Page 26 of 119 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast
Results 626 to 650 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Majo, ja ne znam gdje da sebe stavim, kad citam tvoje postove. Batine u Beogradu nisam dobijao na demonstracijama(u sekund sam znao kad ce poceti da biju, veteran sam sa stadiona), ali nekako da nas sve strpavas u isti kos sa Milosevicem ne ide. Milosevic je nesto drugo, on se bar(nadam se), spasio, naime ubili su ga u Hagu. Opet, dolazmo do tuzne spoznaje da je glavna borba izmedju Milosevica i Milosevic(evog najboljeg ucenika)! U Srbiji sam trenutno, poziv na pice je konstantno otvoren...
    Ljudi koji su dugo pod presijom od jednog rezima, cesto izgube parametre pozitiva i negativa, pa cesto i nesvjesno skrenu i pocnu podrzavati ono protiv cega su se zalagali.. Zato ja Vas razumijem, a i mnoge pored Vas..Milosevic kao osoba je u ovom slucaju irelevantan, njegov sistem zavadjanja, podizanja tenzija, vjestacko zamajavanje ljudi da se vrte u istom mjestu - to da. I nazalost ta "zabokrecina" i dalje traje u CG posebno.Bili smo da se potpisemo za kandidaturu g. Bojovica (jedinog antiratnog kandidata u CG), i cast mi je sto sam dio tih odgovornih i svjesnih ljudi. Mali broj, ali govori o svemu u CG drustvu. Bilo mi je cudno da pitaju za profesiju potpisnika.. Ne djeluje mi to legalno ni malo, jer ne pitaju ni kad se glasa na izborima a ne ovako. Cudna "evidencija". Vidjeh na mah - uglavnom su intelektualci potpisnici za g. Bojovica.

Sto se tice g. Lekica, imali smo utisak da je neki "bus" isporucio te ljude negdje iz okoline PG...
    Za g. Vujanovica, dok smo bili tamo niko nije dao potpis. Valjda neradni dan pa nisu u obavezi. Moguce da ce u toku radnog vremena napustati radna mjesta koja mi ostali finansiramo. Toliko o njihovoj svijesti o radnoj obavezi i prioritetnim partijskiim aktivnostima.Sto se tice Vaseg poziva, zahvaljujem, i bice prilike za neki caj ili kaficu.

p.s. Hvala g. Minju na tacnoj adresi..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 10-02-13 at 12:33.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Evo i organizovane brace fijipu u ispomoc

Iskreno se nadam da cemo proc ovu cifru,ne nadam se nekom posebnom rezultatu ali zivim za Radevo suceljavanje sa ovom dvojicom zalosnika.
    I mogu da potpisem da ce ih obojicu sahranit u paketu.
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1360498656996.jpg 
Views:	100 
Size:	11.1 KB 
ID:	103641  
    Last edited by Sidewinder; 10-02-13 at 12:20.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma nije to podrska Filipu jer njegove pristalice su sinoć u Splendidu docekali Kinesku novu godinu ili godinu zmije. Sa njima je nas davno zmija ujela, ali....
    Jedan od aktivista za referendum i Radov saradnik doletio je iz Australije da potpise njegovu kandidaturu. Evo śutra u novine udarna vijest da Rade plaća avionske karte i okuplja sve izdajnike slobodarskih ratova i dezertera revolucionarno-dzeparoskih prvoboraca. Potpisa je juce pet stotina a danas već 134
    Na jednim preśednickim izborima desila se situacija da je izvjesni kandidat na glasanju imao manje glasova nego potpisa za kandidaturu. Izgleda da opasno napredujemo pa se sad bojimo i potpisati. Nekad bar javno potpisali a tajno glasali drugacije. Sad i javno i tajno jednako, ali poslije.......
    Last edited by Hari Krisna; 10-02-13 at 12:37.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Evo potvrdili su mi dolazak za potpis jos nekoliko iz GB i DE... Alal Vjera.
    Potreban podatak jos koliko dana je moguce za potpise?
    @ Boginji svaka cast jutros...:*

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 10-02-13 at 13:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpisi se mogu dati do 18 marta.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Potpisi se mogu dati do 18 marta.
    Super. Hvala.

Rastoder: Bojović jedina nada
    10. februar 2013.

Share

Nezavisni presjednički kandidat, Rade Bojović, biće jedini promotor građanske nezavisne inicijative i nada za one kojima je dosadila pobjednička arogancija jednih i gubitnička psihologija drugih, kazao je član Savjeta Pravedne Crne Gore Šerbo Rastoder.
    On je objasnio da je težnja Pravedne da se na predsjedničkim izborima afirmiše "treća Crna Gora", odnosno onaj njen dio koji smatra da principi i vrijednosti nijesu politički potrošna roba.

“Da pamet ne stanuje samo u partijskim programima, da pravda nije ideal već potreba i da se nijesmo borili za Crnu Goru kao vlasništvo pojedinaca, već za Crnu Goru kao okvir za slobodu, pravdu i prosperitet”, rekao je Rastoder agenciji MINA.

Zato će, kao je naveo, Bojović biti jedini promotor građanske nezavisne inicijative.

“Jedini kandidat bez hipoteke i jedina nada za one kojima je dosadila pobjednička arogancija jednih i gubitnička psihologija drugih”, rekao je Rastoder.

On smatra da će Bošnjaci prilikom opredjeljivanja za koga glasati slušati sebe a ne slijediti interese političke oligarhije koja samo slijedi svoj uski interes.

Rastoder je rekao da je Bojović osoba koja nije bila ministar pravde kada je sprovođena akcija Lim, koja ima biografiju borca za mir, građansku i multietničku državu.

"Za razliku od kandidata DPS nikada ne bi u istu ravan stavio predsjednika jedne muslimanske NVO i predsjednika Bošnjackog nacionalnog savjeta i time nikada ne bi generisao podjele unutar korpusa pripadnika islama u Crnoj Gori”, kazao je on.

Rastoder je rekao da ga čudi da stranka izrasla iz Stranka demokratske akcije sada staje iza glavnog "progonitelja" nad njihovim partijskim drugovima.

“Zar od takvih očekivati da budu uz svoj narod, kad tako brzo zaboravljaju stradanja najblizih”, zapitao je on.

Rastoder smatra da će u izbornoj kampanji dominirati životne teme i da će ona obuhvatiti mnogo šira pitanja od onih koja su u ingerenciji predsjednika države.

Prema njegovim riječima, kapanja Pravedne imaće za cilj povratak u normalnost , otvorenih očiju ka budućnosti uz oslonac na prošlost, i uspravno u stvarnosti .

Upitan da li se može vjerovati kandidatima koji su već najavili da biračko tijelo neće dijeliti i da računaju na podršku svih građana, Rastoder je odgovorio da je nužnost svih izbora podjela biračkog tijela.

“Biračko tijelo će se dijeliti, to je nužnost svakih izbora, pa i ovih, ali njega ne treba svađati – to bi bila prava poruka”, ocijenio je on.

Rastoder smatra da se može desiti da Venecijanska komisija proglasi Vujanovićevu kandidaturu neustavnom i da bi u tom slučaju vlast nevoljno stala iza Bojovića kao prihvatljivijeg kandidata od Lekića.

Rastoder je naveo da bi u tom slučaju Socijaldemokratska partija doživjela satisfakciju, a DPS novi test procrnogorske opcije.

“Dakle, opcije su različite i pametno bi bilo da sačekamo sa donošenjem konačnih sudova. Iako kažu da su samo interesi trajni a ljubav prolazna, ipak se mora reći da "interesna ljubav" može biti čvršća nego što se pretpostavlja”, zaključio je on.

http://www.portalanalitika.me/politi...dina-nada.html
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 10-02-13 at 14:08.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Da citiram jednog svog poznanika,mada mi nije ni jasno zasto takve ljude nazivam poznanicima.

"Radje cu sa Filipom ili Lekicem nego sa Seeerbooom"

Dakle Serbov problem je,po njemu i nazalost dostini takvih zalosnih neznavenika,u tome sto se ne zove Sasa,Mirko ili Slavko Goran itd...

E ja cu radje i sa Serbom,Ahmetom,Domagojem,Lazarom negoli sa ovakvim decenijski dokazanim gubitnicima.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by Sidewinder; 10-02-13 at 16:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Fico, zakopcaj slic, viri ti briga za NAROD&DRZAVU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    uopšte nije bitno koliko će Bojović otkinuti Lekiću
    Vrlo malo, nadam se. Vecina biraca takvog profila nema motiv da pretrci na suprotnu stranu ulice, a i ne znam kakve planove bi Bojovic mogao imati s njima? Izuzetak su suverenisti, zanemarljiv broj, koji su podrzali DF na parlamentarnim izborima.

________

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ne znam odakle vam pomisao o drugom krugu, Lekic ne moze do 40%, Bojovic ne moze do 10%.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dobar izgovor vazda para vrijedi. Smeta Šerbo mnogima jer on jedini stisnuo petlju i napisao stranice crnogorske istorije koje skrivane ispod devet kamena pa mnogi saznali da im đedovi nijesu valjali ni carape pepela. Istini za volju nekad su i vjesali one koji lose glase donose, ali vremena se mijenjaju pa onim "pravovjercima" jedino ostaje da se ponose sopstvenom sramotom i da mrze Šerba. Sama pomisao da bi pristalice sdp, pozitivne, pravedne, manjinskih partija podrzale onog koji ih branio oslobodilaca i oslobadjanja i da to malo
    nezavisnih intelektualaca nema dileme koga će podrzati izaziva paniku "dvojca" koji plese tango zaludjivanja i daljeg oslobadjanja od nekih boljih vremena.
    Naivno bi bilo ocekivati da će pojava Bojovića i onih antiratnih aktivista koji to ne unovcise biti neki politicki smrtonosan udarac dps-u i njegovoj kao opoziciji, ali je dobro da se vidimo na cemu smo. Blize civilizaciji ili nekom ujedinjenju onih koji se pomalo odalje pa se opet priblize. Ako pojava Bojovića nije dovoljna onda nema druge nego da cekamo neko dijete koje će reći "car je go", mada nije sigurno da i tada nasi savjesni gradjani ne kazu " đečinja posla".
    Mislio sam da je dobar moto "Casti sebe glasaj Bojovića," ali za one koji se casćavali glasanjima za razne Lekićo-Vujanoviće, ni priganica nije kolac, ali prazna obećanja su slatke torte a i ne steški se na prazan stomak.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Đe i kad se prikupljaju potpisi, zna li ko?

EDIT: Izguglah

Potpisi se daju u prostorijama opštinskih izbornih komisija
    koje su smještene u zgradama skupština opštine u svim gradovima,
    izuzev:
    - Podgorica: Mjesna zajednice Stara Varoš, ul. Kralja Nikole 55
    - Berane: Kuća Gavra Vukovića
    - Bijelo Polje: Zgrada Privrednog Suda
    - Kolašin: Centar za kulturu
    - Plužine: Centar za kulturu-skupštinska sala
    - Rožaje: Dom kulture
    Radno vrijeme: svakog dana od 10-20 h do 16. marta (i vikendima)
    Last edited by johnny bravo; 10-02-13 at 17:36.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Da dovedemo nekoga sa karnevala iz Ria ....slučajno sam naišao na ovu sliku gledajuci slike sa karnevala i iznenadih se da i tamo ima liberala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Bolje receno "kako smo krenuli."
    U mom komsiluku se sprdaju sa jednim da cim vidi neku guzvu on za njima i kaze "idem da protestujem protiv rezima". Jednom se tako zaputio i dosa do stadiona jer ljudi isli na utakmicu. Kazu da je taj teski revolucionar medju prvima otisao da potpise, a kad mu reces da je potpisa za Bojovića samo kaze " bjež tamo". Ma tesko je otići potpisati a poslije će po prici biti da za Bojovića vise potpisalo no sto ima Kineza
    Mislio sam na aktuelnu priču o eventualnom redukovanju potpisa za Bojovića.

Dobar izgovor vazda para vrijedi. Smeta Šerbo mnogima jer on jedini stisnuo petlju i napisao stranice crnogorske istorije koje skrivane ispod devet kamena pa mnogi saznali da im đedovi nijesu valjali ni carape pepela. Istini za volju nekad su i vjesali one koji lose glase donose, ali vremena se mijenjaju pa onim "pravovjercima" jedino ostaje da se ponose sopstvenom sramotom i da mrze Šerba. Sama pomisao da bi pristalice sdp, pozitivne, pravedne, manjinskih partija podrzale onog koji ih branio oslobodilaca i oslobadjanja i da to malo
    nezavisnih intelektualaca nema dileme koga će podrzati izaziva paniku "dvojca" koji plese tango zaludjivanja i daljeg oslobadjanja od nekih boljih vremena.
    Naivno bi bilo ocekivati da će pojava Bojovića i onih antiratnih aktivista koji to ne unovcise biti neki politicki smrtonosan udarac dps-u i njegovoj kao opoziciji, ali je dobro da se vidimo na cemu smo. Blize civilizaciji ili nekom ujedinjenju onih koji se pomalo odalje pa se opet priblize. Ako pojava Bojovića nije dovoljna onda nema druge nego da cekamo neko dijete koje će reći "car je go", mada nije sigurno da i tada nasi savjesni gradjani ne kazu " đečinja posla".
    Mislio sam da je dobar moto "Casti sebe glasaj Bojovića," ali za one koji se casćavali glasanjima za razne Lekićo-Vujanoviće, ni priganica nije kolac, ali prazna obećanja su slatke torte a i ne steški se na prazan stomak.
    Objašnjeno.

Ima li neko podatak koliko je do sada Rade skupio potpisa, na nivou države?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Evo potvrdili su mi dolazak za potpis jos nekoliko iz GB i DE... Alal Vjera.
    Potreban podatak jos koliko dana je moguce za potpise?
    @ Boginji svaka cast jutros...:*

Hvala Lepo
    :*

Samo još da se aktiviraju i dugi i daju podršku Bojoviću, jer je vijeme da se pokenemo i da bar nešto pokušamo da promijenimo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Bøgíñjå View Post
    :*

Samo još da se aktiviraju i dugi i daju podršku Bojoviću, jer je vijeme da se pokenemo i da bar nešto pokušamo da promijenimo.
    ja sam to govorio nekima i na republicke izbore da se treba pokrenuti da apstinencija nije rjesenje.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja sam to govorio nekima i na republicke izbore da se treba pokrenuti da apstinencija nije rjesenje.
    Nije tu imalo za koga glasati jer se ne zna ko je gori od koga , a sad po prvi put postoji IZBOR.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Neke parlamentarne stranke su nudile zvanicnu podrsku povodom skupljanja potpisa,medjutim tako nesto je odbijeno zbog suprotnosti sa programskim ciljevima.
    Last edited by Sidewinder; 11-02-13 at 10:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da neceno ljeba jes..

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Bøgíñjå View Post
    Nije tu imalo za koga glasati jer se ne zna ko je gori od koga , a sad po prvi put postoji IZBOR.
    zasto pozitivna tada nije bila izbor? isto je bila nesto drugacija zar ne
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jer su smradovi

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahahaha
    Zar neko ko je dokazani antiratni aktivista, suverenista itd, moze da se poredi sa bilo kim ko se pojavi onako na politickoj sceni i da to moze biti ISTO?
    Postoji nesto sto se jos zove kredibilitet.
    I, ne znam zaista sta da mislim o Pozitivnoj nadalje. Sa jedne strane g. Pajovic je bljesnuo individualno kao gradjanin, ali kao partija previse kalkulantski i nedefinisano..
    Sad su imali izbor jedan gradjanin, antiratni aktivista, korektan covjek i sa druge strane dvije osobe koje spadaju u milosevicevski uigran sistem u CG..
    Energija za sebe - placene pozicije za parlament, to da, ali za drzavni put i podrska kandidatu koji predstavlja i njihovu pricu - totalna indiferentnost.. Ne ide nikako..
    Pratim danima Vijesti.. ni tracka te "energije" s kojom se posipaju kad su njihovi kandidati u pitanju, a sada pri ovakvom izboru Bojovic vs Milosevicev sistem, totalni tajac. Licemjerno bas.
    E pa, nisu svi u CG zaboravni.. Ne valja im ovo nikako...

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Čišćenje terena za dva igrača, pise Draško ĐURANOVIĆ u svom tekstu, a ne ulazeći u to da li su Milić i Pajović (ne)voljni akteri sopstvenog misljenja, da li je to cisćenje terena da se pokaze koliko je jaka druga familija ili koliko oslabila prva, da li će biti treća, osma .....
    ostaje ono sto je ocigledno:
    Rade Bojović, predsjednik političkog kluba Pravedna Crna Gora nema skrivenih namjera ili dilova. Uostalom, i njegova ideja je jasna: kao istinski izvorni suverenista, antiratni angažovani intelektualac, Bojović pokušava da promoviše politiku „trećeg puta“..
    Sami ćemo odrediti da li ćemo taj treći put ili kao i dosad na zliput.

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Tužnog li mi grada, 47 samo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sami ćemo odrediti da li ćemo taj treći put ili kao i dosad na zliput.
    Bojovicu treba oko 250 potpisa dnevno, do isteka predvidjenog roka. Uneredili smo se, dakle, postojimo.

Ako je za utjehu, gradjanima, koji izadju, ponudjen je jednostavan izbor, kako ne bi bili izlozeni stresu usled prekomjernog razmisljanja: ako ste za promjenu himne, zaokruzite kandidata vladajuce koalicije; ako ste za promjenu zastave, zaokruzite kandidata opozicije. Dakle, sve je stvar umjetnickog senzibiliteta (najavljeno je pojacano prisustvo policijskih snaga na biralistima, jer se procjenjuje da postoji rizik od organizovanih tuca izmedju clanova Udruzenja likovnih umjetnika i profesora Muzicke akademije).

_________

Page 26 of 119 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)