Originally Posted by
Njivice_Orano_Nepreorano
1) Ne radim u ministarstvu.
2) Dupli papir. Dam ti jedan papir i jednu tablicu dok ti ne zavrsim pravi papir i eventualno tablicu, da bi ti mogao da vozis 5 dana. A onda skines tablicu, izgubis papir, ne preuzmes pravi papir... I tako krece da se pravi siroki spektar potencijalnih zloupotreba.
No, evo predlog za tebe, kad si vec rjesio da skaces po zivcima ubjedjujuci da ti drzava krade pare za registraciju, jer ti ne da da vozis auto 5 dana kada ga registrujes.
Imas e-peticiju, potrebno je skupiti samo 5 ili 6 hiljada potpisa (pricam iz glave), pa izvoli napravi predlog da se usvoji clan zakona koji bi tebi omogucavao da vozis auto minut nakon registracije.
To sto navodis da pet dana ne mozes da vozis auto, to sam vidio samo pri inicijalnoj registraciji. Produzenje, niti sam preplatio, niti podplatio. Niti imam utisak da iko ikome sto duguje, osim par zakrpljenih rupa po puta, i osiguravajucih kuca koje bezobrazno deru i ne pada im na pamet da spustaju cijenu polise poslije 10 god bez ikakvog ucestvovanja u nezgodi.
Kako god oces.
Bookmarks