evo malo ekskluzive
Igor Ivanovic iz Rudara sjutra potpisuje za OFK Beograd... aj neka je sa srecom majstore!![]()
trebao je u Stromsgodset ali zbog menadzera propalo....
![]()
evo malo ekskluzive
Igor Ivanovic iz Rudara sjutra potpisuje za OFK Beograd... aj neka je sa srecom majstore!![]()
trebao je u Stromsgodset ali zbog menadzera propalo....
![]()
Last edited by stefke; 08-02-13 at 15:53.
Naci pffff
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
? inace je bio u spaniji na pripremama sa njima i zadovoljio je bio.. igrao i prijateljsku protiv Geteborg-a (inace mislim da nisam ni topic promasio, momak igra za mladu reprezentaciju)
Moldavija se mora dobiti. A protiv Engleza destrukcija igre i duge lopte na Vucinu i Jovetu, pa ako izdrzhimo/zavuku im gol, dobro je.
Iskreno, protiv Engleza bih odigrao sa jednim shpicem, da Mirko i Joveta odrade po poluvrijeme, ali znam da Brnovic nema cojones da to uradi, zato i ne pricam mnogo o tome...
Deserve's got nothing to do with it.
Jovetić je potpuno van forme ljudi, mada ni Mirko ne blista...
Odradit ce oni posao, samo da ih zaobidju povrede narednih mjesec dana.
Igor Vujacic mladi reprezentativac iz Zete presao u Vojvodinu .
BISOGNA VINCERE !
Kako nezvanično sazne portal CG Fudbal selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović je ponudio desnom beku Partizana Branku Pauljeviću da zaigra za naš državni tim.
Pauljević je porijeklom iz Crne Gore te ne bi bilo problema oko dobijanja pasoša.
Pauljević (23) koji je rođen u Vršcu do sada je nastupao za Hajduk iz Kule iSentu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ko je taj, nikad cuo za njega?
Deserve's got nothing to do with it.
Samo ih uvozimo...
Bolje da spashava ovu djecu od Dushka da ih zove u prvi tim nego sto uvode neke polu rezerve iz Partizana, Zvezde i ostalih lijevih timova sa Balkana.
neka siri bazu sto da ne, posebno na toj poziciji. samo da ne gledam Bozovica i Pejovica vise na teren.
pauljevic je dobar igrac samo ne dobija sansu u pfc dok se miljkovic i kompanija ne uvale,,,ovako ste smarali i sa volkovim koji se pokazao i vise nego dobar
Kako je los Jovetic, bas je s formom nikakav trenutno..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Je*i ga brate. Šteta, mogao je da bira đe će da ide. Sad će to bit velika muka, a i neće moć da zarade na njemu kao što su mogli prije pola godine.
Pauljević je samo još jedan od klasičnih balkanskih bekova koji imaju samo brzinu i ne umiju da centriraju.
Najgore dvije stvari na svijetu su toplo pivo i krilo/bek bez centaršuta.
Samo neka je zdravo.
"ja ne mogu da vjerujem da neko može da navija za dva kluba. To mi nikad nije bilo jasno."
laciale
stoje sa Zveroticem, ni na klupi nije bio
Kako ga Mirko uvali.
Golcina!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks