Ne znam sto je problem, kaze firefox could not modify file thet you need
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...rc=userprofile Add-ons za Firefox. Kad ga instaliras ispod svakog youtube videa ce ti se pojaviti dugme Download.
Ne znam sto je problem, kaze firefox could not modify file thet you need
Ja koristim youtube downloader.
Samo paste u njega link i fercera...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
video2mp3
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Meni je ovaj inace najbolji za skidanje klipova sa youtube-a, jer je bas jednostavan i brz, a od skoro ima i opcija za konvertovanje u mp3, pa probaj sa njim.![]()
Ovako:
Odradio sam formatiranje particija i krenuo da instaliram Windows XP. Sve ide kako treba, svi se fajlovi kopiraju valjano, dok ne dodje do screena gdje mi pishe da se comp restartuje za 15 sekundi, i da ce posle toga setup nastaviti sa radom. Medjutim, kad se restart zavrsi, setup pocinje iz pocetka instalaciju-tako da se samo vrti u krug i ne mogu da instaliram windows.
Ukoliko izvucem CD i probam da ukljucim comp, on tobosh podizhe Windows, a onda se samo pojavi plavi ekran i vrati me na pocetak.
U cemu je problem?
Deserve's got nothing to do with it.
moze biti bukvalno svasta od hardvera. ponesi kod nekoga da pogleda.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Hardver je iskontrolisan prije 15 dana i sve je potpuno ok, nego sam prilikom updateovanja prije 2-3 dana (comp je do tada radio savrseno) uspio da s***** dll fajlove u system32, tako da sam morao da reinstaliram windows i krenuo da se bavim time veceras. Medjutim, iz nekog razloga nece![]()
Last edited by Recordare88; 04-02-13 at 22:19.
ja se samo nadam da ne stiskas poslije instalacije drugi put "press any key..."
to je ono najbanalnije sto mi je prvo palo na um, ako nije ... oprastaj...![]()
Ne stiskam
Probacu josh par puta, sa formatiranjem, pa ako ne uspije pravac servis. Opet![]()
kad zavrsis instalaciju, tj nakon sto ti kaze reinstalacija za 15 restart udji u bios i podesi HDD gdje je instaliran windows kao primary boot device.
Ja jesam solidan duduk kad su ove stvari u pitanju, te unaprijed praštajte ako pitam što nesuvislo. Pokrenuh taj speccy i evo šta on pokazuje :. Mene sad zanima da li je ta temperatura matične ploče u redu i ako nije, šta mi je činiti?
Pa nije baš da je užaren, ali šta znam, pametnije je pitati.
Mislim da je ovo rjesenje problema.
Ja sam se citav jedan dan mucio sa losim instalacionim medijumom. Na istom mjestu mi se pojavi plavi ekran i restart. Mijenjao sam h.diskove, memorije, vadio bateriju sa ploce, radio full format itd.. Kad na kraju ubacih drugi medijum i prodje iz cuga !
@recordare88, javi jesi li rjesio problem.
Who let the dogs out
.
Problem se resava promjenom SATA moda (iz AHCI) u IDE, u BIOSu.
to je zato sto ti citas GB u dekadnom sistemu (dje je osnova 10) a GB su u binarnom sistemu (dje je osnova 2 i dje je 1GB ustvari 1024*1024*1024 B, pa racunas 16*1024*1024*1024 B).
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
ima;l ko link za neki pdf to word converter ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks