View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 45 of 104 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    ali vele teren katastrofa,kao da su igrali u petrovac kad je najveca ona kisa.. Ocekivan je rezultat,dako vide ovi iz hajduka kojeg mladog naseg igraca
    A dje ocekivan, Hajduku je falilo 10 igraca, makar tako procitah nedje. Aj sto su nas dobili nije problem ali tako lagano.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dva naša kluba pod istragom Europola.

Kad je Medog govori nemojte, niko ga ne jebe 2%.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Dva naša kluba pod istragom Europola.

Kad je Medog govori nemojte, niko ga ne jebe 2%.
    A sad je kao to novo da nasi klubovi namjestaju?..a svaki klub je namjestio barem jedan mec

Thanks Thanks Given 
    1,794
    Thanks Thanks Received 
    2,327
    Thanked in
    1,284 Posts

Lovcen i ?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno se misli na ove nase klubove sto su evropu igrali
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Lovcen i ?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
    ..a e biće da je Lovćen,prođi se ti Lovćena pa pogledaj malo te tvoje klubove što čine...vazda li vi je trn u oko Cetinje...beale tamo...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ali kada dodje proljece, dogadja se neverovatna promena, Lovcen postaje Lyon.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav ljudi zanima me nešto u vezi jednog našeg igrača koji igra u prvoj crnogorskoj ligi pa s toga mislim da ovde mogu da dobijem pouzdane informacije o kakvom se igrači zapravo radi. Reč je o Đorđu Šušnjaru koji nastupa za Sutjetsku. O kakvom se igraču radi? Vidim da je dosta mlad i da igra na mestu cenatarfora i da je trenutno u vrhu liste strelaca vaše lige. E sad znamo da usled kvalieta naših liga i ne mora da bude tačan pokazatelj o kvalitetu igrača kad igra u njoj ali opet po samom igraču može da se vidi da li je talentovan ili ne. Koje su njegove karakteristike? Jel brz, dobar tehničar, ima dobru realizaciju, šut, snalažljiv u šesnaestercu??? I naravno po vašem mišljenju jel ima potencijala za neku od liga petica u budućnosti tj. kakvi su mu dometi po vama? Slobodno kažite i ako ne zna ništa i ako je slab, samo video sam da mu je statistika dobra i za prošlu polusezonu i sad za ovu pa se nadam da možda može da bude nešto od njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo dobar igrac ovo sto je odigrao u nasu ligu,a za ubuduce cemo vidjeti...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by sreta steta View Post
    Jel brz, dobar tehničar, ima dobru realizaciju, šut, snalažljiv u šesnaestercu?
    Ima li smisla da na sve odgovorim potvrdno? Zmaj od igraca i strasan momak.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Budva: Metalac GM (Srb) – Sutjeska (nt) 2 : 2

Strijelci: Vladimir Jovović i Vladan Karadžić

Susret je prekinut u 62. minutu, jer su na teren istrčali fudbaleri Spartaka iz Subotice i počeli svoj trening.

Sutjeska: Ivan Janjušević, Srđan Bečelić, Vojkan Višnjić, Igor Ćuković, Nikola Stijepović, Jovan Nikolić, Vladimir Jovović, Đorđije Ćetković, Vladan Karadžić, Baćo Nikolić i Petar Perošević.
    Igrali su još: Bojan Drinčić, Nemanja Kosović, Petar Čolaković, Miloš Stevović, Darko Karadžić, Andrija Pejović, Stefan Đajić i Igor Poček.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Budva: Metalac GM (Srb) – Sutjeska (nt) 2 : 2

Strijelci: Vladimir Jovović i Vladan Karadžić

Susret je prekinut u 62. minutu, jer su na teren istrčali fudbaleri Spartaka iz Subotice i počeli svoj trening.

Sutjeska: Ivan Janjušević, Srđan Bečelić, Vojkan Višnjić, Igor Ćuković, Nikola Stijepović, Jovan Nikolić, Vladimir Jovović, Đorđije Ćetković, Vladan Karadžić, Baćo Nikolić i Petar Perošević.
    Igrali su još: Bojan Drinčić, Nemanja Kosović, Petar Čolaković, Miloš Stevović, Darko Karadžić, Andrija Pejović, Stefan Đajić i Igor Poček.
    hahahahahhahahahahahahahahahaha bem ti organizaciju
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja citam i ne vjerujem,kada su igrali kadeti pa da im se prekine utakmica... Dobro su imali obraza da udju na teren te lunje srbijanske,ali opet kad pogledam odakle su i ne zacudim se mnogo,pa$i narod...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Cudi me da ovi nasi nijesu reagovali, nego ih je vjerovatno Gaga povukao odma da se ne pravi frka.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Cudi me da ovi nasi nijesu reagovali, nego ih je vjerovatno Gaga povukao odma da se ne pravi frka.
    Katastrofa.... Juce Buducnost-Temisvar 0-1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bogomi i to je dobro.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahaha trebalo je snimat to kunem vam se.

Kakvo trolovanje.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Trener Sutjeske Dragan Gaga Radojičić za Arenu sa gorčinom priča o situaciji u nikšićkom klubu...dnevni list Pobjeda...Razgovarali A.Marković N. Kostić
    Igrači nemajuni za sok...

Sutjeska je jesenji šampion Crne Gore u fudbalu, klub koji se rezultatski izdigao poslije mnogo godina u kojima se borio za opstanak,
    ali klub koji trenutno nema ni predsjednika, ni sportskog direktora.

Klub, čiji su igrači prepušteni sami sebima i koji su na pripreme u Meljine pošli - bez centa! Sa gorčinom u glasu, trener Nikšićana Dragan Radojičić pričao je za Arenu o trenutnoj situaciji. I kaže kako se do sada nije susrijetao sa takvim stanjem. -Prvi put u karijeri mi se dešava nešto ovakvo. Odbio sam ljetos tri unosnije ponude da zbog projekta Sutjeske dođem u Nikšić. Odmah da kažem i da se zna, pošto se priča o finansijama, da nije tačno da se sve vrti oko novca, barem u mom slučaju nije sigurno.Odbio sam bolje finansijske ponude da bih poslije 18 godina došao u svoj grad, radio sam i prije toga u dva crnogorska kluba i došao sam u Sutjesku sa tim novim projektom da pomognem i pokušam da udarim još jedan pečat, kao što sam to uradio kao igrač. Negdje mi je u podsvjesti bilo da jednog dana možda dođem da vodim Sutjesku, bilo je možda neplanirano sad, odmah, ali eto desilo se i postigli smo rezultate koje smo postigli. Projekat je bio dobar i na dobar način meni prezentiran, međutim, ja nijesam totalno nasjeo na te priče, nego sam čvrsto vjerovao u to što se pričalo i radilo - priča Radojičić.

Neki su se uspavali...
    Trener Sutjeske podsjeća da su ambicije na početku sezone bile umjerene. - Kako ljetos nijesmo doveli Bog zna kakva pojačanja i količinski kako se tu pričalo, niti sam ja zahtijevao i insistirao na tome vidjevši da nije baš idealna situacija za to, krenuli smo sa igračkim kadrom od prošle sezone, sa zamjenom samo na golu. Traženo je da zbog te situacije izdržimo nekako do decembra i da budemo do petog mjesta, a onda da pokušamo da se pojačamo jer će tada biti bolja situacija i da bismo mogli da napadnemo Evropu - ističe Radojičić. Od te priče, međutim, sve je ostalo samo na najavama... -Došao je taj decembar, a mi smo se našli na prvom mjestu apsolutno zasluženo. Neću da kažem da smo igrali najljepši fudbal, ali smo, ponavljam, zasluženo prvi na tabeli. To automatski, u svakoj normalnoj sredini, povlači još veće angažovanje svih ljudi, kao što sam se ja angažovao jer se uopšte nijesam uspavao sa uspjehom koji sam postigao sa momcima i, normalno, ljudima iz kluba, jer smo sve to timski napravili. I, umjesto da se pokrenu sve strukture,da se podigne na veći nivo, ljudi su se, kako se meni čini, svi tu uspavali ili jednostavno naše rukovodstvo, sa predsjednikom Matijaševićem i direktorom Gardaševićem, nije imalo sluha u drugim ljudima koji su trebali da im se pridruže u Upravnom odboru i ispalo je sve kako je ispalo.

,,Atomska bomba“...
    Radojičiću su riječi tekle same od sebe, nije mu trebalo postavljati puno pitanja. Razočaranje se osjećalo kroz svaku riječ. - Bačena je, maltena , , , atomska bomba“ koja je odjeknula svuda. Ako je sve to bio razlog da se ovo sve baci pod noge, onda stvarno nemam nijednu riječ za to. Mislim da se sve vrlo lako moglo prevazići, iz razloga što igrači nijedan jedini trening nijesu propustili, nijesu nijedan trening štrajkovali. Bilo im je izuzetno teško, ali smo uz normalnu komunikaciju došli do toga da mora da se radi, pomagao sam rukovodstvu kluba i oni su pomagali meni - ističe Gaga. - I, odjednom smo ostali bez predsjednika i sportskog direktora, bez kompletnog upravnog odbora, nažalost, meni to izgledakaoda je razlog na nekoj drugoj strani jer vidim iz njihovih izjava da je upleten ovaj ili onaj. Ne znam i ne mogu da komentarišem protivnike sa kojima su se oni suočili. Ostavljeni smo sami od prvog dana, niko nam nije došao u posjetu, izuzetno je teško, a ovi momci su zaista svoj posao odradili sa 100 odsto mogućnosti. Posljednji put apelujem na ljude, jer u nedjelju veče stižemo u Nikšić, a u ponedjeljak je zakazana Skupština. Nadamo se da će doći do nekog rješenja da bismo nastavili normalno da funkcionišemo, jer je nemoguće postići rezultat ako nemamo klub iza leđa. U suprotnom, ne znam dokle će ovo dovesti i bila bi ogromna šteta da se sve ovo što smo do sada radili baci u vodu.

Kako da nešto tražim?
    Koliko se plata duguje igračima? - Ne znam zaista koliko im se tačno duguje, vidim da se pominje nekih pet plata. Ne bih ulazio u to, to je stvar igrača i rukovodstva kluba, o tome oni brinu. Bili ste igrač, svjesni ste odricanja fudbalera... Da ste na njihovom mjestu, kakva bi bila Vaša reakcija? -Moje reakcije kao igrača su bile takve da sam, kada nešto ne postoji, bio maksimalno tolerantan. Ovo su, zaista, ekstremni slučajevi u takvim teškim situacijama. Zaista smo mogli da prođemo totalno drugačije jer mnogo je teško nešto tražiti od igrača, onako od mene koji sam izuzetno zahtjevan u svim stvarima koje tražim od fudbalera, a oni bukvalno nemaju, uvjerio sam se to ovih dana, ni za sok. Ti momci su napravili rezultat, zasluživali mnogo više od ovoga, znam da je svima teško i ne znam, niti me interesuje kako će ko reagovati na ovo. Ne pada mi na pamet da vodim politiku, ali kažem da su ovi momci morali da budu više ispoštovani nego što jesu. Oni su u prvom dijelu i dobijali plate, dobijali su i premije koje su bile prikladne mogućnostima kluba koji je uradio sve da šest utakmica premira ove sezone, a od toga dobili smo četiri.

Bez centa!...
    Igrači su, lako je zaključiti, gotovo praznih džepova. -Zaista mi je jako žao da gledam igrače bez ijednog centa u džepu. Moram bivšem rukovodstvu da odam priznanje za sve napore koje su uradili, ali nevjerovatno je da dvije nedjelje treniramo u Nikšiću, da se ništa ne dešava i da dvije nedjelje provedemo ovdje u Meljinama i da se osjećamo ostavljenim. Nadam se da će se to što prije riješiti, jer ova ekipa ljudi, i igrači i stručni štab, ovo ne zaslužuje. Da ne budemo kao ekipa, da ne potcjenjujem, kao iz druge ili treće lige. Imamo dobre uslove za rad, ali mnogo je teško kad ti se ne pojavi predsjednik kluba,kad se ne pojavi direktor...

Osjećam se tužno...
    Pričali smoo igračima, da se sada osvrnemo konkretno na Vas. Logično bi bilo da se osjećate prevareno,malo izdano...? - Osjećam se mnogo tužno. Neću da kažem da me neko izdao, zato što je to veoma krupna riječ. Osjećam se ostavljeno, mnogo mi je teško. I to kad kažem, ima mnogo stvari, ne bih volio da nekoga povrijedim, ali da se neko tako odnosi prema tebi...Mislim da ni najmanje ne zaslužujem. Ni ja,ni ovi momci. A ja pogotovo, da vam odmah kažem, jer ipak sam ušao u neku priču i data mi je u ruke ogromna odgovornost da vratim Sutjesku u vrh crnogorskog fudbala. Ja sam bio najodgovorniji, niti sam tražio ne znam kakva pojačanja, jer smo zajedno gledali da to budu ekonomski isplativa pojačanja. Postigli smo i rezultat, i pravimo ekipu koja u naredne dvije godine može sigurno da nosi igru Sutjeske. uradili smo mnogo stvari, i onda se sada desi ovo... pa sami prepoznajte šta mi se sve vrti po glavi.

Nijesam kukavica...
    Tim ima perspektivu, to je dobro. Ali, plašite se da će i ti mladi reći - ovo se i nama sjutra može desiti? - Vjerovatno se i tim momcima svašta mota po glavi, jedino kad se normalno ponašaju je trening. Ti su momci potišteni po sobama, treba ići sa njima razgovarati... Mene ne plaši nikad nikakva situacija, nijesam kukavica, uhvatiću se u koštac kako god da bude, jer prvi koji je mogao da napusti klub 2. decembra, dan poslije završetka jesenjeg dijela prvenstva, sam ja. Ja, koji sam imao dvije apsolutno veće i otvorene ponude sa isto tako dobrim projektima. Ali, zanemario sam to zbog svega ovoga, svoju ličnu korist, jer nijesam htio da budem taj kapetan koji prvi napušta brod. Zna se ko je kapiten koji prvi napušta brod, da ne kažem neku tešku riječ. Ne plašim se ni sada, jer ću dati maksimum od sebe, to je moj zadatak - da sa timom napravim najveći rezultat koji budem mogao da postignem.Mi ćemo se boriti i igrati, ničega se ne plašim, ali će biti nevjerovatno teško, da ne kažem neizvodljivo, ako ne budemo imali nekoga iza sebe - kaže Radojičić.

Nemamo ništa...
    Kako upravljati brodom koji ima kormilara i posadu, ali nema nešto što treba da ga pokrene? - Poštujući sve moguće poteškoće, za Sutjesku može da se kaže da je jedan od najaktivnijih pogona u crnogorskom fudbalu i jedan od klubova sa najmanjim ugovorima. Ne mogu da prihvatim da budu tolika dugovanja. Znam da je rukovodstvo prošle godine radilo na tome, da su imali dugovanja od prethodnih sezona, nikad nijesam obraćao pažnju na to, ali ne možeš da ostaneš imun i da do tebe ne dođe informacija šta je i kako je bilo. Navodno su to neka dugovanja od ranije, pa je novo rukovostvo, kada je došlo, moralo da svodi stare račune. Međutim, ovo sada je moralo da bude izdvojeno zarad rezultata koji smo napravili i koji niko nije očekivao. Taj brod mora da ide na naftu, a on nema ništa, ni nafte ni nikakvog goriva,prema tome, to je i te kako neophodno da bi nastavili da funkcionišemo. Svi mi imamo familije, sestru,majku, djecu, ženu... i jako je teško kada funkcionišeš na takav način. Maltene neizvodljivo - zaključio je Radojičić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Lovćen juče ubjedljivo savladao Metalac...dnevni list Pobjeda...
    Furiozni Cetinjani...
    Budva - Sportski kompleks na Jazu. Gledalaca: oko 50. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Strijelci:G.Vujović u 75. iz jedanaesterca, Đurišić u 80. i 85. i Radović u 90.minutu. LOvĆEN Dragojević,N.Vujović, L. Vušurović, Raičković, Bošković, Halilović, Bogdanović, Ćeranić, M. Vušurović, Draganić, Kovačević. Igrali su još: Perović, Đurišić, Radović, G. Vujović, Hočko,Martinović, Mirković, Radunović, Tatar. METaLaC: Matek, Mijailović, Ousu, Nikolić, Dopović, Danić, Ivanović, Kosić, Kuveljić, Mladenović, Živadinović. Igrali su još: Langora, Rodić, Stanojević, Filipović, Serlar, Ružičić, Mirković, Lisčević, Krpić, Vignjević, Ćirković.

Lovćen igra fenomenalno u pripremnom periodu - izabranici Mojaša Radonjića ubjedljivo su juče savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca (4:0). Prvo je Goran Vujović realizovao najstrožu kaznu, zatim je Đurišić dva puta pogodio protivničku mrežu, da bi na isteku regularnih 90 minuta visoku pobjedu potpisao rezervista Radović.

Vujović za jači napad...
    Goran Vujović blizu je prelaska u Lovćen - rođeni Cetinjanin mogao bi da pojača prvoligaša iz prijestonice, ukoliko ne pronađe inostrani angažman. Vujović je čak juče i debitovao u ,,crvenom“ dresu i odmah zatresao protivničku mrežu. Međutim, dogovor još uvijek nije postignut. - Suvišno je govoriti koliko bi nam Goran značio u borbi za opstanak.Za sada je sa nama tu, trenira i pokušava da nađe inostrani angažman, ali ako do njega dođe može se lako desiti da na proljeće predvodi naš napad - istakao je Mojaš Radonjić. Ra.G.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Lovćen napunio mrežu Arsenala u pripremnom meču...dnevni list Pobjeda...
    Simultanka Đurišića...
    BUDVA-Sportski kompleks na Jazu. Gledalaca: oko 50. Strijelci: Đurišić (tri puta), Halilović i Raičković. LOVĆEN: Dragojević, Mirković,V.Martinović,Dušek,Tatar, I.Martinović,Hočko,Halilović, M.Vušurović,Kovačević,Đurišić. Igrali su još: Perović, Radunović, Raičković, Vujović, L. Vušurović, Bošković, Todorović, Draganić. ARSENAL: Franović, Fatović, Ličina, Delić, Dedejić, Tanasijević,Vujić,Kovačević,Skenderi, Vukašinović, Bezmarević. Igrali su još: Uljarević, Obradović, Ercegović, Bjedov, Perović, Macanović, Bulajić.

Lovćen igra fenomenalno u pripremnom periodu - izabranici Mojaša Radonjića ubjedljivo su juče savladali Arsenal iz Tivta (5:0), u prijateljskom meču odigranom na Jazu. Cetinjani su pitanje pobjednika riješili u prvom dijelu, kada su napravili nedostižnih četiri gola prednosti, dok su u nastavku još jednom pogodili mrežu drugoligaša iz Tivta i nastavili seriju pobjeda tokom zimske pauze. Najzaslužniji za još jedan ubjedljiv trijumf bio jenapadač Đurišić, koji je postigao „hettrik“, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali novajlije Halilović i Raičković. - Prezadovoljan sam do sada urađenim, još kad bi nešto slično ponovili u prvenstvu, bilo bi odlično. U ovim mečevima konačan ishod je u drugom planu, ali imponuje kada pobijedite sa tako visokim rezultatom, koji, naravno, nije pravomjerilo stanja snaga na terenu. Jer nijesu Tivćani toliko loše odigrali koliko konačan rezultat pokazuje - rekao je nakon meča Mojaš Radonjić, strateg Cetinjana. -Ipak, ima još dosta prostora za napredak, i nadam se da ćemo do početka proljećneg dijela šampionata sklopiti sve kockice. Ako se po jutru dan poznaje, onda će Cetinjani imati šta da kažu na proljeće, iako su jesenji dio prvenstva završili na posljednjem mjestu. - Jedno je sigurno, nećemo se unaprijed predati, iako za najbližim rivalom kasnimo osam bodova. Došao sam da pomognem klubu, za sada dobro ide i nadam se da će sve biti kako treba kada počne borba za bodove. Možda budemo uspješni u nemogućoj misiji - očuvanju prvoligaškog statusa - ističe stratreg Cetinjana. - Međutim, i pored toga, cilj kluba u sezoni kada slavi 100 godina postojanja je da pokušamo da izbjegnemo ispadanje. A, ako i dođe do njega,moramo napraviti respektabilan sastav, kako bi se odmah vratili u društvo najboljih. Ra.G

Thanks Thanks Given 
    9,205
    Thanks Thanks Received 
    6,673
    Thanked in
    2,619 Posts

kad igraju i dje sutjeska velez mostar bih gledao taj mec, ajmo niksicani saznajte to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Danas u Baru 14 h , valjda
    Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Baco Nikolic valjda treba da predje u Borac iz Cacka.....

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Baco otisao u Borac. Sule se izgleda vrace, ali nije 100 % sigurno.
    Slazem se.

Page 45 of 104 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)