Page 25 of 119 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast
Results 601 to 625 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

BEŠIĆ: Potpisivanje podrške sumnjivo, Bojoviću se smanjuje broj potpisa
    Kad su novine objavile da Bojović ima 99 potpisa bilo mi je cudno jer kad sam potpisivao ispred mene bilo vise od 150. Da ne bude da doradjujem teoriju to sam konsultovao sa Amnesiacom i rekao da obrati paznju koji će biti broj da poredjujemo kako su azurni ovi iz novina ili ovi iz komisije koje dostavljaju broj potpisa. Izgleda da su bas azurni i kako se ne ocekuje

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

malo je glupa recenica doticne da je to njihova kandidatura..veze nemam ko je ta gospodja, ali nek se raspita cija je kandidatura u pitanju.. a da su tako neozbiljno krenuli sa kandidaturom bez organizacije i kontrole potpisa u sistemu slobove skole..., e pa stvarno....
    kad cujem neke gradjane da ce glasati za g.Bojovica kad se kandiduje, ali da nece da idu da mu daju potpis za kandidaturu da se ne ofiraju i tako u tom stilu... fuj.
    Svi hoce na gotovo, a ovamo kao za civilizovanost, za zapadni sistem, za prosperitet cg..
    samo se zabrinu kad spomenu djecu, ali kazu, ok dok oni porastu minuce70% opozicije i ovih na vlasti...to im je utjeha za licni kukavicluk i parazitarenje. pitace ih djeca jesu li smjeli disati kad nisu smjeli podrzati g.Bojovica.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-02-13 at 19:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jos voze OLUPINE IZ BERKOVICA, i PRVOBORCE 91, nas se narod EMOTIVNO VEZE,
    za ISTUCANA AUTA I POLOVNE POLITICARE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Samo mene nije jasno kako se neko moze nagovorit' da glasa Vujanovica,ako vas je strah brate,podjete zaokruzite Lekica i pricate tamo dje treba da ste glasali Vujanovica tamo dje ne treba da niste glasali nikoga itd itd. Niko ne moze znat' koga ste glasali,ali cutuci su cutuci
    kad glasaš pored tebe u kabini nema nikoga, daju ti mobilni da slikaš pokažeš im i završeno

i + još trikova imaju oni ne sjekiram se za njih
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    kad glasaš pored tebe u kabini nema nikoga, daju ti mobilni da slikaš pokažeš im i završeno

i + još trikova imaju oni ne sjekiram se za njih
    a stani,da mene neko da mobilni da slikam koga sam glasa',...mislim..o cemu se radi...ne pricam ja za ove sto im plati DPS 10-15 eura da ih glasaju pa tako snime telefonom i slicnim stvarima,nego pricam za ljude koje kao ucjenjuju na poslu da glasaju DPS,pa kazem je li moguce da su tolko glupi,oni misle ih neko vidi kad zaokruze itd. Zaokruzis koga oces,a onda brate ako treba pricaj na posa' da si zaokruzio Vujanovica i nemas problema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Rado bih sva ova pitanja (i mnoga druga koja mi se pojavljuju u glavi) zamijenio za jedno jedino koje bih, da imam prilike, uputio direktno Bojoviću, a vrlo je moguće da će doći do toga da on bude morao da se konkretno o tome izjasni. Elem, i večeras na TV Bojović reče da je najrealnije da Vujanović i Lekić uđu u drugi krug. U tom slučaju baš me zanima pozicija i lična preporuka Bojovića svojim glasačima- za koga tada glasati, ili se praviti neutralan?
    Evo konačno tog pretpostavljenog odgovora:

- CDM: Ukoliko Vi ne prođete u drugi krug, kome ćete dati podršku?
    - Bojović: Nikome. Za mene su i gospodin Vujanović i gospodin Lekić jednako neprihvatljivi kandidati.

:disillusionment: :dejection:

U isto vrijeme (u istom intervjuu):

- Bojović: Ja vjerujem da će se Crna Gora suočiti sa rezultatom koji malo ko očekuje.
    Ako Filip Vujanović i Miodrag Lekić budu protivkandidati u drugom krugu onda su male šanse da kandidat Demokratskog fronta pobijedi. Ako je budem protivkandidat Vujanoviću o budućem predsjedniku odlučivaće pristalice opozicije.
    Tada bi se bez dileme saznalo da li se opozicija lažno predstavlja ili ne.

...Drugim riječima: mi Lekića ne bi smo podržali, ali trebalo bi i očekujemo da bi Lekićevci podržali mene.

No comment, kao što sam bio i obećao.
    ...Nema potrebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su krenuli, Bojović neće biti kandidat. :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zamoli nekoga da ti to bolje objasni jer ocigledno nijesi razumio ili si pogazio obećanje samo da nam kazes da ne razumijes sta Bojović kaze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zamoli nekoga da ti to bolje objasni jer ocigledno nijesi razumio ili si pogazio obećanje samo da nam kazes da ne razumijes sta Bojović kaze.
    Razumio sam odlično što čovjek kaže. Ako si ti drugačije razumio od onoga što je rekao, ajde ti mi objasni, da ne pitam nikog drugog, a ja ti neću na to odgovarati, upravo zbog onog obećanja.
    A obećanje da neću komentarisati na ovoj temi (određeno vrijeme, a ne vječno) po mom shvatanju nisam pogazio time što sam samo prenio i u par riječi "preveo" odgovor koji sam toliko očekivao, jer ne vidim da sam bilo što oko toga komentarisao (ako se ne računaju one sličice), iznosio neke stavove i otvarao dalju priču. Ako je i to previše, izvinjavam se, mada inače, nakon ovog što sam malo prije prenio nisam ni namjeravao dalje ništa ni da prenosim, jer je ovo to što me je zanimalo, što može biti veoma bitno u ovim izborima. Nego, da ne skrenem ponovo u kakvu priču, prekidam. Log out.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa evo vi koji glasate za PR Milosevica, glasali bi za Vujanovica u drugom krugu ako bi bio g. Bojovic njegov protivkandidat.. i to je to.
    Mi to znamo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa evo vi koji glasate za PR Milosevica, glasali bi za Vujanovica u drugom krugu ako bi bio g. Bojovic njegov protivkandidat.. i to je to.
    Mi to znamo.

Hvala Lepo
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...65#post3174565

Evo jedno prosto pitanje za sve.
    Pođimo od pretpostavke da će biti drugi krug, a u tom krugu:

1. Vujanović i Lekić
    2. Vujanović i Bojović
    3. Vujanović i neko treći (nebitno ko je)

...neću nabrajati varijante u kojima nema Vujanovića.

Za koga ćete glasati tada?

Evo vam mojih odgovora:

1. Lekić
    2. Bojović
    3. treći

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nepotpisivanjem za g. Bojovica, i bez podrske u prvom krugu, ta "matematika" sa Milosevicevom zaostavstinom i podrskom iste, govori sve.
    Jedina savremena opcija za Predsjednika CG i sa tim otklon od Slobine masinerije sektasa jeste g. Bojovic koji je bio protiv RATA i ludila koji je isti prouzrokovao sve sa ratnim profiterima i kompletnim danasnjim stanjem u drustvu.
    Sve ostalo je licemjerna odbrana prevazidjenog.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Kako su krenuli, Bojović neće biti kandidat. :mad:
    Bolje receno "kako smo krenuli."
    U mom komsiluku se sprdaju sa jednim da cim vidi neku guzvu on za njima i kaze "idem da protestujem protiv rezima". Jednom se tako zaputio i dosa do stadiona jer ljudi isli na utakmicu. Kazu da je taj teski revolucionar medju prvima otisao da potpise, a kad mu reces da je potpisa za Bojovića samo kaze " bjež tamo". Ma tesko je otići potpisati a poslije će po prici biti da za Bojovića vise potpisalo no sto ima Kineza

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma da, sve bili kao "liberali".. A sve moralna &*$%# do @#&^% koja se nikad nije opredijelila mimo sektaske politicke baze..Ne smiju greote. Cekaju da drugi zavrse za njih,, pa da oni kao "zaokruze" ako prodje kandidaturu. Ma..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Te Miloseviceve PR i sektaske partijske skole podrzite.. Jel Vam neko smeta? Ja?
    A za te c/p privatnih poruka.. maaaaaaaaaaH...
    Pod tackama da Vam zakljucim.
    1. Ne treba da Vas zanima.
    2. Nije Vasa stvar.

p.s. Nedostatak mog odgovora preko pm-a trebalo je da Vam znaci ovo gore.. Ali....

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

До кад се врши ово потписивање?
    Видим да ћу и ја стари опозиционар и посрбица потписат за бојовића, да не пукна брука да нема црногораца у црну гору.
    Ако му помоћ буде требала, зна ли ко до којег је броја дошао?
    И докле су дошли друга два кандидата?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja to ne vidim kao "crnogoraca" nego kao progresivnih gradjana koji biraju otklon od Miloseviceve podjele CG i njegovih naslednika kandidata podrzavalaca takvog podijeljenog drustvenog sistema.
    Samo to je dovoljno. "Svijecom da ih trazi"...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Па мајо такве људе-црногорце хоћемо да направимо од ових које имамо. Створимо друштво прогресивних људи, али како кад они неће?
    Није милошевић подијелио црну гору, црна гора је одавно подијељена, никад није ни била уцијело.

Само чекам појаву и број људи који ће се рећ да су потписали за бојовића, бојим се да их не буде као "бивших либерала".
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Crnogorci najvise vole poginule junake. Slikaju se pored spomenika, zamisljena faca, ponosno se hvale predacima, sve im krivo sto sa njim nijesu vitlali macem i...... ali kad treba malo civilne odgovornosti onda " to je nesto drugo"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Poenta je da za g. Bojovica budu oni koji su progresivni i koji ne zele ovo "blato" podjela i "predratnih" prezvakanih gluposti i zveckanja.
    CG je podijeljena kad je Milosevicev podmladak poceo da skrece od principa, jedni za ove, drugi za one, treci = igranka.
    Dosta je vise.
    Pa ako smo simbolican broj, barem se necemo stidjeti produzavanja agonije nad narodom od strane milosevicevih ucenika i PR-a.
    A ti koji sad cute, podvili "repove", i nece da potpisu za gradjanina koji se politicki borio protiv tih podjela u CG i protiv rata.. Njima na.. khm.. obraza uopste imaju?
    Predsjednik je odraz glasacke vecine, jeste.. i vidjeli bi CG u realu tek na izborima. Ovakvo uskracivanje nepotpisivanjem za g. Bojovica ima svoju ocjenu - kukavicluk i gradjanska neodgovornost.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A jel Vi misllite da Slobov potrcko moze imati neki Autoritet , ili da ga je ikad kao njegov Ambasador mogao imati kad su ga i novinari po Italiji setali?
    I dalje ću se držati odluke da ne komentarišem, samo bih, zbog isticanja potrčkova, sektaša, nasljednika, učenika, mašinerije, resavske škole, portparola i slično, pitao (da bih najispravnije shvatio sva pisanja na ovoj temi i da bih generalno stekao što bolji pojam o dotičnom kandidatu, dakle da se dodatno informišem) da li si bila svjedok kao već zrela i punoljetna osoba i aktivni pratilac društveno-političkih zbivanja od dolaska DPS-a i pojave Lekića u političkom životu Crne Gore, tj. da si već tada, početkom devedesetih, lično pratila Lekićeve aktivnosti i nastupe, pa iznosiš svoje utiske o njemu na osnovu svojih ličnih percepcija i zaključaka iz tog vremena, ili takvo mišljenje imaš zato što tako sada (neki) kažu o njemu? Molim te da mi pomogneš sa odgovorom, jer ja, kao neko ko je sve to tada neposredno i detaljno pratio, imam sasvim drugačiji doživljaj dotične osobe, drugačije mišljenje od tvoga, pa rekoh da pitam/provjerim, za svaki slučaj... više glava više zna, a još kad su mišljenja "iz prve ruke", a ne prenesena...
    Last edited by hop; 10-02-13 at 00:22.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa Vi dozivljavajte kako hocete.. Sto mene i bilo koga treba da zanima Vas dozivljaj i da li cete ga "dozivjeti" drugacije ako mi istrosimo nase vrijeme dajuci Vama licne podatke i argumente za ono sto je dostupno svima da shvate? Koji apsurd.
    Dosadni ste sa zapitkivanjem licnih podataka da je zaista gnjavaza. Ovo je forum i drzite se pravilnika.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Evo konačno tog pretpostavljenog odgovora:

- CDM: Ukoliko Vi ne prođete u drugi krug, kome ćete dati podršku?
    - Bojović: Nikome. Za mene su i gospodin Vujanović i gospodin Lekić jednako neprihvatljivi kandidati.

:disillusionment: :dejection:

U isto vrijeme (u istom intervjuu):

- Bojović: Ja vjerujem da će se Crna Gora suočiti sa rezultatom koji malo ko očekuje.
    Ako Filip Vujanović i Miodrag Lekić budu protivkandidati u drugom krugu onda su male šanse da kandidat Demokratskog fronta pobijedi. Ako je budem protivkandidat Vujanoviću o budućem predsjedniku odlučivaće pristalice opozicije.
    Tada bi se bez dileme saznalo da li se opozicija lažno predstavlja ili ne.

...Drugim riječima: mi Lekića ne bi smo podržali, ali trebalo bi i očekujemo da bi Lekićevci podržali mene.

No comment, kao što sam bio i obećao.
    ...Nema potrebe.
    Pa obzirom da je njegova kandidatura dzabe onda uopšte nije bitno koliko će Bojović otkinuti Lekiću ( pošto ovi što rade u državne firme sa radnom knjižicom idu da glasaju za Filipa ) ali ako to bude dovoljno da se spriječi drugi krug onda će vjerovatno dobit stan u zgradu Čelebić sa pogledom na šta
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa jes onaj koji je brinuo o svojoj egzistenciji i dok je sluzio kao PR Milosevica dok se ratovalo, i kad ga nije bilo briga iz istih razloga sta ce biti sa CG, region Srbije ili...
    O oportunistickim porivima doticnog... Jasno.
    Sad lepo nekoliko godina pa - nacionalna penzijica, stancina, obezbedjenje dozivotno, beneficije itd.. Lepo zamislio, jes...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Majo, ja ne znam gdje da sebe stavim, kad citam tvoje postove. Batine u Beogradu nisam dobijao na demonstracijama(u sekund sam znao kad ce poceti da biju, veteran sam sa stadiona), ali nekako da nas sve strpavas u isti kos sa Milosevicem ne ide. Milosevic je nesto drugo, on se bar(nadam se), spasio, naime ubili su ga u Hagu. Opet, dolazmo do tuzne spoznaje da je glavna borba izmedju Milosevica i Milosevic(evog najboljeg ucenika)!
    U Srbiji sam trenutno, poziv na pice je konstantno otvoren...
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Page 25 of 119 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)