon brejk, kazes?U tom slucaju Heroes, ili smallville
![]()
smallville bijase s onim "supermenom" kad je u bliizinu nekog kamena izgubi moci i to? ne svidja mi se... a ova heroes, vidjecemo...
Vidim da niko ne pominje a počela je druga sezona Touch-a ako prati ko.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
touch? ne stvarno :mrgreen:
(nečitko)
Pocela je i Community. Jos ne odgledah epizode, 2 su izasle, nocas cu da odradim to![]()
DICIOTTO
Troy and Abed after suuuummer![]()
kad zavrse ove serije taman ka na odmor da cu poc.jedva stizem...![]()
1993-2020
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks