Pa i ja.. znaci moze izgurati od npr 10h do 22h da je net upaljen i da se kucka na viber, whatsapp itd... ?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Meni je non stop upalje wirelles, kuci aktivan, na poslu aktivan.... Prije sa 4.0.4 stock za isto ovo od 7 do 21 i prc. Sasa pici i sjutra dan, mada ja punim tel svako vece
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pa i ja.. znaci moze izgurati od npr 10h do 22h da je net upaljen i da se kucka na viber, whatsapp itd... ?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Jutros sam skinuo tel s punjaca u 10 sad mi je na 57% mada ga nisam drka mnogo...ali prosto ne vjerujem...)
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Gdje idete za ROM-ove, XDA ili Modaco ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Meni su upalje i viber,facebook, tapatalk,gmail...
Jedino sto nisam instalirao je accuweather jer mislom da je on dosta trosio procesorskog vremena iz ne znam kojeg razloga. Generalno sam napravio short cut za njega i ne treba mi bolje
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zavisi za koji model.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni može oko 10 sati S3-ka, wifi konstantno upaljen, brigthnes na maximum, isključen power saving mode jer usporava procesor. Non-stop ga koristim za net i igranje igrica preko neta.
s2 mi je na siyah kernel u onaj 'battery mode' radio nenormalno dugo. a nije bio osjetno sporiji
sad furam cm10 i nisam prezadovoljan bas. a cim krenem da vratim siyah, zaglavi u boot
Originally Posted by my name is ...
Pa i meni kad je upaljen power saving mode masu duže traje, ne osjeća se razlika u brzini dok se ne upali neka zahtjevna igra.
12,209 tema na ZTE dijelu, 1,242 na Samsung. Očigledno je Modaco okrenut onome što je teže naći na XDA. Ima 3X više tema o Acer Androidima nego o Samsungu.
Evo sad vidjeh da je za moj S2 izašao oficijelni 4.1.2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
vise i vrapci znaju da njegov ima G tacku...
:-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nijesam to znao.
Je li neko stavio ovaj JB I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP (to sam nsao na benchmark)? Preporucujete li da stavim, ili da cekam zvanicni za CG?![]()
ne vjerujem da ce brzo za cg?preko odina to bucaj...
![]()
Evo stavih ga. Nije lose, mada su ove ikone glavne iste ostale
, mada sad gledam neki review nedostaju neke funkcije koje ima s3, ali dobro, ne moze sad sve
.
Last edited by iksha; 10-02-13 at 01:53.
Ne može mi ići u glavu da kada imate 4.2.1 vi ubacate 4.1.2
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Dje druze taj 4.2.1.? Nijesam ni znao da je izasao.
Zna li neko zbog cega mi se ne pojavljuje ona opcija Cloud u podesavanjima?
Last edited by iksha; 10-02-13 at 12:07.
Na xda...
Za galaxy s2 i note ima 4.2.1 još od kraja 2012.
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Ima i za ZTE Blade ali nije još skroz stabilan, iako skoro sve radi. Ja sam na 4.1.2 jer je skoro bez greške.
![]()
Ovi padaju u svakom smislu... Užas
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks